18 film uden superhelte at se frem til i 2018-TRAILERS

Optagelserne begynder i dag på Warner Bros. PicturesOptagelserne begynder i dag på Warner Bros. Pictures '' A Star is Born 'bliver instrueret af Bradley Cooper, der også spiller sammen med Stefani Germanotta (Lady Gaga). Copyright: © 2017 WARNER BROS. ENTERTAINMENT INC. OG RATPAC-DUNE ENTERTAINMENT LLC Neal Preston Bryan Cranston som 'Chief', Bob Balaban som King, Koyu Rankin som Atari Kobayashi, Bill Murray som Boss, Edward Norton som Rex og Jeff Goldblum som Duke i filmen ISLE OF HOGS. Foto med tilladelse fra Fox Searchlight Pictures. © 2018 Twentieth Century Fox Film Corporation Alle rettigheder forbeholdes Mary Poppins (Emily Blunt) i Disneys originale musical 'Mary Poppins Returns', en efterfølger til M'Mary Poppins fra 1964, der tager publikum med på et helt nyt eventyr med den praktisk talt perfekte barnepige og familien Banks. 'Jurassic World: Fallen Kingdom. When the island’s dormant volcano begins roaring to life, Owen and Claire (BRYCE DALLAS H ...Owen (CHRIS PRATT) med en baby Velociraptor i 'Jurassic World: Fallen Kingdom'. Når øens sovende vulkan begynder at brølne til live, starter Owen og Claire (BRYCE DALLAS HOWARD) en kampagne for at redde de resterende dinosaurer fra denne begivenhed på udryddelsesniveau. Velkommen til 'Jurassic World: Fallen Kingdom.' FANTASTISKE DYRE: GRINDELWALDS FORBrydelser Copyright: © 2017 WARNER BROS. ENTERTAINMENT INC. Fotokredit: Mark Seliger Natalie Portman og Tessa Thompson i 'Annihilation' fra Paramount Pictures og Skydance. Storm Reid er Meg Murry og Levi Miller er Calvin O'Keefe i Disneys A WRINKLE IN TIME, et episk eventyr baseret på Madeleine L'Engles tidløse klassiker instrueret af Ava DuVernay. Benicio Del Toro og Josh Brolin spiller hovedrollen i SICARIO 2: SOLDADO. © 2017 CTMG, Inc. Alle rettigheder forbeholdes. ALLE BILLEDER ER EJENDOM AF SONY PICTURES ENTERTAINMENT INC.

Af de 10 mest indbringende film i 2017 var seks superheltefilm, en var en anden Star Wars og en var en genindspilning af en animeret fortælling fra Disney.

Så hvad er i vente for 2018? Flere superheltefilm og endnu en Star Wars. (En genindspilning af Disney's Mulan blev sat til november, før den blev forsinket til 2019.)

Avengers: Infinity War er en af ​​årets mest ventede begivenheder. Så igen, så er Deadpool 2. Og Black Panther. Og The Incredibles 2. Så for at sikre lidt variation, her er et kig på 18 film, der ikke er superhelte, at se frem til i 2018:15:17 til Paris (9. februar)

Spencer Stone, Anthony Sadler og Alek Skarlatos-de tre amerikanere, der den 21. august 2015 modarbejdede et terrorangreb ombord på et Paris-bundet tog-skildrer sig selv i dette drama instrueret af Clint Eastwood.

biografer åbner i henderson, nv

Tilintetgørelse (23. februar)

Når hendes soldatmand (Oscar Isaac) er den eneste overlevende fra en mission i en miljøkatastrofezone, leder en biolog (Natalie Portman) efter svar senest fra forfatter-instruktør Alex Garland (Ex Machina).

Rødspurv (2. marts)

Efter at have lidt en karriereafslutningsskade, rekrutteres en prima ballerina (Jennifer Lawrence) til at slutte sig til en hemmelig efterretningstjeneste, der gør hendes krop og sind til farlige våben, i denne thriller.

En rynke i tiden (9. marts)

Da hendes fysikerfar (Chris Pine) forsvinder, søger Meg Murry (Storm Reid), hendes bror og en klassekammerat hjælp fra tre himmelske væsener (Oprah Winfrey, Reese Witherspoon, Mindy Kaling) for at redde ham i denne opdatering af Madeleine L'Engle's klassisk historie instrueret af Ava DuVernay (Selma). Indrøm det, du har altid haft en følelse af, at Oprah var et himmelsk væsen.

Isle of Dogs (23. marts)

I den, der kan være Wes Anderson-iest-filmen endnu, henvender forfatter-instruktøren sig til medlemmer af hans tilbagevendende gruppe-herunder Edward Norton, Jeff Goldblum, Tilda Swinton, Harvey Keitel og naturligvis Bill Murray-samt Scarlett Johansson, Frances McDormand, Bryan Cranston og Yoko Ono for at stemme denne animerede komedie om den 12-årige afdeling for den korrupte borgmester i Megasaki City, der rejser til Trash Island for at redde sin eksiliske livvagt fra hunde.

Ready Player One (30. marts)

I 2045 vil den første person, der fandt et påskeæg skjult af opfinderen (Mark Rylance) af et ekspansivt virtual reality-univers, arve sin enorme formue i Steven Spielbergs tilpasning af den bedst sælgende roman.

Et roligt sted (6. april)

John Krasinski instruerer og spiller sammen med sin kone, Emily Blunt, i denne gyserfilm om en landlig familie, der er tvunget til at leve i fuldstændig stilhed for at undgå at blive jaget af en ond tilstedeværelse, der tiltrækkes af lyd.

hvor gammel er joseline fra kærlighed og hiphop

Solo: A Star Wars Story (25. maj)

Længe før han var en del af oprøret, var Han Solo (Alden Ehrenreich) bare en uhyggelig smugler, der gennemførte Kessel Run på mindre end 12 parsecs og pallede rundt med Lando Calrissian (Donald Glover) og en bestemt Wookiee. Det er dog længe etableret, så hvorfor har vi brug for denne spin -off/prequel? Fordi, penge.

Ocean's 8 (8. juni)

Oscar -vindere Sandra Bullock, Cate Blanchett og Anne Hathaway forsøger sammen med Helena Bonham Carter, Mindy Kaling, Sarah Paulson, Rihanna og rapper/skuespillerinde Awkwafina at stjæle New Yorks Met Gala i denne spin -off/remake/reboot, der virker meget mere lovende end de kvindelige Ghostbusters - og meget mindre tilbøjelige til at frigøre voldsom, giftig kvindehat.

Jurassic World: Fallen Kingdom (22. juni)

Når en vulkan truer de overlevende dinosaurer i ruinerne af Jurassic World, satte Owen (Chris Pratt) og Claire (Bryce Dallas Howard) sig for at redde dem. De retter den største fejl ved genstart i 2015 ved at bringe rockstjernematematikeren Dr. Ian Malcolm (Jeff Goldblum) tilbage. Måske vil Claire denne gang endda have nogle fornuftige sko på.

Hitman 2: Soldier (29. juni)

Josh Brolin, Benicio Del Toro og, vigtigst af alt, manuskriptforfatter Taylor Sheridan (Wind River, Hell or High Water) vender tilbage til endnu et grumset kig på krigen mod stoffer langs grænsen mellem USA og Mexico.

Mission: Impossible 6 (27. juli)

Der er ikke noget ord om en officiel undertekst. Intet plot er frigivet. Så foreløbig forbliver denne efterfølger kendt som den film, hvor Henry Cavills ansigtshår blev betragtet så meget integreret i historien, at Paramount ikke ville lade ham barbere sig til Justice League -optagelser. Som et resultat heraf brugte Warner Bros. i stedet for at refundere studiet et par hundrede dollars for falske whiskers $ 25 millioner til at fjerne skuespillerens pornostache digitalt, så Supermans overlæbe lignede den slags ting, Læger uden grænser ville stille op at reparere kirurgisk.

Rovdyret (3. august)

Shane Black portrætterede den nørdede lejesoldat Hawkins i Predator, der blev udgivet i 1987, samme år som hans første storskærmsskrivning, Lethal Weapon. Så hvis du vil bringe den jungleboende udlænding tilbage, der bedre end Black (Iron Man 3, The Nice Guys) skriver og instruerer kaoset, der involverer This Is Us Emmy-vinder Sterling K. Brown, Keegan-Michael Key, Edward James Olmos, Olivia Munn og Rooms Jacob Tremblay?

En stjerne er født (5. oktober)

Bradley Cooper debuterer som instruktør ved at spille falmende countrymusikstjerne Jackson Maine, der opdager en rå nykommer portrætteret af Stefani Germanotta-aka fremtidig Park Theatre-headliner Lady Gaga-i denne genindspilning i co-starring Andrew Dice Clay og Sam Elliott.

Holmes og Watson (9. nov.)

I de senere år har vi set Sherlock Holmes som en slagsmål (Sherlock Holmes) og som en ældre pensionist, der kæmper med demens (Mr. Holmes). Vi har set ham i det moderne London (Sherlock) og det moderne New York (Elementary). I marts vil nogle af os med små børn eller for meget tid på hænderne endda se ham som en animeret havernisse, der blev udtrykt af Johnny Depp (Sherlock Gnomes). Det, vi ikke har set, indtil nu, er den store detektiv skildret af Will Ferrell, sammen med hans Step Brothers-medstjerne John C. Reilly som Dr. Watson.

Fantastic Beasts: The Crime of Grindelwald (16. nov.)

Jude Law træder ind i de magiske sko hos Albus Dumbledore, der får Newt Scamander (Eddie Redmayne) til at stoppe Gellert Grindelwald (Johnny Depp) fra at give renblods-troldmænd mulighed for at herske over alle ikke-magiske væsener i denne efterfølger, der yderligere udvider J.K. Rowlings troldmandsverden.

Mary Poppins vender tilbage (25. december)

Det er en god ting, at Emily Blunt reddede sin stemme under A Quiet Place. Hun havde uden tvivl brug for hver en smule af det for at bælte nye sange af Lin-Manuel Miranda, som medvirker til hende i dette efterfølger-sæt 25 år efter en af ​​de mest elskede filmmusicaler nogensinde.

Bohemian Rhapsody (25. december)

hvor mange penge tjener delilah

Scaramouche, Scaramouche, du kan købe billetter på Fandango - eller bare gå til billetkontoret - for at se denne Queen -biograf med Mr. Robots Rami Malek i hovedrollen som Freddie Mercury.

Og nu til noget super

Dette er de 11 superheltefilm, der er udgivet i 2018:

Black Panther (16. februar)

De nye mutanter (13. april)

Avengers: Infinity War (4. maj)

Deadpool 2 (1. juni)

The Incredibles 2 (15. juni)

Ant-Man and the Wasp (6. juli)

Teen Titans Go! til filmene (27. juli)

Venom (5. oktober)