Amy Schumer låser telefonerne i sin udvikling på Las Vegas Strip

Amy Schumer introducerer en forestilling af rollelistenAmy Schumer introducerer en optræden af ​​rollelisten 'My Fair Lady' ved de 72. årlige Tony Awards i Radio City Music Hall søndag den 10. juni 2018 i New York. (Foto af Michael Zorn/Invision/AP) Amy Schumer (Marcus Price/Netflix) Amy Schumer (Marcus Price/Netflix)

Amy Schumer er en pose.

Dette henviser til den udviklende tendens til at låse eller posere mobiltelefoner i tilfælde under liveoptræden på The Strip. For første gang fredag ​​så jeg den samme entertainer i back-to-back forestillinger, hvor mobiltelefoner var tilladt, efterfulgt af en anden, hvor de var låst i tilfælde.

Schumer var den kunstner.Stjernetegneserien har optrådt i Las Vegas i flere år begyndende med Rivieraen for omkring syv år siden og senere på Mirage. Hun kender terrænet og fungerede i det væsentlige som sin egen åbningsakt i et par optrædener fredag ​​aften.

Schumer, der har spillet i hitfilm som Trainwreck, Snatched og I Feel Pretty siden hendes Riv-dage, faldt først ind på Comedy Cellar i Rio i et 15-minutters sæt i løbet af fredagens 19.00. at vise. Stedet brølede som vært Mark Cohen annoncerede den fakturerede Schumer til scenen.

Dem, der sad i komedieklubben, fik lov til at bære telefoner ind i det show, men Comedy Cellar forbyder strengt enhver fotografering eller optagelse. Dette er også et kendetegn for klubben i New York, og de, der kommer ind, respekterer typisk politikken. Drop-ins som Schumer bliver normalt kun lagt ud på de sociale medier efter forestillingen.

Under hendes sæt i Comedy Cellar blev Schumer således ikke distraheret af nogen, der brugte en telefon. Men hun spøgede i starten med, at lånere skulle venligst bestille mad så højt som muligt: ​​Intet giver en tegneserie mere selvtillid end at starte et sæt og få nogen til at råbe: 'Jeg har brug for en ordre med kyllingevinger!'

Den formildende overvejelse er, at Comedy Cellar har en god madmenu.

Men senere krævede Schumer, at telefoner blev indkapslet hendes overskriftsshow i Chelsea kl Den kosmopolitiske fra Las Vegas. Telefoner er totalt utilgængelige, når de er gemt i disse hygge, som er indrettet af virksomheden Yondr og bliver mere udbredt i shows på The Strip. Schumer fremførte sit sæt, som det blev annonceret, telefonfrit.

der åbner for bruno mars

Gratis? En professionel komiker - måske Schumer selv - bemærker måske, at når en telefon er låst, er den ikke gratis. Det er fængslet.

Schumer fulgte åbneren Mia jackson (hvis sæt også var i pose) i hendes Amy Schumer & Friends -opstilling. Opstillingens stjerne var på scenen i cirka en time, topper.

Materialet Schumer fremførte på Comedy Cellar var i hendes længere indspilning på The Cosmopolitan. Det var tydeligt, at hun stadig føler sig igennem sine seneste stand-up-forestillinger.

Schumer henviste gentagne gange til noter ved siden af ​​hende på scenen; Normalt dropper tegneserier snydepladerne under større Strip-headlining-shows og bruger dem kun under drop-ins, så de kan teste deres nye vittigheder.

Aziz Ansari, for et nylig eksempel, faldt ind i Comedy Club i New York den 3. august for at teste sit nye materiale. Han bad publikum om at undskylde ham, mens han optog sættet på sin smartphone, da han udviklede nyt materiale.

Men jeg tvivler alvorligt på, at Ansari ville vise den telefon i en forestilling på f.eks Mirage. Top tegneserier har normalt deres sæt udenad, da de overskriften på The Strip (på samme måde som sangere, ideelt set, har deres tekster for store produktioner).

Når jeg tænker igennem dette nummer, var den eneste stand-up, jeg kan huske, hvem der henviste til noter under et show med store billetter på The Strip Jon Lovitz , i de tidlige stadier af hans co-headlining (og skæbnesvangre) Genforenet show med Dana Carvey på Støberiet kl SLS Las Vegas. Med fare for at uddybe det åbenlyse gjorde Lovitzs gentagne blikke på de lagde på scenen ikke hans sæt sjovere.

Det er sandt for enhver stand-up, selv en så bevist stjerne som Schumer. Nær begyndelsen af ​​sit sæt i Chelsea spurgte Schumer mængden, om nogen havde set hende i løbet af hendes dage på Rivieraen. Jeg var en af ​​to mennesker, der råbte: Ja! på scenen.

Jeg havde mødt hende Schumer i de dage, interviewet hende før et show i maj 2012, da hun mest var kendt som en stor rister på Comedy Central -tilbud. Og den dengang stigende tegneserie ødelagde bare det gamle Starlite-teater den aften. Hun behøvede ingen noter og havde total kontrol over rummet.

hvor meget er rocky balboa værd

Og hvis hun blot havde bedt alle om at lægge deres telefoner væk og grine med, vil jeg satse på, at de ville have det.