Amanda Nunes Net Worth

Hvor meget er Amanda Nunes værd?

Amanda Nunes nettoværdi: $ 4 millioner

Amanda Nunes nettoværdi og løn: Amanda Nunes er en brasiliansk blandet kampsportartist, der har en nettoværdi på 4 millioner dollars. Amanda kæmper i UFC og er den første kvinde, der bliver en todivisionsmester, der opnår disse bedrifter i bantamvægt og fjervægtsafdelinger. Til tider er hun blevet rangeret som # 1 pund-for-pund kvindelig fighter i UFC.

Amanda Nunes blev født den 30. maj 1988 i Salvador, Bahia, Brasilien. Hun begyndte at træne i Karate, da hun var bare fire år gammel. Hun skiftede til sidst til boksning og trænede derefter i en alder af 16 i brasiliansk jiu-jitsu. Nunes flyttede snart til USA for at træne i MMA. Hun debuterede MMA den 8. marts 2008 og blev besejret i første runde af en modstander ved navn Ana Maria. Til dato har hun kæmpet i mere end et dusin officielt sanktionerede MMA-kampe og har en samlet vinderrekord. Hun er kendt for at være UFCs første åbent lesbiske mester og har været sammen med UFC-fighter Nina Ansaroff i flere år. Den 30. december 2016 stod Amanda Nunes over for, hvad der var den største kamp i hendes karriere indtil det tidspunkt mod Rund rousey . Kampen, UFC 207, fandt sted i Las Vegas Nevada. Til kampen tjente Nunes $ 100.000 for at kæmpe plus en $ 100.000 bonus. Ronda tjente $ 3 millioner bare for at dukke op. Amanda Nunes vandt kampen i den første runde efter kun 48 sekunder.

Amanda fortsatte med at besejre modstandere ved UFC 215, 224, 232, 239, 245 og 250.

Amanda Nunes Net Worth
Nettoværdi: $ 4 millioner
Sidst opdateret: 2020
Alle nettoværdier beregnes ved hjælp af data fra offentlige kilder. Når de leveres, inkorporerer vi også private tip og feedback modtaget fra berømtheder eller deres repræsentanter. Mens vi arbejder flittigt for at sikre, at vores tal er så nøjagtige som muligt, medmindre andet er angivet, er de kun estimater. Vi glæder os over alle rettelser og feedback ved hjælp af knappen nedenfor. Lavede vi en fejl? Indsend et korrektionsforslag og hjælp os med at ordne det! Indsend en korrektion Diskussion