8 gratis streamingtjenester at se, mens coronavirus holder dig indendørs

Der er mange gratis streaming -muligheder for at hjælpe din pengepung. (Getty Images)Der er mange gratis streaming -muligheder for at hjælpe din pengepung. (Getty Images)

Med så meget tid som du bruger derhjemme, får du brug for nogle ekstra underholdningsmuligheder.

Afhængigt af din økonomiske situation er det dog nu måske ikke det bedste tidspunkt at spilde på en lang række streamingtjenester. Med det i tankerne, her er et kig på nogle af de bedste kilder til gratis, juridisk indhold:

RørDenne streamer er stærkt afhængig af Paramount -kataloget, der tilbyder film som Rain Man og The Passion of the Christ. Det drypper af indhold og er vært for ældre tv -shows, herunder Highway to Heaven og The Dean Martin Celebrity Roast sammen med masser af udenlandsk billetpris. Der er også en betydelig liste over reality -shows, fra amerikanske pickers og Storage Wars til The Bachelor og The Apprentice. (tubitv.com)

celine dion i las vegas i 2016

Pluto tv

chad michael murray nettoværdi 2017

Der er en del James Bond-titler blandt de cirka hundrede on-demand-film, men denne er primært en live-streaming service. De mere end 250 kanaler, der er tilgængelige på Pluto, er som et fuldt kabel-økosystem, der tilbyder nyheder fra CNN, NBC og CBS. Der er kuraterede kanaler som Celebrity og Nosy, plus meget specifikke dem dedikeret til non -stop udsendelser af Baywatch og Criss Angel: Mindfreak. (pluto.tv)

Omrører

Fokus her er på lokalt indhold, da Stirr ejes af Sinclair Broadcast Group og indeholder nyheder fra virksomhedens tv-stationer, herunder KSNV-TV, kanal 3. Der er også en on-demand-sektion med komedier, herunder Roseanne og The Beverly Hillbillies og dramaer som Bonanza og den Las Vegas-baserede Crime Story, samt film. Stirr tilbyder flere live-kanaler, herunder spilprogrammer på Buzzr og familievenlig billetpris på Dove Channel. (stirr.com)

Knæk

hvad er nettoværdien af ​​anderson cooper

Ud over webstedets originale indhold kan du finde klassiske film som Taxi Driver og Easy Rider. På tv-siden er der ældre tilbud, herunder All in the Family, Charlie's Angels og Barney Miller, sammen med nylige kortlivede serier som The Blacklist: Redemption, Las Vegas-baserede The Player og Pan Am, 2011-dramaet fra ABC, der introducerede Amerika for Margot Robbies vidundere. (crackle.com)

Vudu

Walmarts streamingtjeneste er først og fremmest en måde at leje eller købe digitale versioner af film og tv -shows. Naviger dog til den gratis sektion, og du finder mere end 5.000 film og mere end 600 sæsoner af tv -serier. (vudu.com)

IMDb tv

hvor meget er joe mauer værd

Selv stedet, der er dedikeret til at slå kreditterne op for skuespillere, film og tv -shows, er kommet ind i streaming -spillet. IMDb TV har en række film, herunder Bull Durham, Donnie Darko og Blade Runner 2049 sammen med hele sæsoner af tv-shows fra forskellige epoker, såsom Chicago Fire, Desperate Housewives, My So-Called Life og The Incredible Hulk. (imdb.com/tv)

Baldakin

Registrer dig med dit bibliotekskort for at få adgang til mere end 30.000 uafhængige film, dokumentarer og festivalfavoritter fra hele verden. (kanopy.com)

Hoopla

Udover film og tv -udsendelser kan du låne musik, e -bøger, lydbøger og tegneserier - alt hvad du behøver er et aktivt bibliotekskort. (hoopladigital.com)