Alan Thicke Netværdi

Hvor meget er Alan Thicke værd?

Alan Thicke Netværdi: $ 40 millioner

Alan Thicke nettoværdi : Alan Thicke var en canadisk skuespiller, sangskriver og talkshow vært, der havde en nettoværdi på $ 40 millioner på tidspunktet for hans død. Han var måske bedst kendt for at spille Dr. Jason Seaver i 80'ers sitcom 'Growing Pains', men han var også en meget succesrig temasangforfatter og ejendomsinvestor. Ifølge legenden tjente Alan flere penge i løbet af sin karriere på temasange, end han handlede. Alan skrev og producerede temasangen til 'Diff'rent Strokes', 'The Facts of Life' og det originale tema til 'Wheel of Fortune'. Alan er også kendt for at være far til sanger Robin Thicke .

Tidligt liv: Alan Thicke blev født den 1. marts 1947 i Kirkland Lake, Ontario, Canada, som sygeplejerske Shirley 'Joan' Isobel Marie og børsmægler William Jeffery. Hans forældre blev skilt i 1953, og hans mor giftede sig igen med Brian Thicke, og familien flyttede til Elliot Lake. Alan dimitterede fra Elliot Lake Secondary School i 1965, hvor han blev valgt som hjemkomstkonge. Han deltog i University of Western Ontario og sluttede sig til Delta Upsilon-broderskabet.

Tidlig karriere: Han startede sin karriere som spilshowvært på det canadiske show, 'First Impressions', i 1970'erne og fortsatte med prime-time-berømthedsshowet 'Animal Crack-Ups' i slutningen af ​​80'erne. Thicke blev ansat som producent og leder af skrivepersonalet på 'Fernwood 2 Night', et talkshow baseret på figurer fra 'Mary Harman, Mary Hartman.' I slutningen af ​​1970'erne var Thicke hyppig gæst i det populære talkshow om dagen på canadisk tv, 'The Alan Hamel Show.'

I løbet af 1980'erne blev Thicke vært for sit eget populære talkshow i Canada kaldet 'The Alan Thicke Show' og blev også underskrevet for at lave et amerikansk syndikeret late-night talkshow kaldet 'Thicke of the Night', som viste sig at være kortvarig.

Voksende smerter: Selvom han startede sin karriere som vært, er han mest anerkendt for sit arbejde med hit 80'ers sitcom, 'Growing Pains', hvor han spillede Jason Seaver, en psykiater og far. Denne rolle gjorde Thicke straks til et husstandsnavn. Showet løb fra 1985-1992 på ABC. Thicke gentog sin rolle som Seaver i to genforeningsfilm, 2000'erne 'The Growing Pains Movie' og 'Growing Pains: Return of the Seavers' i 2004.

(Foto af Frazer Harrison / Getty Images)

Andre tv- og filmudseende: Fra 1983 til 1990 var Thicke vært for Walt Disney World 'A Very Merry Christmas Parade' sammen med Joan Lunden. Han blev efterfulgt af Regis Philbin. Fra 1987 til 1988 var Thicke vært for Crystal Light National Aerobic Championship. I 1988 erstattede Thicke Bob Barker som vært for Miss USA Pageant og Miss University Pageant. I 1990 blev Thicke erstattet af Dick Clark som den mest af Miss USA-festspil.

Thick fortsatte med at være vært for en bred vifte af tv-begivenheder, herunder SCTV TV-specialen 'Opening of SkyDome' i Toronto. I 1992 lavede Thicke en komo som sig selv i pilotepisoden af ​​sitcom 'Hangin' med Mr. Cooper. ' I begyndelsen af ​​2000'erne var Thicke vært for 'The All-New 3's a Crowd' på Game Show Network. Han optrådte i den amerikanske tv-serie 'Hope & Gloria', der løb i 35 episoder og spillede hovedrollen i 'Not Quite Human' canadiske trilogi lavet til tv-film. I april 2006 var Thicke vært for 'Celebrity Cooking Showdown' på NBC. Samme år optrådte han som talkshow vært i flere episoder af sæbeoperaen 'The Bold and the Beautiful'. I 2007 og 2008 optrådte han i 'Alpha Dog' og 'JPod.' Han havde også en komo på 'How I Met Your Mother' og gæstestjernede som sig selv i et par andre episoder i løbet af showets løb.

I 2009 optrådte Thicke på Adult Swim's 'Time and Eric Awesome Show, Great Job', webserien 'Star-ving', filmen 'The Goods: Live Hard, Sell Hard' og 'Attack of the Show' og han optrådte også i sæson seks finale af 'Just Shoot Me.' I 2010 gik han med på 'Tosh.0'. Senere samme år var han en berømthedskonkurrent på 'Glem ikke teksterne'. I marts 2013 deltog Alan i ABCs 'Celebrity Wife Swap', hvor han byttede hustruer med komiker Gilbert Gottfried. I 2013 blev Thicke optaget i Canadas Walk of Fame, og han var også en del af et tv-show med næsten virkelighed kaldet Normalt Thicke, der sendes på TV Guide Network. I 2014 og 2015 var han vært for et rejsende danseshow kaldet 'Dancing Pros Live', som turnerede USA. I 2016 optrådte han som sig selv i den allerførste episode af NBCs 'This Is Us'.

Andre ventures: Thicke har også haft en succesrig karriere som musiker, og han komponerede en række popsange, partiturer og temasange til shows som Diff'rent Strokes og The Facts of Life samt de originale temaer til spiludstillinger som ' Wheel of Fortune ',' Celebrity Sweepstakes ',' The Diamond Head Game ',' Blank Check 'og flere andre. Han producerede også en række tv-shows, herunder CBC Anne Murray juletilbud i slutningen af ​​70'erne.

Personlige liv: Thicke daterede den 17-årige Kristy Swanson i 1987, da han var 40 år gammel. De var forlovede, men aldrig gift. Thicke blev gift tre gange, først med Gloria Loring fra 'Days of Our Lives', derefter Gina Tolleson (en tidligere Miss World-deltager) og senest med Tanya Callau, som også er en tidligere model. Parret blev gift fra 2005 til hans død. Med sin første kone havde han to sønner, Brennan og sanger Robin Thicke (begge drenge kom ind i underholdningsbranchen), og en anden søn ved navn Carter med sin anden kone.

Thicke var en aktiv filantrop, der grundlagde Alan Thicke Center for diabetesforskning. Han var også vært for Telemiracle, et årligt 20-timers teleton i Canada, der blev oprettet for at støtte programmer, der drives af den nonprofitorganisation Kinsmen Club.

Død: Thicke kollapsede, mens han spillede hockey med sin søn Carter i Burbank, Californien, den 13. december 2016. Han døde senere samme dag i en alder af 69 år efter type A-aortadissektion ved Providence Saint Joseph Medical Center i Burbank. Hans begravelse blev afholdt den 19. december 2016 og blev deltaget af hele rollebesætningen af ​​'Growing Pains' inklusive Leonardo DiCaprio. Bob Saget gav lovprisningen, og Thicke blev begravet på Santa Barbara Cemetery.

Alan Thicke Netværdi

Alan Thicke

Nettoværdi: $ 40 millioner
Fødselsdato: 1. mar. 1947 - 13. december 2016 (69 år)
Køn: Han
Højde: 1,854 m (6 fod)
Erhverv: Skuespiller, sangskriver, manuskriptforfatter, tv-producent, komiker, forfatter, præsenterer, ceremonimester, musiker, komponist
Nationalitet: Canada
Sidst opdateret: 2020
Alle nettoværdier beregnes ved hjælp af data fra offentlige kilder. Når de leveres, inkorporerer vi også private tip og feedback modtaget fra berømtheder eller deres repræsentanter. Mens vi arbejder flittigt for at sikre, at vores tal er så nøjagtige som muligt, medmindre andet er angivet, er de kun estimater. Vi glæder os over alle rettelser og feedback ved hjælp af knappen nedenfor. Lavede vi en fejl? Indsend et korrektionsforslag og hjælp os med at ordne det! Indsend en korrektion Diskussion