7 Netflix dating -shows, der får dig i humør til Valentinsdag

Dating serienDating -serien 'Love Is Blind' holder sine singler adskilt, så de ikke ser hinanden, før de er forlovet. (Netflix) Dating omkring / Gurki (Hilsen af ​​Netflix)Dating omkring / Lex (med tilladelse fra Netflix) Hvilken kærlighed! Med Karan Johar (Ishika Mohan Motwane/Netflix)Dating omkring / Gurki (Hilsen af ​​Netflix) Dating omkring / Luke (Hilsen af ​​Netflix) Dating -serien 'Love Is Blind' holder sine singler adskilt, så de ikke ser hinanden, før de er forlovet. (Netflix) Vanessa Lachey og Nick Lachey er vært for 'Love Is Blind'. Dating -serien holder sine singler adskilt, så de ikke ser hinanden, før de er forlovet. (Netflix) Dating -serien 'Love Is Blind' holder sine singler adskilt, så de ikke ser hinanden, før de er forlovet. (Netflix) Dating -serien 'Love Is Blind' holder sine singler adskilt, så de ikke ser hinanden, før de er forlovet. (Netflix)

Netflix har to af de ni bedste billed nominerede til søndagens Oscars.

Sidste efterår havde streamingtjenesten to dramaer og en komedie til Emmys bedste præmier.

Nu hvor den mestrer kunsten at prestige underholdning, sætter Netflix sig for at erobre sin sidste grænse: reality -tv.de la hoya nettoværdi 2016

Allerede i år har virksomheden støjet med The Circle, dens konkurrenceserie, der er lige store Big Brother og Catfish med bare et strejf af Black Mirror. Og dens dokumentarer Cheer, der hilser de små kvinder på Navarro College og de mænd, der skyder dem i luften og nogle gange fanger dem, er et fuldstændigt kulturelt fænomen.

Næste er Love Is Blind, dating -serien, der er vært for Vanessa Lachey og ægtemanden Nick Lachey, der debuterer onsdag, lige i tide til Valentinsdag.

Faktureret som et socialt eksperiment, som de dummeste realityprogrammer altid er, tilmelder Love Is Blind enlige mænd og kvinder, der er desperate efter en ægtefælle, men det lader dem kun interagere med hinanden inde i separate datingboder - små rum, hvor de sidder alene og tale med hinanden gennem væggene som fanger i enlige.

Enhver to ligesindede singler kan først blive et par efter at have forlovet sig og sat en bryllupsdato, hvorefter de kan se øjnene på hinanden for første gang.

Skal du giftes ved første blik? Det er skørt! Hvem ville have tænkt på sådan noget? Jeg mener, bortset fra skaberne af Married at First Sight, som netop startede sin 10. sæson på Lifetime.

kenny chesney @ mgm resorts festivalpladser i las vegas, nv, las vegas, nv, 1. april

Love Is Blind deler også det samme grundlæggende koncept-minus bryllupet og formodentlig tilfældigt famlende-som Dating in the Dark, en ABC-serie fra 2009, hvor deltagerne kun mødte hinanden i kulsorte rum.

Mens du venter på, at det skal debutere, kan du se et par andre reality -shows fra hele verden, der allerede er tilgængelige på Netflix, og som alle kan hjælpe dig med at få stemning til Valentinsdag:

Dating rundt (Amerika)

Dating omkring / Gurki (Hilsen af ​​Netflix)

Netflix første originale datingshow er blandt de mest inkluderende serier, du møder. I hver af de første sæsons afsnit går en, der leder efter romantik, på fem blind date, valgt blandt en blanding af aldre og etniciteter, og vælger derefter sin favorit til en anden date. Hvad angår deltagerne, er der den obligatoriske unge, lige, hvide fyr og unge, lige, hvide dame. Andre episoder fokuserer dog på en homoseksuel mand, en afroamerikansk lesbisk, en kvinde af indisk herkomst, der er født i Frankrig og en ældre enkemand.

hvor meget er en stor kat værd

Ainori Love Wagon (Japan)

Syv fremmede er proppet, Road Rules-stil, ind i en lille, lyserød minivan til en tre ugers rejse gennem flere lande. Den ultimative destination er dog kærlighed. Som dating shows går, er denne usædvanligt sød. Mens Ungkarlen har gjort en tradition ud af, at deltagerne får det videre i Fantasy Suite, har en af ​​fyrene i den aktuelle sæson, showets tredje, en anmodning om en ung dame, der er lige så slem, som den er underligt specifik: Kan jeg holde din hånd i tre minutter?

Hvilken kærlighed! Med Karan Johar (Indien)

Hvilken kærlighed! Med Karan Johar (Ishika Mohan Motwane/Netflix)

Johar, den legende instruktør kendt for sine Bollywood -romanser, samler et broget sortiment af spillere, jomfruer og alt derimellem - som alle har et kærlighedsliv, han beskriver som et så herligt rod - inden han vælter dem ned til de tre mænd og tre kvinder, han mener, at han bedst kan hjælpe med at overvinde deres usikkerhed. Hver singleton vil blive inviteret til min hule til en kærligheds makeover, meddeler Johar.

Tilbage med eksen (Australien)

Fire tidligere par genforenes for første gang i år for i løbet af syv afsnit at afgøre, om de vil komme sammen igen for altid. Puljen af ​​kvalificerede singler er ret begrænset: Det er din eks eller ingenting. På den anden side behøver du som deltager ikke at bekymre dig om at blive optaget af en yngre og varmere, og du kan springe over den stressende foregivelse for at være bedre, end du faktisk er på scenen.

chris tucker nettoværdi i 2015

My Hotter Half (England)

Par med for meget tid på hænderne konkurrerer om, hvem af dem der er mere tiltrækkende for det modsatte køn. Hver af dem tager en række selfies, der vises for mennesker på Londons gader. Taberen, også kendt som den, der har den laveste procentdel af fremmede, der vil date dem, får en makeover. Vinderen får ... ja, det er aldrig blevet klart. Men det er sandsynligvis en følelse af selvtilfredse overlegenhed, der indgyder en følelse af krybende tvivl hos deres partner sammen med regningen for et livs værd af parrådgivning.

REA (L) OVE (Japan)

Atten singler, som hver især er belastet af en mørk hemmelighed, der forhindrede dem i at finde ægte kærlighed, samles i et vandland i Okinawa for at lære hinanden at kende og med tilfældige mellemrum afsløre den særlige forlegenhed. Man har erektil dysfunktion. En anden er afhængig af plastikkirurgi. Den ene er en fraskilt, hvis kone snød ham. Alle disse afsløringer bliver mødt med forskellige mængder latter. Når en ung dame modigt indrømmer, at et misbrugsforhold gjorde hende så ødelagt, havde hun 300 seksuelle partnere, vært Atsushi Tamura døbede hende med øgenavnet 300 Tøs. Serien er den slags ren ondskab, der skal ses for at blive troet. Den eneste måde, REA (L) OVE kan være værre på, er, hvis den fandt sted under udrensningen. Tamuras adfærd er afskyelig, men også desværre forståelig. Han knækker tydeligvis under presset af sine to roller som vært og Satans træl.