Al Roker Netværdi

Hvor meget er Al Roker værd?

Al Roker nettoværdi: $ 70 millioner

Al Rokers løn

$ 10 millioner

Al Roker Netværdi: Al Roker er en amerikansk tv-vejrudsigter, tv-personlighed, skuespiller og forfatter, der har en nettoværdi på 70 millioner dollars. Al Roker er mest anerkendt som den mangeårige vejrmand på NBCs 'The Today Show' og fungerer som co-vært på '3rd Hour Today.' Han var også vært for morgendagsprogrammet 'Wake Up with Al' på The Weather Channel fra 2009 til 2015.

Als NBC-løn er $ 10 millioner om året. Hans seneste kontrakt er en 5-årig $ 50 millioner aftale, der dækker hans opgaver i både 'The Today Show' og The Weather Channel. Roker har brudt adskillige Guinness verdensrekorder med sine 'Rokerthon'-begivenheder, og i 2018 blev Today Plaza omdøbt til' Rokerfeller Plaza 'for at ære Al's 40 år med NBC. I 2018 og 2019 optrådte Roker i 'Waitress: The Hit Broadway Musical' for at rose anmeldelser.

Tidligt liv: Al Roker blev født Albert Lincoln Roker, Jr. den 20. august 1954 i Queens, New York. Han voksede op med mor Isabel, far Albert Sr. (buschauffør) og 5 yngre søskende i en katolsk husstand. Da Al gik på Manhattans Xavier High School, var han medlem af Cartooning and Illustration Club, og han fik en Bachelor of Arts i kommunikation fra State University of New York i Oswego i 1976. Som universitetsstuderende var Roker et vejranker. for CBS-tilknyttede WHEN-TV i Syracuse.

Tv-karriere: Efter college flyttede Roker til Washington, D.C. for at tage en vejrposition på den uafhængige station WTTG, og han begyndte sin NBC-karriere i 1978 på Clevelands WKYC. Han blev forfremmet efter 5 år og flyttede tilbage til New York City for at blive WNBC-TVs weekendvejrudsigter efter kun 8 måneder. Han blev deres vejrudsigter på ugen, der erstattede Dr. Frank Field, som havde været med i netværket i 27 år. Al udfyldte regelmæssigt Joe Joe på 'NBC News at Sunrise' fra 1983 til 1996 og ville erstatte Bryant Gumbel og Willard Scott fra 1990 til 1995 og Matt Lauer fra 1997 gennem 2000'erne i 'The Today Show'. Han begyndte at være vært for sit eget CNBC weekend-talkshow, 'The Al Roker Show' i 1995, og et optræden på 'Late Night with David Letterman' førte til en 3-årig periode som forudsigeren for 'Weekend Today', weekendudgaven af 'The Today Show.' Roker udfyldte undertiden Willard Scott på hverdagsudgaven af ​​'The Today Show', og han blev deres faste hverdagsvejr i januar 1996. Al har været en favorit i årevis takket være hans venlige personlighed og sjove interaktioner med studiepublikummet. .

Roker begyndte at være vært for den tredje time af 'The Today Show' (også kaldet 'Today's Take') i november 2012, men 'Today's Take' blev erstattet med 'Megyn Kelly Today' i september 2017. Efter at 'Megan Kelly Today' blev aflyst i 2018 , Al vendte tilbage til stedet som co-vært for '3. time i dag.' Al holdt den første 'Rokerthon' i 2014 og rapporterede vejret i 34 timer i træk, og han rapporterede vejret fra alle stater i Amerika (såvel som Washington, DC) på kun syv dage til 2015's 'Rokerthon 2.'. Han fik en Guinness verdensrekord for hver begivenhed, og i 2017 afholdt han 'Rokerthon 3', som involverede Al på besøg på gymnasier og indstilling af en anden Guinness verdensrekord for hver enkelt.

Roker har været vært for Macy's Thanksgiving Day Parade-dækning på NBC siden 1995, og han har vært vært for spilshow 'Husk dette?' og 'Celebrity Family Feud' samt Food Network viser 'Roker on the Road' og 'Tricked Out Tailgating.' Han har optrådt i snesevis af film og tv-shows, herunder 'Newsradio', 'Mænd i sort' og 'Overskyet med en chance for kødboller 2', og han har spillet sig selv i 5 'Sharknado'-film,' Zombieland: Double Tap , 'og episoder af '30 Rock,' 'Saturday Night Live,' 'Seinfeld' 'og' Will & Grace. ' Al har også sondringen mellem at optræde på 'Late Night with Conan O'Brien' mere end nogen anden med 34 optrædener.

Aaron Davidson / Getty Images

Skrivekarriere: Roker har udgivet 12 bøger, herunder 'Never Goin' Back: Winning the Weight Loss Battle For Good '(2014),' Al Roker's Extreme Weather: Tornadoes, Typhoons, and Other Weather Phenomena '(2017) og' Ruthless Tide: The Heroes and Villains of the Johnstown Flood, America's Astonishing Gilded Age Disaster '(2018). Al var medforfatter til en række mordmysteriebøger (med Dick Lochte), der indeholder Billy Blessing, en berømthedskok, der blev amatørdetektiv. Serien inkluderer 'The Morning Show Murders' (2009), 'The Midnight Show Murders' (2010) og 'The Talk Show Murders' (2011) 'The Midnight Show Murders' blev nomineret til en 2011 Nero Award og lavet til en 2018 tv-film til Hallmark-film og mysterier. Han var også medforfatter af bogen 'Been There, Done That: Family Wisdom for Modern Times' (2016) sammen med sin kone Deborah Roberts og har udgivet 2 kogebøger.

Al Roker-kontrakt og løn : Als NBC-løn er $ 10 millioner om året. Hans seneste kontrakt er en 5-årig $ 50 millioner aftale. Denne aftale dækker hans opgaver på både The Today Show og The Weather Channel.

Personlige liv: Al var gift med WNBC-producenten Alice Bell fra 1984 til 1994, og de adopterede datteren, Courtney, som blev født i 1987. Roker giftede sig med journalisten Deborah Roberts i 1995, de mødtes i 1990, da de begge arbejdede hos NBC, og de bød velkommen datteren. Leila i 1998 og søn Nicolas i 2002.

Roker har haft flere medicinske procedurer, herunder en knæerstatningskirurgi i 2001 og 2006, gastrisk bypass-operation i 2002, rygkirurgi i 2005, akut karpaltunnelkirurgi i 2018 og hofteudskiftningskirurgi i 2019. Han har været meget åben om sin kamp med vægttab, og han begyndte at løbe i 2010 og konkurrerede i årets ING New York City Marathon. Al er også kendt for sit velgørenhedsarbejde og er tilhænger af Ronald McDonald House Charities (han tjener på deres venner af RMHC-bestyrelsen), han har også indsamlet midler til Crowdrise-kampagnen og Feeding America med sine 'Rokerthon'-begivenheder.

Ejendom: I 2000 solgte Roker og Roberts deres co-op før krigen på East 68th Street for $ 1,5 millioner og købte en $ 3,25 millioner Manhattan brownstone. Parret renoverede nogle efter at have købt deres nye hjem og udvidet køkkenet, fordi Al elsker at lave mad. Al og Deborah ejer også et hus i Hudson Valley, og Roker lavede sine 'Today Show' udsendelser fra dette hjem under Coronavirus-pandemien i 2020.

Al Roker Netværdi

Al Roker

Nettoværdi: $ 70 millioner
Løn: $ 10 millioner
Fødselsdato: 20. august 1954 (66 år)
Køn: Han
Højde: 1,73 m (5 fod 8 tommer)
Erhverv: TV-meteorolog, TV-journalist, præsentator, journalist, forfatter, forfatter, skuespiller, tv-producent, stemmeskuespiller
Nationalitet: Amerikas Forenede Stater
Sidst opdateret: 2020

Al Roker indtjening

  • I dag $ 1.500.000
Alle nettoværdier beregnes ved hjælp af data fra offentlige kilder. Når det leveres, inkorporerer vi også private tip og feedback modtaget fra berømtheder eller deres repræsentanter. Mens vi arbejder flittigt for at sikre, at vores tal er så nøjagtige som muligt, medmindre andet er angivet, er de kun estimater. Vi glæder os over alle rettelser og feedback ved hjælp af knappen nedenfor. Lavede vi en fejl? Indsend et korrektionsforslag og hjælp os med at rette det! Indsend en korrektion Diskussion