Den fantastiske Johnathan nægter at forsvinde

Anastasia Synn og The Amazing Johnathan (Anastasia Synn)Anastasia Synn og The Amazing Johnathan (Anastasia Synn) The Amazing Johnathan og Anastasia Synn fejrede Johnathans 60 -års fødselsdag med en gave fra kollega Magiker Mike Hammer søndag den 9. september 2018 (Anastasia Synn). The Amazing Johnathan (Filfoto) Jul på mit sted af Travis Cloer. (Ira Kuzma Billeder) Las Vegas -rockeren Frankie Sidoris er medlem af Slashs band Myles Kennedy and the Conspirators. (Fred Morledge) Wayne Newton bliver vist interviewet af Steve Goldstein fra NBC Sports Radio på T-Mobile Arena forud for Vegas Golden Knights-Winnipeg Jets Western Conference Finals Stanley Cup Playoff-spil. (John Katsilometes/Las VegasJournal)

Den fantastiske Johnathan opfandt et magisk trick til at udføre på sig selv. Det hedder Skjul pillen.

Det fungerede ikke for godt.

Jeg tog så meget medicin, at jeg besluttede at stoppe med at tage en af ​​mine piller, sagde tryllekunstneren. Nå, efter et stykke tid kunne jeg ikke trække vejret. Jeg fandt ud af hvilken jeg havde brug for.Dette fortsatte i otte måneder. A.J. har fået ordineret op til 18 piller for at holde sig i live, en opsigtsvækkende præstation, da han fik et år til at leve i 2014. Han fyldte 60 om søndagen og fejrede med en lille gruppe venner og hans kone, medmagiker Anastasia Synn .

hvad skal man lave i vegas i denne uge

Arrangementet blev markeret på en makaber måde af Mike Hammer, komikerkunstneren Four Queens, der præsenterede A.J. med en gravsten og en tillykke med 60 års fødselsdagen. Stykket er et bevis på tryllekunstnerens uventede overlevelse.

Jeg kan heller ikke tro det, sagde Johnathan tirsdag eftermiddag. Jeg har det faktisk godt. Jeg tager bare min medicin som anvist, forsøger at blive ude af hospitaler og ikke tænke over det.

A.J., hvis juridiske navn er Johnathan Bred , har ikke optrådt i år i Las Vegas (hans seneste date i byen var i Rocks Lounge på Red Rock Resort i oktober sidste år). Han har kæmpet med den degenerative hjertesygdom kardiomyopati, og i 2014 fortalte hans læger ham, at han havde omkring et år at leve.

Det er klart, at han siger, at diagnosen var helt forkert.

A.J. er fokus for dokumentaren Always Amazing: The True Story of the Life, Death and Return of the Amazing Johnathan, der vises på Los Angeles Lift-Off Film Festival 23. september. Doktoren havde premiere 10. marts på Just for Laughs Filmfestival i Vancouver, British Columbia. Han har datoer 5. oktober i Genesee Theatre i Waukegan, Illinois og 18. januar på Foxwoods Resort i Mashantucket, Connecticut.

Synn tager meget af scenetiden og giver A.J. en chance for at sætte gang i sig selv. Hun dukkede lige op på Penn & Tellers Fool Us og er genstand for et langt indslag i fagbladet Vanish. En meget anset scenekunstner, Synn har været gift med A.J. i otte år og hans medspiller de sidste fem. Disse to fortsætter stadig i en magisk handling, der nægter at forsvinde.

floyd mayweather jr nettoværdi 2017

Om magi ...

hvor meget er miguel cabrera værd

Windows Showroom kl Ballys ligner den næste magiske kasse (der ville være et passende navn til det), der kommer i 2019. Kejsere Underholdning har arbejdet på at overtage stedet i flere måneder. Denne begivenhed bør føre til flytning af Wayne Newton og Bronx Vandrere . Xavier Mortimer og Santiago Michel (vært for det spansksprogede Illusion Mental-show) er to Sin City Theatres magiske grundposter, der også vil søge et nyt sted at optræde. Ifølge den nuværende plan skulle denne strategi fungere for alle disse entertainere.

Vi har lige nævnt ham ...

Newton blev set på South Point mandag, hvor der blev optaget en reklameplads for NBC og søndagens South Point 400 Monster Energy NASCAR Cup Series -løb på Las Vegas Motor Speedway. Newton blev på samme måde filmet af netværket forud for Vegas Golden Knights-Washington Capitals Stanley Cup-finalen på T-Mobile Arena.

Jukebox kl The Mirage

Scott Bradlees postmoderne Jukebox kommer til The Strip, på Terry Factor Teater på Mirage, i otte datoer, der kører 2. til 11. november. Alle shows er 19.30. Bradlee og Postmodern tilfører en big-band swing-stemning til musik af enhver genre (Straight Up, af Paula Abdul | , Goldigger af Kanye West og Sweet Child O ’Mine af Guns 'n Roses er almindelige omslag).

Elsker flytningen MGM Resorts at tilslutte dette band til et af dets spillesteder, selvom Fator Theatre ikke ligefrem er groove-befordrende. Men bandet spillede senest The Smith Center's Reynolds Hall i april, og - fra dem, der var der - var der en seriøs dans i gang. Dette er et show, som Vegas har brug for.

Indstil dette

I en meget Vegas booking, Skråstreg byder på Miles Kennedy & The Conspirators vises på Jimmy Kimmel Live klokken 23.35 Onsdag på ABC. Column fave og Vegas native Frankie Sidoris er på guitar og Sin City Sinners grundlægger Todd Kerns er på bas og Brent Fritz på trommer. Kimmel er naturligvis også fra Las Vegas og deltog i UNLV.

Cool hængevarsel

hvor meget er randy quaid værd

Travis Cloer , sent i Jersey Boys og en vanvittig stor performer, uanset hvor han optræder, slutter sig til The Cocktail Cabaret torsdag, fredag ​​og lørdag. Forestillinger er kl. på Cleopatras pram på Caesars Palace. Jeg graver T.C., og ikke kun fordi han tillader mig at omtale ham som T.C.