Adam Levine nettoværdi

Hvor meget er Adam Levine værd?

Adam Levine nettoværdi: $ 120 millioner

Adam Levines løn

$ 68 millioner

Adam Levine nettoværdi og løn: Adam Levine er en sanger, sangskriver og tv-vært, der har en nettoværdi på 120 millioner dollars. Adam Levine er mest berømt for at være forsanger for bandet Maroon 5 og som en af ​​berømthedsværterne for NBC's reality-tv-serie The Voice. Adam tjener 8 millioner dollars pr. Sæson for at være vært for The Voice sammen med værter, der har inkluderet Blake Shelton, Usher, Shakira og Christina Aguilera.

Tidligt liv: Adam Noah Levine blev født i Los Angeles, Californien den 18. marts 1979. Hans forældre, Fredric og Patsy Levine, blev skilt, da Adam var syv. Han har beskrevet sin familie som meget musikalsk og tilskrev at vokse op med at lytte til sin mors afguder, Simon & Garfunkle, Fleetwood Mac og Beatles, til at forme sin unikke musikalske stil. Levine gik til Brentwood School, hvor han mødte sine fremtidige Maroon 5 bandmedlemmer, Jesse Carmichael og Mickey Madden.

Tidlig musikkarriere : Levine, Carmichael, Madden og deres ven Ryan Dusick dannede et band ved navn Kara's Flowers i februar 1994. De spillede deres første koncert på Whisky a Go Go i West Hollywood i '95 med Levine på sang og guitar. Bandet blev opdaget af producenten Tommy Allen på en Malibu strandfest, hvor de optrådte. Allen og hans partner lod Karas blomster indspille et 11-spor album, og de blev efterfølgende underskrevet for at reprise plader gennem producent Rob Cavallo. Bandet udgav deres første album, The Fourth World, i august 1997. Samme år optrådte bandet også på Beverly Hills, 90210. Efter gutterne dimitterede gymnasiet turnerede de til støtte for deres album, men for lidt succes. Efter at albummet kun solgte omkring 5.000 eksemplarer, besluttede Reprise at droppe bandet, og Karas blomster brød snart op.

Maroon 5: Efter at bandet brød sammen, flyttede Levine og Carmichael til New York for at studere på Five Towns College. Til sidst besluttede Karas blomster sig sammen med en makeover, tilføjede et femte medlem, byttede et ud og omdøbte sig til Maroon 5. Levine var en forfatterassistent i CBS tv-show Judging Amy, før han ramte det stort i musikbranchen. I løbet af sin tid på Judging Amy skrev Adam adskillige digte og sange om en ex-kæreste ved navn Jane. Disse noter ville til sidst blive Maroon 5s første smash hit-album, 2002's 'Songs About Jane', som blev certificeret tredobbelt platin efter dens frigivelse. Albummet var en sovende hit, der solgte 10 millioner eksemplarer og blev det tiende bedst sælgende album i 2004 - to år efter dets første udgivelse. Maroon 5 vandt Grammy for bedste nye kunstner i 2005, og det næste år vandt de Grammy for bedste popoptræden af ​​en Duo eller gruppe for albumets anden single, det sindssygt populære hit 'This Love'.

Siden udgivelsen af ​​deres debutalbum har Maroon 5 solgt over 30 millioner albums på verdensplan, inklusive 10 millioner i USA alene. Gruppen har også solgt over 30 millioner digitale singler. Maroon 5s albums It Won't Be Soon Before Long i 2007 og V i 2014 nåede begge # 1 på Billboard 200-diagrammet. Bandets populære singler inkluderer 'Harder to Breathe', 'This Love', 'She Will Be Loved', 'Sunday Morning', 'Makes Me Wonder', 'Moves Like Jagger' (med Christina Aguilera), 'Payphone' (med Wiz Khalifa), 'One More Night', 'Maps', 'Animals', 'Sugar', 'Don't Wanna Know' (med Kendrick Lamar) og meget mere.

Maroon 5 fortsætter med at optage og turnere omfattende. De har udgivet seks studioalbum, tre livealbum, 30 singler og 23 musikvideoer. Levine har vundet flere Grammy Awards, Billboard Music Awards og American Music Awards. Ud over sit arbejde med Maroon 5 har Adam Levine optrådt som gæstesanger på snesevis af singler sammen med mange populære kunstnere.

Frederick M. Brown / Getty Images

Tv-karriere: Adam har været med på SNL flere gange. I 2012 havde Levine en tilbagevendende rolle i American Horror Story: Asylum. Han spillede Leo Morrison og scenerne blev skudt omkring hans Maroon 5 turnéplan. Samme år blev han rollebesat i musical-romantisk dramafilm Begin Again med co-starring af Keira Knightley og Mark Ruffalo.

Siden 2011 har Levine tjent som konkurrerende dommer og træner i det populære reality tv-talentprogram The Voice. Levines popularitet og rækkevidde er steget enormt efter at have tilmeldt sig showet. Han er blevet beskrevet som den udbrudte stjerne i serien. I 2013 blev det estimeret af The Hollywood Reporter, at Levine blev betalt $ 12 millioner for hver sæson af The Voice. Levine forlod The Voice i maj 2019 efter seksten sæsoner og otte år. Filmen og hans rolle fik generelt positive anmeldelser.

Andre ventures: Levin og Josh Gummersall startede deres eget produktionsfirma, 222 produktioner, i 2018. Deres første projekt var Sugar, en YouTube-tv-serie, der er inspireret af musikvideoen til Maroon 5-sangen med samme titel. 222 Productions producerede også en reality-konkurrenceserie, Songland, for NBC i maj 2019. Levine fungerer som udøvende producent. Levine grundlagde sit eget pladeselskab, 222 Records, i februar 2012. Levine har også samarbejdet med forskellige tøjvirksomheder for at lancere herretøjslinjer. I januar 2020 blev Levine ambassadør for mærket Shure og promoverer deres linje med trådløse øretelefoner og hovedtelefoner.

Personlige liv: Adam Levine var kendt i begyndelsen af ​​2010'erne for at danse en række berømte supermodeller. Adam giftede sig med supermodel Behati Prinsloo i 2014 med Jonah Hill som officerer deres bryllup. De har to børn sammen, Dusty Rose og Gio Grace.

Levine har diskuteret brugen af ​​hallucinogene stoffer, da han var teenager. Han har udtalt, at han helt stoppede med at bruge receptpligtig medicin efter sin første oplevelse med Ambien, som efterlod ham bevidstløs i en time.

Adam Levine milepæle, der er værd :

  • September 2010: Først tilføjet til CelebrityNetWorth med et samlet formuestimat på $ 5 millioner.
  • 2012: $ 10 millioner
  • 2014: 25 millioner dollars
  • 2017: 70 millioner dollars
  • 2018: 95 millioner dollars
  • 2019: 120 millioner dollars

Løn fra The Voice og andre ventures : I løbet af hans første sæson, der blev vist på The Voice, var Adams løn 6 millioner dollars. I 2015 tjente han 10 millioner dollars. Det steg til $ 12 millioner i 2016. I 2015 og 2016 toppede hans samlede indkomst fra alle kilder $ 35 millioner hvert år. Fra 2017 og frem har Adams løn på The Voice været $ 13 millioner. I 2018 toppede hans samlede indkomst fra alle kilder $ 68 millioner.

Ejendom : I marts 2018 betalte Adam 34 millioner dollars for et 12.000 kvadratmeter hus i Beverly Hills. De købte det fra Will & Grace-skaberen Max Mutchnick. Mutchnick købte den fra Pete Sampras og hans kone Bridgette Wilson i 2008 for $ 14,5 millioner. Adam og Behati brugte 7 millioner dollars på at ombygge huset i løbet af et år og opførte det derefter til salg i april 2019 for 47,5 millioner dollars. Hvis de får deres salgspris, tjener de en fortjeneste på 5 millioner dollars om et år. Adam solgte to andre palæer i Beverly Hills i 2018, herunder en til John Mayer for $ 13,5 millioner. I 2017 købte han et hus i Holmby Hills for $ 17 millioner, rensede det og forberedte renoveringer. Af en eller anden grund mistede han interessen og endte med at sælge den midt i byggeriet for $ 18 millioner. Han ejer stadig en anden stor ejendom i Beverly Hills, som han købte i 2012 for $ 5 millioner.

Tidligere i 2019 brugte Adam og Behati 32 millioner dollars på at erhverve Ben Affleck og Jennifer Garners tidligere hus i Pacific Palisades. Ben og Jen betalte $ 17,55 millioner for huset i 2009. Det betyder, at meget af 2019 ejede Adam mindst 80 millioner dollars i Los Angeles ejendom alene.

Adam Levine nettoværdi

Adam Levine

Nettoværdi: 120 millioner dollars
Løn: $ 68 millioner
Fødselsdato: 18. marts 1979 (42 år)
Køn: Han
Højde: 1,82 m (5 fod 11 tommer)
Erhverv: Musiker, guitarist, skuespiller, sanger-sangskriver, iværksætter, vokalcoach
Nationalitet: Amerikas Forenede Stater
Sidst opdateret: 2020
Alle nettoværdier beregnes ved hjælp af data fra offentlige kilder. Når det leveres, inkorporerer vi også private tip og feedback modtaget fra berømtheder eller deres repræsentanter. Mens vi arbejder flittigt for at sikre, at vores tal er så nøjagtige som muligt, medmindre andet er angivet, er de kun estimater. Vi glæder os over alle rettelser og feedback ved hjælp af knappen nedenfor. Lavede vi en fejl? Indsend et korrektionsforslag og hjælp os med at rette det! Indsend en korrektion Diskussion