5 grunde til at se 'The Raid 2' (tip: De handler om kaos)

Iko Uwais, til venstre, som Rama og Cecep Arif Rahman som The Assassin spiller hovedrollenIko Uwais, til venstre, som Rama og Cecep Arif Rahman som The Assassin -stjernen i 'The Raid 2' (Akhirwan Nurhaidir og Gumilar Triyoga/Sony Pictures Classics) Iko Uwais spiller rollen som Rama til venstre i 'Raid 2.' (Akhirwan Nurhaidir og Gumilar Triyoga/Sony Pictures Classics) Julie Estelle spiller rollen som Hammer Girl i 'The Raid 2.' (Akhirwan Nurhaidir og Gumilar Triyoga/Sony Pictures Classics) Yayan Ruhian spiller hovedrollen som Prakoso i 'The Raid 2.' (Akhirwan Nurhaidir og Gumilar Triyoga/Sony Pictures Classics)

The Raid: Redemption var bonkers.

En elite-mand på 20 mand i politiet i Jakarta, Indonesien, satte sig for at nedlægge en kriminel herre, kun for at konfrontere et helt højhus fuld af stærkt bevæbnede bøller. Inden for få minutter var hele truppen nede på rookie Rama (Iko Uwais) og et par allierede.

Den foregår næsten i realtid, da Rama forsøger at overleve, fanget af sværme af machete-besværlige galninger, den voldsomt intense The Raid: Redemption var overfyldt med kampsekvenser, der er blandt de skøreste ting, du nogensinde vil se.Der var stort set ingen historie, bare snesevis af kroppe forvredet på måder naturen aldrig havde til hensigt. Og resultatet blev en øjeblikkelig klassiker.

Desværre gik The Raid 2 og mucked tingene ved at tilføje et plot.

Rama bliver hentet få timer efter The Raid: Redemption og bliver kontaktet for at gå undercover i et kriminelt syndikat for at nedlægge korrupte betjente og andre embedsmænd i hele byen.

Sendt i fængsel i det, der skulle være et par måneder, blev han løsladt to år senere til en verden med powerplay og en fremstillet græstørvskrig med en rivaliserende japansk bande.

Du skal beundre forfatter-instruktør Gareth Evans ambition, men næsten ingen af ​​de dramatiske elementer virker.

Alligevel er her fem ret gode grunde til at se The Raid 2:

1) Under Ramas fængselsophold træner han ved at slå gipset af væggene i hans celle, kæmper et par dusin fyre i en badeværelsesbod og indleder en absurd voldelig, men alligevel operatisk indsatte vs. indsatte vs. vagter fri-for-alle i muddergraven, der passerer til fængselets gård. Jo, det gør det næsten umuligt at vide, hvem der bryder hvis knogler eller hvorfor. Men få fans af originalen vil virkelig bekymre sig.

2) Yayan Ruhian, der sammen med Uwais koreograferede kampscenerne i begge film. Ruhian portrætterede Mad Dog i originalen og dukker op i Raid 2 og ser det samme ud og kæmper det samme. Men bliv ikke forvirret. Det er en anden rolle. Han får endda en baghistorie.

3) Hammerpige! Julie Estelle gør et øjeblikkeligt indtryk i sin lille rolle som en fashionabel døv pige iført Jackie O. -solbriller og en kort hvid nederdel, der bærer en klohammer i hver hånd og lægger affald til en håndfuld livvagter i matchende sorte dragter på et metrotog . Den Tarantino-eske sekvens er sin egen spinoff værdig.

4) Ud over disse hamre involverer de udvidede opgaver af hyperkreativ kaos død af macheter, knive, flasker, glasskår, stole, en hibachigrill, en baseballbat, et baseball og et toilet samt mere dagligdags ting som kugler og bilulykker. Og det er lige hvad jeg husker.

5) Det er på indonesisk med engelske undertekster-det bliver endda udgivet af Sony Pictures Classics-så at se al den overdrevne vold burde føles noget mere highbrow.