Voksen indhold

24793062479306

NASCAR -weekenden er en stor for komedie i år, selvom noget af det virker tilfældigt.

Bubba The Love Sponge, den Florida-baserede radiovært, siger, at næste gang jeg kommer tilbage, vil jeg nok ikke gøre det med så meget konflikt med løbet.

Gør ham ikke forkert. Han kører sene modelbiler på grusbaner, og Tony Stewart bliver hjemme hos ham.Men Bubbas satellitradioprogram er så populært i Las Vegas, live Bubbapalooza på Hard Rock Hotel lørdag behøvede ikke at afdække sit væddemål ved at komme i weekenden i Sprint Cup Series UAW-Dodge 400. For at være ærlig, en ikke-NASCAR weekend ville nok have været bedre, siger han.

hvad er k michelles nettoværdi

I stedet vil værten (født Todd Alan Clem, men nu lovligt ændret til Bubba The Love Sponge Clem) sandsynligvis ikke klare det at se drengene på grund af trafikken og logistikken. Han skal være på et fly inden 16:15. og tilbage i Tampa for at lave sit morgenshow kl. 6 mandag.

Men han kommer tilbage. Bubba er en slags Vegas. En hurtig-brand-montage, der promoverer sit pay-to-view-websted, Bubbaraw.com, er et bombardement af lesbiske kys, kickboxing, hovedlåse, pornostjerner, strippere, genitalelektrostød og en eller anden stor wrassler-fyr, der styrter gennem en væg.

Bubba har allerede været her en gang i år til Adult Video News -priser i sidste måned. Selv hans første salgsfremmende optræden i Las Vegas, under en Ultimate Fighting Championship -begivenhed, genererede lange autograflinjer efter hans debut på Sirius Satellite Radio i 2006.

Vi er virkelig blevet forelsket i Las Vegas, siger Bubba om byen, der kan prale af sine tredjehøjeste Sirius-ratings. Det går tilbage til, hvor stærk Howard (Stern) var på markedet, og det blev også overført tilbage til os.

Bubba er så populær i år, at man undrer sig over, hvordan hans stemme holder. Han laver sit jordbaserede radioprogram i Tampa fra kl. 6 til 10 om morgenen, derefter en mere voldsom en fra kl. 15 til 19. på Sterns Sirius -kanal. Vi ændrer lidt i atmosfæren i studiet og skifter tingene rundt for at undgå så meget forvirring som muligt mellem de to shows, siger han.

Og alligevel opstår der fejl. Gudskelov har jeg en dump -knap, siger han om enheden, der forhindrer hans lydfeed i at ramme luftbølgerne. Jeg tror, ​​jeg nok har ramt det tre gange i dag på morgenshowet.

I årevis bad Stern Bubba som en lyst til at være. Men han rekrutterede sin besejrede rival til satellitvirksomheden, efter at Clear Channel Communications fyrede Bubba i 2004 efter en FCC -nedbrud på grafisk indhold.

Howard og jeg talte, og vi klikkede virkelig, husker han. Da vi kom ind i det samme rum og indså, at vi har det samme mål og mange af de samme overbevisninger om radio, blev vi til små skolepiger, to små radionørder, der talte om radio.

Sirius -showet førte tilbage til konventionel radio tidligere på året. Hvis det ikke var for Howard, havde jeg sandsynligvis været død i vandet med industrien, siger han. Howard reddede mig absolut og reddede min karriere. Alt, hvad jeg nogensinde laver inden for radio, vil skyldes, at Howard var den større mand og tog en chance på mig.

Bubbapalooza bringer hele radioholdet, hvilket betyder sangparodier, stand-up, den aldrende rødhals af mystisk oprindelse ved navn Ned, og en masse andre indvendige referencer, som, hvis du er en fyr på gaden, du ikke ville få, Bubba indrømmer. Men det skulle ikke være et problem lørdag med et show, der lå inden for 150 billetter fra en udsolgning tidligere på ugen.

Jeg tror ikke, at det nogensinde bliver et problem, siger Bubba.

Og hvis det er, er der mere komedie i denne weekend.

• Bill Engvall, forstadsgrenen af ​​Blue Collar -franchisen, overtager i dag Mystere Theatre på Treasure Island for to shows, der markerer den sjældne udvendige brug af et Cirque du Soleil -sted. Vil du satse på, at han gør den rutine om, at hans kone stiller NASCAR -spørgsmål, der giver mere mening, end han vil indrømme?

• Long Island, N.Y., indfødte Dave Attell laver ingen NASCAR -vittigheder, som vi har set på grundlæggende kabel. Men den lavmælte stand-up, der får meget Comedy Central-tid, vender i dag tilbage til House of Blues i Mandalay Bay.

• Vælg din foretrukne tidligere sitcom -stjerne: George Lopez vender tilbage til Las Vegas Hilton i dag og lørdag, mens Ray Romano går sammen med CBS -alumnen Kevin James om en dobbeltregning på The Mirage i dag og lørdag.

hvad: Bubbapalooza
hvornår: 21:00 lørdag
hvor: Joint på Hard Rock Hotel, 4455 Paradise Road
billetter: $ 49,50- $ 149,50 (693-5066)