Amber Rose Netværdi

Hvor meget er Amber Rose værd?

Amber Rose Netværdi: $ 12 millioner

Amber Rose Netværdi: Amber Rose er en amerikansk model, skuespillerinde og kunstner, der har en nettoværdi på 12 millioner dollars. I årenes løb har hun været kendt for at have en række forhold til meget berømte entertainere, herunder Kanye West , Wiz Khalifa og 21 Savage.

Tidligt liv: Amber Rose blev født Amber Levonchuck den 21. oktober 1983 i Philadelphia, Pennsylvania. Hendes forældre er Dorothy Rose og Michael Levonchuck. Hendes far er af irsk og italiensk herkomst, og hendes mor af afrikansk og skotsk herkomst. Hun og hendes bror, Antonio Hewlett, voksede op med familien i det sydlige Philadelphia.

Hendes forældre blev skilt, da hun var teenager, og Rose hævder, at hun begyndte at strippe i en alder af 15 år (under pseudonymet Paris) for at forsørge sin familie efter splittelsen. Hun hævdede også at have en kort (mislykket) periode, der solgte crack-kokain.

Karriere: Roses karriere blev lanceret, da hun først begyndte at vises i musikvideoer. Hun optrådte i Kanye West og Young Jeezys video 'Put On' i 2008. Mere eksponering for Amber blev opnået efter hendes optræden, efter at hun stillede op for en Louis Vuitton printannonce til Wests sneaker line. Hun gik på landingsbanen i New Yorks modeuge i 2009 og fik hende mere opmærksomhed som et kommende ansigt. Rose blev underskrevet med Ford Modeling-agenturet i 2009. Hun fortsatte med at lave komos i musikvideoer, herunder for kunstnerne Nicki Minaj, Wiz Khalifa, Future og Ludacris.

Hun var med i Russell Simmons reality show 'Running Russell Simmons' i 2010 og var gæstedommer i tredje sæson af RuPaul's Drag Race i 2011. Rose gæstestjernede også i en episode af Wild 'N Out på MTV2 og blev kastet ind i rollen som MaryWanna i filmen School Dance, instrueret af Nick Cannon. I november 2011 blev hun talsmand for Smirnoff.

Amber Rose Netværdi

(Foto af Bennett Raglin / Getty Images for BET)

Amber udgav sin debut-single 'Fame' med Wiz Khalifa den 10. januar 2012. Hendes anden single, 'Loaded', faldt den 6. februar 2012. Hun rappede på Wiz Khalifas album O.N.I.F.C på et nummer kaldet 'Rise Above'. Hendes bog, 'How to Be a Bad Bitch', blev udgivet af Simon & Schuster i 2015. I bogen tilbyder hun råd og anekdoter om økonomi, mode, hendes karriere og kærlighed.

Hun havde et kortvarigt talkshow i 2016, 'The Amber Rose Show', på VH1. Det varede en sæson og 9 episoder.

I sin tid som model, indspilningskunstner og skuespillerinde udgav hun sin egen brillelinje og lancerede også en tøjlinje med kammerat Priscilla Ono i 2012. Hun ledes af Miley Cyrus 'mor Leticia' Tish 'Cyrus.'

Personlige liv: Amber daterede Kanye West i 2008, og parret varede i to år. Amber hævder, at Kanye snydt hende med Kim Kardashian. Hun begyndte at danse Wiz Khalifa kort efter at have brudt op med Kanye. I marts 2012 købte Wiz Khalifa et hus for dem begge at bo i. Den 6. september 2012 meddelte Amber og Wiz på MTV VMA'erne, at de forventede en baby sammen. Amber fødte Sebastian 'The Bash' Taylor Thomaz den 21. februar 2013, og hun og Wiz blev gift i juli samme år. Rose indgav en skilsmisse i 2014 med henvisning til uforsonlige forskelle. I 2015 fik Rose og Khalifa fælles forældremyndighed over deres søn.

Rose begyndte at gå sammen med rapperen 21 Savage, der er 9 år yngre, sommeren 2017, men parret splittede i marts 2018. I april 2019 afslørede Amber via Instagram, at hun forventede et barn med Def Jam-pladeselskabsleder Alexander Edwards. . Hun fødte Slash Electric Alexander Edwards i oktober 2019.

Rose er grundlæggeren af ​​L.A-baserede SlutWalk, der øger bevidstheden om kvinder, der er blevet ofre, nedværdiget og mobbet for deres seksuelle opførsel. Det begyndte, efter at hun filmede et skitse, der blev viralt, 'Walk of No Shame with Amber Rose' til Funny or Die. Hun har talt offentligt om tilfælde i hendes teenageår, hvor hun oplevede skam og mobning fra andre teenagere. Turen har fundet sted i tre på hinanden følgende år efter den første i 2015.

Amber Rose Netværdi

Amber Rose

Nettoværdi: $ 12 millioner
Fødselsdato: 21. oktober 1983 (37 år)
Køn: Kvinde
Højde: 1,73 m (5 fod 8 tommer)
Erhverv: Model, skuespiller, musiker, socialite
Nationalitet: Amerikas Forenede Stater
Sidst opdateret: 2020
Alle nettoværdier beregnes ved hjælp af data fra offentlige kilder. Når de leveres, inkorporerer vi også private tip og feedback modtaget fra berømtheder eller deres repræsentanter. Mens vi arbejder flittigt for at sikre, at vores tal er så nøjagtige som muligt, medmindre andet er angivet, er de kun estimater. Vi glæder os over alle rettelser og feedback ved hjælp af knappen nedenfor. Lavede vi en fejl? Indsend et korrektionsforslag og hjælp os med at ordne det! Indsend en korrektion Diskussion