11 flybaserede film mere underholdende end 'Non-Stop'

Liam Neeson spiller rollen som US Air Marshal Bill MarksLiam Neeson spiller rollen som US Air Marshal Bill Marks i 'Non-Stop'. (Myles Aronowitz/Universal Studios)

I Non-Stop spiller Liam Neeson som luftmarskal på et fly fra New York til London, der begynder at modtage tekstbeskeder fra en person på flyet, der truer med at dræbe en af ​​passagererne hvert 20. minut, indtil $ 150 millioner er forbundet til en bankkonto .

Da Drowning Pool sang (forudsat at sang er det rigtige ord), ramte ligene gulvet.

Ulempen ved en forudsætning som den er dog, at hele filmens succes eller fiasko afhænger af afsløringen af ​​den kriminelle hovedmand.hvor meget er jared fogle værd

Det er nok at sige, at trioen af ​​manuskriptforfattere - en nykommer, en tidligere WWE -forfatter og en redaktør på Big Brother og Wipeout - ikke er i stand til at holde fast ved landingen, og motivationen for det absurd udførlige plot driver temmelig langt til dopey -siden .

Her er 11 flybaserede film mere underholdende end Non-Stop:

1) Fly, naturligvis.

hvor meget er daymond john værd

2) Fly II: Efterfølgeren

3) Lufthavn, men sandsynligvis ikke lufthavn 1975, lufthavn ’77 eller The Concorde… lufthavn ’79.

4) Slanger på et fly

5) Med luft

6) Det hårde 2

7) Forretningsafgørelse

hvor meget tjener trevor noah

8) Air Force One

9) Flyveplan

10) Røde øjne

11) Levende. Ja, den rystende om det uruguayanske rugbyhold, der styrtede ned i Andesbjergene og blev tvunget til at vende sig til kannibalisme for at overleve. Det var mere underholdende end Non-Stop.