10-årige Las Vegan spiller på ABCs 'Mixed-ish'

Las Vegas -indfødte Ethan William Childress, en ung stjerne i den nye ABC -komedieLas Vegas-indfødte Ethan William Childress, en ung stjerne i den nye ABC-komedie 'Mixed-ish' med sin hund, Remington, i sit hjem i Las Vegas tirsdag den 22. oktober 2019. (Bizuayehu Tesfaye/Las VegasJournal) @bizutesfaye Las Vegas-indfødte Ethan William Childress, en ung stjerne i den nye ABC-komedie 'Mixed-ish', i sit hjem i Las Vegas tirsdag den 22. oktober 2019. (Bizuayehu Tesfaye/Las VegasJournal) @bizutesfaye Las Vegas-indfødte Ethan William Childress, en ung stjerne i den nye ABC-komedie 'Mixed-ish', i sit hjem i Las Vegas tirsdag den 22. oktober 2019. (Bizuayehu Tesfaye/Las VegasJournal) @bizutesfaye Ethan William Childress, til højre, med Mykal-Michelle Harris og Arica Himmel, spiller som i 'Mixed-ish' en spin-off fra ABC-komedien 'Black-ish'. (Eric McCandless/ABC) Ethan William Childress, til højre, med Anton Cropper, Mykal-Michelle Harris og Arica Himmel, spiller som i 'Mixed-ish' en spin-off fra ABC-komedien 'Black-ish'. (Eric McCandless/ABC) ABCs 'Mixed-ish' stjerner Gary Cole som Harrison Johnson, til venstre, Christina Anthony som Denise, Arica Himmel som Bow Johnson, Mykal-Michelle Harris som Santamonica Johnson, som Paul Johnson, Ethan William Childress som Johan Johnson (foran til højre) og Tika Sumpter som Alicia Johnson. (ABC/Brian Bowen Smith) Mark-Paul Gosselaar, til venstre, Ethan William Childress og Tike Sumpter spiller hovedrollen i 'Mixed-ish', et spin-off fra ABC-komedien 'Black-ish'. (Eric McCandless/ABC) Arica Himmel, til venstre, Mykal-Michelle Harris og Ethan William Childress spiller hovedrollen i 'Mixed-ish', et spin-off fra ABC-komedien 'Black-ish'. (Richard Cartwright/ABC)

Ethan William Childress har to roller på sættet i den nye ABC-komedie Mixed-ish: at skildre familiens unge søn Johan og få alle andre, der arbejder på den sort-ish prequel til at føle sig gamle.

Absurd, smertefuldt, føl-det-i-dine-knogler gamle.

Serien, der sendes kl. Tirsdage finder sted i 1985, og showets periodespecifikke sæt var en øjenåbner for den 10-årige indfødte i Las Vegas.Jeg kiggede på denne ting, husker Childress, og så pegede jeg på den, og jeg spurgte Tika (Sumpter, der spiller sin mor): 'Hvad er det her?' Og hun siger: 'Det er en telefon.' Og jeg er ligesom , 'Hvad???'

hvor meget er mr beast nettoværdi

Oplevelsen førte til en af ​​hans foretrukne jokey put-downs: Du er så gammel, du kender roterende telefoner.

Relativt nyt inden for skuespil

Childress sidder i stuen i sin families dalhjem og ser tilbage på sin korte vej til succes og forsøger at holde Remington, deres 3-årige store dansker, der er større end han er, fra at fortære alt i sigte.

Det er en pause-rollebesætningen og besætningen får fri hver femte uge-og Childress er hjemme i et par dage for at se sin far, David og 13-årige bror, Braylon, for første gang i en måned. Han stod fri fra arbejde omkring kl. Mandag kørte hans mor, To-Hona, lige fra sættet til Las Vegas. Torsdag aften vender de to tilbage til den lejlighed, de lejer mindre end en kilometer fra studiet i Burbank, Californien, og starter processen forfra.

På spørgsmålet om, hvordan han endte på en tv -serie med relativt lidt skuespilerfaring, krediterer Childress radioen og min far.

Efter at have hørt en af ​​disse reklamer for betalte workshops designet til at gøre små børn til stjerner, diskuterede David og To-Hona ideen med Childress. Jeg sagde sikker, for man ved aldrig, før man prøver, siger han.

Det var i januar 2018. I februar, efter 64 for det meste mislykkede auditions for alt fra film til tv-gæstespots til printannoncer, landede Childress en audition for Mixed-ish. Otte dage senere, efter et tilbagekald og en skærmtest, blev han ansat.

las vegas bar og natklub show

Det er fantastisk, siger han om sit nye job. Det er meget fedt at have alle mine venner super begejstrede for mig og hypede.

Moden ud over hans år

Childress er ikke 10 i den øvede, robotiske stil hos nogle børneskuespillere, der synes at besvare spørgsmål ved at recitere en række scriptede svar. Han taler på en måde, der får dig til at mistænke, så kort tid, at han virkelig er 27 og bare ganske lille for sin alder.

Hans modenhed skulle vise sig at være et aktiv på en serie, der kombinerer det fjollede med det seriøse.

Med fokus på den sort-ish matriark Rainbow Johnsons barndom (blandet-ish co-skaber Tracee Ellis Ross), begynder komedien med, at familien tvangs fjernes fra en kommune-ifølge regeringen var det en radikaliseret kult i strid med over 47 ATF -regler - og indflytning i et hjem, der ejes af Rainbow og Johans bedstefar (Gary Cole). I premieren undrer Childress ’Johan sig over det indendørs toilet og antager, at det er en portal til en anden dimension. Senere tager han fejl af vasken i skolebadeværelset til det høje toilet.

Men serien omhandler også voksne temaer om race og kulturel identitet og det faktum, at biraciale-alias blandede-børn som Childress i 1985 var noget af en anomali.

Det, jeg tror, ​​sker, er, da det er en komedie, det vil trække folk ind, forklarer han, og så vil det lære dem alle disse lektioner gennem hele afsnittet.

At få tid til at handle

Når det kommer til produktion af en ugentlig tv -serie, lærer den unge skuespiller dybest set ved at gøre.

Der er masser af skuespiltrænere, der skal lære dig at handle, men ingen kan fortælle dig, hvad du kan forvente efter det, afslører To-Hona.

hvor mange hektar ejer lee og tiffany

Hendes karriere som realkreditgiver giver hende mulighed for at arbejde eksternt, så hun ledsager sin søn til sættet, hvor han lovligt har lov til at være op til ni timer om dagen plus en 30 minutters frokostpause, selvom han normalt arbejder seks eller syv timer. Hun er også til stede i løbet af de tre timers dagligt online skolearbejde, han gennemfører med hjælp fra lærere på stedet.

Childress holder dagligt med sin far, en juridisk sekretær/advokat og bror tilbage i Las Vegas dagligt via telefonopkald, sms'er, Skype, FaceTime og Discord - stort set på alle mulige måder via sin iPad.

Jeg er en af ​​de onde forældre, siger To-Hana, der ikke ser behov for, at en 10-årig har en mobiltelefon.

'Hej hej hej'

Som skuespiller har Childress en pålidelig underviser i Mark-Paul Gosselaar.

The Saved by the Bell -stjernen, der har arbejdet støt i Hollywood siden han var 12, spiller sin far i serien, ser efter ham og hjælper med hans linjeaflæsninger.

Han er meget rar, siger Childress. Jeg har lært meget af ham.

Det tog dog en landsby at lære den 10-årige den korrekte bøjning af Dwaynes signatur Hey HEY hey slagord fra What's Happening !! som han citerede i seriepremieren.

Af de 13 afsnit, der er bestilt af ABC, er ni blevet filmet, og fem er sendt. Childress og hans familie venter på at høre, om Mixed-ish vil tjene en hel sæson på netværket.

'Dette er min karriere nu'

hvad er chris rock nettoværdi

Uanset hvad har oplevelsen ændret den unge mands jobudsigt.

Jeg tænker, at det er min karriere nu, men jeg har allerede tænkt på et par ting, hvis dette ikke lykkes, som jeg gerne selv vil prøve.

Han var nødt til at stoppe med at spille sport, da han begyndte at handle, så professionel fodboldspiller eller professionel fodboldspiller er på hans liste over backup -karrierer, ligesom videospildesigner.

Jeg glemte at kode, siger Childress, hvilket betyder, at han lærte at programmere videospil i så ung en alder, at disse færdigheder havde tid til atrofi og til sidst undslap ham, alt da han var nogenlunde lige så gammel som nogle af tingene i bagsiden af ​​dit køleskab.

Men, tilføjer han, jeg ville være villig til at lære det igen og lave nogle spil.