Aaron Kaufman Netværdi

Hvor meget er Aaron Kaufman værd?

Aaron Kaufman Netværdi: $ 8 millioner

Aaron Kaufman nettoværdi : Aaron Kaufman er en amerikansk mekaniker og tv-personlighed, der har en nettoværdi på 8 millioner dollars. Han er også ejer af Arclight Fabrication, en Dallas-virksomhed, der leverer eftermarkedskomponenter til Ford F-100 pickup. Han er den tidligere ledende mekaniker for Gas Monkey Garage og blev præsenteret i Discovery Channel-showet 'Fast N' Loud. '

Tidligt liv: Aaron Kaufman blev født den 26. januar 1982 i Crowley, Texas. Arons far var en lidenskabelig bil fyr, og det at hjælpe sin far med sit forskellige projekt udløste måske Kaufmans langsigtede lidenskab og kærlighed til alt bil. Kaufman opdagede en barndomsgave til at tage tingene fra hinanden og genopbygge dem. På trods af hans evne til mekanik var Kaufmans barndomsdrøm at blive parkvogter. I en alder af 16 købte Kaufman sin første Jeep Cherokee nogensinde, skønt det ikke var hans drømmebil, han valgte. Uden formel uddannelse i bilmekanik opdelte Kaufman hele bilen og samlede den tilbage til sin oprindelige tilstand eller bedre. Hans høje evne til mekanik og lidenskab for biler førte ham til Hot Rod-verdenen. Han fortsatte med at blive en begavet mekaniker og fabrikant.

Karriere: Mens han arbejdede i en garage i Texas, bad Richard Rawlings garageejeren om at få sin bil arbejdet på af den bedste mekaniker i butikken. Ejeren anbefalede Aaron Kaufman. Richard Rawlings var så imponeret, at da han åbnede sin egen hot rod-butik, hyrede han Kaufman. De to er med i det populære reality-tv-show 'Fast N' Loud 'på Discovery Channel. Showet følger den daglige arbejde i Gas Monkey Garage, en garage dedikeret til gendannelse af klassiske biler, der er baseret i Dallas, Texas. Mens han arbejdede hos Gas Monkey, fik han til opgave at levere 12 genopbygninger inden for 24 uger. Dette betød, at Kaufman måtte afsætte mere end 110 timer om ugen for at nå dette mål. Hele tiden ønskede han at gøre tingene anderledes - i sin egen hastighed og appellerede til sit publikum. Efter at have arbejdet i Gas Monkey Garage i næsten 10 år, åbnede Kaufman sin egen Main Street Shop i 2011, han og Rawlings dukkede stadig op i deres Discovery Channel-serie gennem 2017. Aaron Kaufman er kendt for sine meget komplette, sømløse restaureringer såvel som hastigheden som han er i stand til at vende biler med. Hans foretrukne bil nogensinde er en AC Cobra, selvom en '32 Roadster rangerer som en anden af ​​hans topvalg.

I efteråret 2015 deltog Kaufman i Speed ​​Energy Formula Off-Road serien. Han kørte en Toyo Tyres sponsoreret lastbil på Costa Mesa, Californien Sand Sports Super Show. Han sluttede femte i sine to første løb og derefter 10. og ottende i hovedbegivenhedsløbene. Han havde problemer med sin lastbil under løbet.

Getty

Kaufman holdt op med at arbejde i Gas Monkey Garage og medvirkede i tv-serien 'Fast N' Loud 'i 2017. Han opførte også sin berømte Ford Falcon racerbil fra 1963 på eBay. Kaufman købte bilen og kørte den i Ultimate Street Car-begivenheder, herunder to gange på Pikes Peak International Hillclimb. Bilen blev vist i hans kortfilm Tick Tock. Falcon endte med at sælge til den vindende byder for lidt over $ 65 tusind dollars.

Han medvirkede også i et tv-show med en sæson kaldet 'Shifting Gears with Aaron Kaufman', som havde premiere i foråret 2018. Showet indeholdt hans nye forretning med Arclight. Senest i sit nyeste tv-show 'Aaron Needs A Job' rejste Kaufman rundt i USA, mens han præsenterede folk, der udførte job, som han fandt interessant og udfordrende. Showet løb i 2019.

Personlige liv: Aaron Kaufman har været sammen med Lauren Moore Knob siden mindst 2013. De blev præsenteret som et par i en episode fra 2014 af 'Fast N' Loud. ' De vises ofte på hinandens sider på de sociale medier.

Hans foretrukne bilmodel er AC Cobra.

Kaufman byggede en tilpasset Ford Falcon racerbil fra 1963 i sæson fire af 'Fast N' Loud '. Bilen er fuldt skræddersyet med en 363-ci Ford Boss V8, der producerer over 500 hk under motorhjelmen. Han kørte Pikes Peak-løbet i denne bil i 2016. I 2017 oplistede han bilen til salg på eBay og solgte den til $ 65.000.

Kaufman er kendt for sit lange, tykke skæg.

Aaron Kaufman Netværdi
Nettoværdi: $ 8 millioner
Sidst opdateret: 2020
Alle nettoværdier beregnes ved hjælp af data fra offentlige kilder. Når de leveres, inkorporerer vi også private tip og feedback modtaget fra berømtheder eller deres repræsentanter. Mens vi arbejder flittigt for at sikre, at vores tal er så nøjagtige som muligt, medmindre andet er angivet, er de kun estimater. Vi glæder os over alle rettelser og feedback ved hjælp af knappen nedenfor. Lavede vi en fejl? Indsend et korrektionsforslag og hjælp os med at ordne det! Indsend en korrektion Diskussion