Som 60 -årig er Sting, der optræder på Colosseum, ikke alene om at bevise alder bare et tal

6353234-0-46353234-0-4

Smukke piger, gå lidt langsommere, når du går forbi mig ...

Udstøde. Fling. Indsæt ny disk. (Eller tilbage til Menu på den iPod.)

Stå ikke, stå ikke så tæt på mig ...

Det var bedre.

Sting fejrede sin 60 -års fødselsdag i sidste måned ved hjælp af Bruce Springsteen, Will.i.am, Lady Gaga og Billy Joel. Men han er ikke en ældre mand, der ser tilbage, medmindre man tæller hans nye tre-disk retrospektive, 25 år (solo-arbejde efter The Police).

carlos santana & journey, at&t park, 4. september

Jeg havde det sjovest i det foregående årti, mellem 50 og 60, fortalte Sting til USA Today, hvilket måske forklarer, hvorfor han ikke har lagt ny musik ud siden 2003.

Den tidløst seje sanger valgte i stedet et Politi -genforening og at arrangere hans sange for orkester - med begge ventures stopper i Las Vegas - samt et lutealbum af engelske madrigaler, som ikke blev fremført her af ret indlysende årsager.

hvor meget tjener steven crowder

Back to Bass -turnéen strimler ned til fire musikere - ingen keyboards - og kvindelig sanger Jo Lawry (fra den symfoniske turné) i dag i Colosseum på Caesars Palace. Colosseum ville helt sikkert være glad for at tilføje Sting til sin regelmæssige rotation, så længe han forlader luten derhjemme.

Sting fortalte USA Today, at han ønskede, at de næste 25 år skulle være nyttige. Jeg vil ikke sætte mine fødder op, ved du?

Ingen problemer. Las Vegas handler måske mere om klubbørn nu, men 60 var de nye 50 for nogle af Las Vegas 'største indtjenere gennem årene. Ligesom Sting rager nogle af dem stadig ind på The Strip i deres AARP -årti.

En oversigt over dem, der lader musikken spille, så længe der er en sang at synge (eller en vittighed at fortælle):

biskop paul s morton nettoværdi

■ Jimmy Buffett. Kenny Chesney skulle købe en yacht til Buffett, når han fylder 65 år 1. juledag. Caesars Entertainment bør også chippe ind. Denne trubadur byggede et livsstilsmærke ud af strand-bum-idylen, en så lukrativ, at Flamingo for nylig eksploderede sin Margaritaville-restaurant ud i sit kasino.

■ Rottepakken. Frank og Dean ramte deres 60’ere i løbet af diskotekåret (Sammy var næsten 10 år yngre), og 1970’erne fandt dem alle tre i karrierestunder, der endnu ikke havde set dem springe fra gamle berusede, som dine forældre gerne retrokøler.

Men Sinatra var en del af Caesars Palace, da han ramte den store 6-0 i slutningen af ​​1975, ligesom Martin var ved den første MGM Grand. De var så gode til denne by i så mange flere år, man kan argumentere for, at de holdt Vegas i live, indtil The Mirage kunne bygges.

(Hverken Sinatra eller Martin var booket her til deres egentlige 60 -års fødselsdage. Men mærkeligt nok arbejdede Davis Caesars på begge deres fødselsdage, mens de fejrede. Andre steder tilsyneladende.)

■ Cher. Den evigt fabelagtige diva kridtede op i 60 i 2006, to år før hun tjekkede ind på Colosseum for omkring 200 fremvisninger af mere hud end nogen anden 62-årig på The Strip.

■ Elton John. En brite med endnu flere hits kastede sig til en 60 års fødselsdagsfest på Madison Square Garden i marts 2007. Et par uger senere var han tilbage på Colosseum og slog flere af de 242 Red Piano -shows ud, som han endte med at lave der. Og nu er han tilbage for mere.

■ Rod Stewart. Hvis ikke for Celine, ville vi begynde at tro, at du skal være 60 for at arbejde Colosseum. Men Rod the God ventede til han var 65 år for at starte der sidste år.

■ Tom Jones. Du synes måske, at Rod er sexet, men det var Jones, der holdt damerne tilfredse i 10 år, da blondinen lige holdt koncertstop. Jones sang sit frække Euro-disco-hit Sex Bomb på 60 i 2000, og på tærsklen til sin 65. proklamerede han, at han ville få et spark ud af milepælen.

hvad er vince mcmahons nettoværdi

Jeg vil så være i pensionsalderen og stadig gøre det, når de fleste er gået på pension, bemærkede han. Jeg tror, ​​det vil blive mere, 'Wow. Se det her. Jeg spekulerer på, hvor længe dette kan vare nu? '

■ Tony Bennett. Wow. Bennett blev 60 år i 1986, kun et år efter at Sting udgav Dream of the Blue Turtles.

■ Rodney Dangerfield. Den respektfrie tegneserielegende slog den berømt stort, ligesom han ramte sine 60'ere. Han nød mange gode år på The Strip mellem den milepæl i 1981 og hans sidste slæbebånd i 2004.

■ Joan Rivers. Denne onde komiker var ved slutningen af ​​sit chatprogram i dagtimerne, men hendes dage med rød løber lå stadig foran, da hun fyldte 60 år tilbage i 1993. Til manges berømtheds ærgrelse forbrænder Rivers dem stadig i periodiske stand-up-datoer kl. Den venetianske.

nyt tv-program med nicole kidman

■ Lewis Black. Andre babyboomer -komikere som Jay Leno arbejder mere her, men Black kommer på listen af ​​to grunde.

1. Han var en senblomstrer. Du har muligvis set ham faktureret i klubber som Catch A Rising Star, før hans spruttende uro blev national omkring 2004.

2. Sort var den eneste stjerne, vi kunne finde, der faktisk fejrede sin 60. i byen. Han fangede Bob Dylan her som en del af en arbejds-/festweekend i 2008.

Kontakt reporter Mike Weatherford på mweatherford@ reviewjournal.com eller 702-383-0288.

Forhåndsvisning
Stik
20.00 i dag
Colosseum på Caesars Palace, 3570 Las Vegas Blvd. Syd
$ 75- $ 200 (731-7333)