AEG vax -direktivet påvirker koncerter og arrangementer i Las Vegas

En gengivelse viser scenen på 13.550 kvadratmeter på The Theatre at Resorts World (Resorts World ...En gengivelse viser scenen på 13.550 kvadratmeter på The Theatre at Resorts World (Resorts World Las Vegas) Et kig på GA -sektionen af ​​The Theatre at Virgin Hotels Las Vegas. (Andrew Miller) Tame Impala optræder på Coachella Music & Arts Festival på Empire Polo Club i Indio, Californien, 20. april 2019. AEG Presents, en stor turné- og festivalpromotor, annoncerede, at der kræves COVID-19-vacciner til koncertgængere i sine klubber , teatre og festivaler. (Amy Harris/Invision/AP, File)

Koncertgiganten AEG Presents ’direktiv om, at billetholdere bliver voksede eller holder sig væk inden den 1. oktober, har indflydelse på tværs af begivenheder i Las Vegas.

AEG er en stor spiller i Las Vegas residensproduktioner. Firmaet driver Theatre at Resorts World Las Vegas, der åbner 5. november med Celine Dion; teatret på Virgin Hotels Las Vegas; og 2021 Day N Vegas-festivalen, 12.-14. november på Las Vegas Festival Grounds.

meghan rienks før og efter næsearbejde

AEG er også et driftspartnerskab med MGM Resorts International på T-Mobile Arena og præsenterer også overskrifter som Cher på Park Theatre på Park MGM. Men en talsmand for AEG Presents sagde, at disse faciliteter er undtaget fra virksomhedens politik. Direktivet dækker kun de spillesteder, der både ejes og drives af AEG.Den 1. oktober vil bevis for COVID-vaccination være påkrævet for publikum og besætning på spillesteder, hvor AEG ejer og opererer i USA. Acceptabel dokumentation kan være en fysisk kopi af et COVID-19-vaccinationskort, en digital kopi af dette kort eller enhver andet bevis som det er tilladt lokalt.

kronprins af dubai nettoformue

AEG er kun næst efter Live Nation i begivenheder, der præsenteres internationalt og også i Las Vegas. Live Nation tillader vaccinationsbevis efter kunstners skøn, men kræver det ikke for alle shows, den præsenterer. Bestræbelser på at nå Live Nation's Las Vegas -repræsentanter til kommentar har været uden succes.

En erklæring fra AEG Presents siger, at vaccinationspolitikken kun er begrænset som krævet ved lov og vil have fuld virkning inden 1. oktober. Datoen blev valgt for at give de berettigede uvaccinerede billetholdere og virksomhedspersonale mulighed for at nå fuldt vaccineret status på det krævede tidspunkt linje.

Frem til den 1. oktober håndhæver AEG Presents en politik for at vise bevis for vaccination eller en negativ COVID -test, der er taget inden for 72 timer efter showdato, hvor det er tilladt.

Vi er kommet til den konklusion, at det som markedsleder var op til os at tage et reelt standpunkt vedrørende vaccinationsstatus, Jay Marciano, COO i AEG og formand-administrerende direktør for AEG Presents, i en erklæring torsdag. For bare et par uger siden var vi optimistiske med hensyn til, hvor vores forretning og land var på vej hen. Delta -varianten, kombineret med tøven med vacciner, presser os igen i den forkerte retning.

hvor meget tjener sofia vergara

Vi er klar over, at nogle mennesker måske ser på dette som et dramatisk skridt, men det er det rigtige. Vi er også klar over, at der muligvis vil være et indledende tilbageslag, men jeg er overbevist og håbende om, at vi sidst på dagen vil være på den rigtige side af historien og gøre det, der er bedst for kunstnere, fans og live -eventarbejdere .