8 binge-værdige tv-shows at fejre i det nye år

Don Cheadle som Mo, Andrew Rannells som Blair og Regina Hall som Dawn inDon Cheadle som Mo, Andrew Rannells som Blair og Regina Hall som Dawn i 'Black Monday'. (Miller Mobley/Showtime) Mahershala Ali spiller stjerner i sæson 3 af 'True Detective' på HBO. (Warrick Page/HBO) Mahershala Ali spiller stjerner i sæson 3 af 'True Detective' på HBO. (Warrick Page/HBO) Aidan Gallagher, Ellen Page, Emmy Raver-Lampman, Robert Sheehan, Tom Hopper og David Castaneda spiller hovedrollen i (The Umbrella Academy. '(Christos Kalohoridis/Netflix) Taylor Hickson som Petra, venstre, Jack Gillett som Lex og Benjamin Wadsworth som Marcus i 'Deadly Class' på Syfy. (Allen Fraser/Syfy) Maria Gabriela de Faria som Maria i 'Deadly Class' på Syfy. (Allen Fraser/Syfy) Chris Pine i 'I Am the Night' på TNT. Clay Enos/TNT) George Clooney er udøvende producent og medspiller i Hulus 'Catch-22'. (Hulu) Asa Butterfield og Gillian Anderson spiller hovedrollen i Netflix 'Sex Education'. (Sam Taylor/Netflix)

Hvis det ser ud til, at der ikke er nok timer om dagen til at følge med i alle tv -udsendelser derude, har du ret. Det er der ikke.

Ifølge en nylig undersøgelse bestilt af FX Networks oplevede 2018 en svimlende 495 originale script -tv -serier. Forudsat at halvdelen af ​​dem var komedier - et ganske vist højt antal - med en gennemsnitlig sæson på 12 afsnit, ville det tage dig mere end 12 timer om dagen, hver dag, i et år bare for at se det hele.

hvor mange penge tjener delilah

Indtil du er klar til at frigøre den slags tid på dit skema - og for det meste opgive arbejde og/eller sove sammen med socialt samvær og grundlæggende hygiejne - her er et kig på nogle af de nye midsæsonerier at holde øje med.'Jeg er natten'

(21:00 28. januar, TNT)

Instruktør Patty Jenkins samspiller med sin Wonder Woman-medstjerne Chris Pine i denne spændende, begrænsede serie om et vrag af en reporter (Pine), der indser, at Fauna Hodel (India Eisley), en adopteret teenager fra Reno, bare kan have nøglen til at afdække den mørke underliv i 1960'erne Los Angeles - og muligvis gerningsmanden for det berygtede Black Dahlia -drab.

'Mirakelarbejdere'

hvad er mariska hargitay nettoværdi

(22:30 12. februar, TBS)

Den begrænsede arbejdspladskomedie spiller Daniel Radcliffe som Craig, en engel på lavt niveau, der arbejder i Heaven's Department of Answered Prayers, og Steve Buscemi som en bedrøvet, desillusioneret Gud. Hvad kan muligvis gå galt?

'Catch-22'

(Forår, Hulu)

George Clooney-chef producerer, medspiller i og instruerer to afsnit af denne seksdelte tilpasning af den klassiske Joseph Heller-roman, der også indeholder Kyle Chandler og Hugh Laurie. I betragtning af historiens velkendte absurditeter, der tilsyneladende passer godt sammen med Clooneys humor, er den største overraskelse, at det tog ham så lang tid at tage et knæk på projektet.

'Sort mandag'

(22 s. 20. januar, Showtime)

For alle, der syntes The Wolf of Wall Street var lidt tamme, rejser tilbage til 19. oktober 1987, en tid med stretch Lamborghinis, rigelig kokain og det værste styrt i Wall Street -historien. Don Cheadle, Andrew Rannells og Regina Hall spiller hovedrollen i denne komedie om en gruppe af økonomiske fejl fra Seth Rogen, hans forfatter og instruktørpartner Evan Goldberg og David Caspe, skaberen af ​​Happy Endings, en af ​​de mest undervurderede komedier i det sidste årti.

'True Detective'

tarek og christina flip eller flop nettoværdi

(21:00 13. januar, HBO)

Dette er teknisk set ikke en ny serie, men det kan lige så godt være. Efter katastrofen, der var sæson 2, tog skaberen Nic Pizzolatto sig tid til at arbejde på denne rate, hvor stjernerne Moonlight Oscar -vinder - og sandsynligvis Oscar -nomineret til Green Book - Mahershala Ali som en pensioneret detektiv, der genåbner sin undersøgelse af forsvinden af ​​to børn i Ozarks for 35 år siden.

'Paraplyakademiet'

(15. februar, Netflix)

Født på samme dag af ikke-forbundne kvinder, der ikke viste tegn på at være gravide dagen før de fødte, adopteret af en milliardærindustriist, der oprettede et akademi for at oplære dem til at redde verden, genforenes seks nu 30-årige efter mange års fremmedgørelse til afværge apokalypsen i denne tilpasning af tegneserierne Dark Horse af My Chemical Romance's Gerard Way. Ja, denne og Deadly Class er separate shows. Jeg kontrollerede.

'Dødelig klasse'

(22:00 16. januar, Syfy)

hvor meget er kathy griffin værd

I 1987 blev et barn fra gaden rekrutteret til at slutte sig til Kings Dominion, et elite privat akademi, der tager sig af kriminalitetsverdenen, i denne tilpasning af Image Comics -serien, der er produceret af Russo -brødrene (Captain America: Civil War, Avengers: Infinity) Krig). Tænk Dead Poets Society for snigmordere.

'Sexundervisning'

(11. januar, Netflix)

Gillian Anderson og Asa Butterfield spiller hovedrollen i denne britiske drama om en fræk sexterapeut og hendes eneste søn. Netflix -algoritmen sætter serien i kategorierne inderligt, voldsomt og ærbødigt. Solgt!