Alexandra Cooper Netværdi

Hvor meget er Alexandra Cooper værd?

Alexandra Cooper nettoværdi: $ 300 tusind

Alexandra Cooper nettoværdi: Alexandra Cooper er en amerikansk podcast-personlighed, der har en nettoværdi på $ 300 tusind. Hun er bedst kendt for sammen med podcasten Call Her Daddy Sofia Franklyn .

Alexandra Cooper blev født i Newtown, Pennsylvania i august 1994. Hun var et luftstudieanker hos Dirty Water Media startende i 2016. Cooper var en fodboldstjerne ved Boston University. Holdet vandt Patriot League-titlen i 2014. Hun er også kendt for at være en populær personlighed på sociale medier med mere end en million tilhængere på Instagram. Alexandra Cooper driver Call Her Daddy sammen med radioværten Sofia Franklyn. I 2020 tilbød Barstool Sports Cooper og Franklyn basislønninger på $ 500 tusind, hvilket var højere end deres tidligere $ 75 tusind løn. De blev også tilbudt ejerskab af podcasts brand. Alexandra Cooper har været romantisk knyttet til Major League Baseball-kande Noah Syndergaard. Cooper og Franklyn mødtes gennem en fælles ven.

Kontraktskontrovers : Ifølge en rapport fra maj 2020 i NY Post, der et par uger inde i et dødvande mellem Barstool og Sofia / Alexandra, ville duoen trække sig ud af Barstool, som ejer intellektuelle ejendomsrettigheder til Call Her Daddy podcast. NY Post rapporterede, at pigerne på tidspunktet for fejderen var under en kontrakt, der betaler $ 75.000 om året pr. Stykke. De kan også hver tjene $ 2500 hver gang en episode når 10 procent mere end showets gennemsnitlige publikum. I protest stoppede Franklyn og Cooper med at optage episoder i begyndelsen af ​​april 2020 i flere uger. I mellemtiden har Sofias kæreste, en HBO-direktør ved navn Peter Nelson, efter sigende mæglet en ny aftale for duoen i et nyt selskab og ignoreret det faktum, at de var under kontrakt.

Barstool grundlægger David portnoy afslørede, at han tilbød duoen nye kontrakter, som ville betale høje sekscifrede lønninger OG tilbød en rute for at genvinde deres IP. En insider fortalte Posten, at Cooper tilsyneladende var åben for aftalen, mens Franklyn ikke var.

Alexandra Cooper Netværdi
Nettoværdi: $ 300 tusind
Sidst opdateret: 2020
Alle nettoværdier beregnes ved hjælp af data fra offentlige kilder. Når de leveres, inkorporerer vi også private tip og feedback modtaget fra berømtheder eller deres repræsentanter. Mens vi arbejder flittigt for at sikre, at vores tal er så nøjagtige som muligt, medmindre andet er angivet, er de kun estimater. Vi glæder os over alle rettelser og feedback ved hjælp af knappen nedenfor. Lavede vi en fejl? Indsend et korrektionsforslag og hjælp os med at ordne det! Indsend en korrektion Diskussion