'Absinthe' indstillet til 'grøn' retur på Las Vegas Strip

'Water On Mars' vises under tilbagevenden af ​​'Absinthe' på Caesars Palace onsdag den 28. oktober 2020. (Spiegelworld) Gazillionæren og Penny Pibbets vises i retur afGazillionaire og Penny Pibbets vises i tilbagevenden af ​​'Absinthe' på Caesars Palace onsdag den 28. oktober 2020. (John Katsilometes/Las VegasJournal) Lucias bobleakt vises under tilbagevenden af ​​'Absinthe' på Caesars Palace onsdag den 28. oktober 2020. (Spiegelworld) Green Fairy Garden vises under tilbagevenden af ​​'Absinthe' på Caesars Palace onsdag den 28. oktober 2020. (Spiegelworld) Tilbagekaldelsen af ​​'Absinthe' på Caesars Palace vises onsdag den 28. oktober 2020. (Spiegelworld) Hulahop-kunstneren Ailona vises i tilbagevenden af ​​'Absinthe' på Caesars Palace onsdag den 28. oktober 2020. (John Katsilometes/Las VegasJournal) Et skud af 150-menneskemængden i Spiegeltent til returnering af 'Absinthe' på Caesars Palace onsdag den 28. oktober 2020. (John Katsiometes/Las VegasJournal)

Absint er tilbage og gør, hvad det gør bedst, hvilket er at udføre en vild komedie, ekspert akrobatik og overlade det til en fiktiv rig fyr at tale.

Det er tid til at lave noget grønt! showets Gazillionaire citeres for at sige i en pressemeddelelse, der annoncerer showets tilbagevenden på St. Patrick's Day. Det er et år, næsten den dag, hvor underholdning blev lukket helt ned på Las Vegas Strip, og lidt mere end et år siden Absinthe spillede for en fuld kapacitet på Spiegeltent på Caesars Palace.

Showet er tilbage i tiden til sit 10-års jubilæum den 1. april med shows kl. og 21.00 Onsdage til søndage. Som en del af dens tilbagevenden tilbyder showet 1.000 dollars borde i Impresario's Reserve -sektion til fester på to, med en flaske Dom Pérignon smidt ind.joe biden nettoværdi 2020 forbes

Hvor kan du ellers få gratis Dom on The Strip? Gaz siger, at det tilsyneladende ikke tegner sig for bordgebyret på $ 1.000.

Lige meget. Showet, der allerede har en karakter i grønt (den grønne fe) er tilbage på $ 149, til salg kl Spiegelworld.com . Showet spiller stadig til stort set åbent gulv for omkring 150 fans. Den 25 fod lange flade mellem publikum og publikum har forhindret Spiegelworlds andre shows, Opium på Cosmopolitan og Atomic Saloon Show på The Venetian's Grand Canal Shoppes, i at vende tilbage under pandemien. Deres spillesteder er simpelthen ikke velegnede til den afstand.

Men Absinthe er fortsat virksomhedens førende produktion og også en branchestimulator på The Strip. Showet havde udført til udsalg under sit original genstart i oktober, inden lukning kort tid efter blev offentlige samlinger faldet til 50 mennesker.

hvor meget er martha stewart værd

Vi skal bare få vores folk tilbage på arbejde, grundlægger af Spiegelworld Ross Mollison sagde i weekenden. Vi har bevist, at vi kan gøre det sikkert og med succes. Jeg vil have folk til at vide, at der ikke er noget mere sikkert sted at nyde underholdning end vores Spiegeltent. Mollison har fremmet brugen af COVID-dræber tågesaft Grignard Pure, som er blevet annonceret for at slette virussen inden for 10 sekunder.

Hvis det er tilgængeligt i staten Nevada, når vores show åbner, vil vi bruge det, sagde Mollison om stoffet, der skaber teatralsk dis for produktionsshows. Det er en game-changer.