Lad os gå Steakhouse transporterer diners til en anden alder

Atmosfæren på Andiamo Steakhouse sætter forventninger til en elegant aften med mad og service i top.Atmosfæren på Andiamo Steakhouse sætter forventninger til en elegant aften med mad og service i top. John Bellos tjekker ind hos diners Roxanna Mendoza og Ulises Hernandez på Andiamo Steakhouse i The D Las Vegas.

Nå, jeg kan godt lide, hvad de har gjort med stedet.

Jeg taler om The D Las Vegas, der plejede at være Fitz (altid husker bedstemor, at der var noget på fritz), der plejede at være Fitzgeralds og før det Sundance og måske noget før det, aner jeg ikke .

Alligevel, da det var Fitzgeralds, havde jeg lejlighed til at lære stedet at kende temmelig godt. Ikke meget ændret sig, da det gik på Fitz, og jeg forventede ikke meget af den seneste permutation. Men wow. Wow, wow, wow. Hvis jeg ikke havde vidst, hvor jeg var, havde jeg ikke vidst, hvor jeg var.Ingen af ​​dem ville være relevante her, hvis ansigtsløftningen på Kardashian-niveau ikke strakte sig til restauranten, hvilket den gør. Godt, der er faktisk mere end én restaurant, men den jeg henvender mig til i denne uge er hjertet og sjælen på ethvert Las Vegas casino-hotel, steakhouse og italiensk restaurant, rullet ind i en i form af Joe Vicaris Andiamo Steakhouse.

De har sat en ny, dramatisk indgang til stedet. Stå af rulletrappen, drej til højre for dig, og du kommer ind i en lang, muret beklædt, hvælvet loftsgang, hvor lysene er forsænket i gulvet. Gør din vej langs rummet ind i restauranten, og du støder på den gamle Vegas-stemning, som ejerne tydeligvis omfavner for hele ejendommen, hvilket virker som en rigtig god idé for centrum. Boder er old-school high og buede, centreret med Edison pærer dinglende ovenfra og adskilt af frodige gardiner. Musik er Sinatra og Buble, årtusindernes Sinatra. Tjener er i hvide middagsjakker, som burde tage dig tilbage til Rat Pack -æraen, selvom du ikke var der første gang.

Det hele sætter forventninger til en elegant aften med førsteklasses mad og service, og for det meste leverer Andiamo.

Vi startede med en kurv, der indeholdt grissini, crostini og noget sprødt brød. Crostinien var frygtelig tung på saltet, men grissini var dejlige og med den anbefalede sicilianske salat/krydderier caponata, så var brødet. Caponata var et klassisk præparat, store stykker blød aubergine og en perfekt balance mellem sødt og let surt, hvilket gjorde det til et passende supplement til det sprøde brød.

suzan lewis datter af jerry lewis

Til en anden forret? En frikadelle. Hvis en restaurants ledelse tilbyder en frikadelle i sig selv som en forret, betyder det, at de er stolte af det, og med rette i dette tilfælde ($ 9). Da vores tjener bragte frikadellen i baseball-størrelse, tilbød han at skære den, hvilket gav en flugt for den dampende varme. Indeni var alt fugtigt, duftende med hvidløg og basilikum, med smeltet ost, der tilslørte toppen og en dybt smagfuld marinara omkring det.

Vores tjener begejstret over hummer bisque ($ 8) og ikke underligt; den var fløjlsagtig og rig med lige nok sherry til at hjemsøge.

mike fra jersey shore nettoværdi

Vi delte forskellen på vores entrees, mellem steakhouse og de italienske aspekter af menuen. På den tidligere side havde vi en 8 ounce filet mignon, der var pænt forkullet, men med et virkelig sjældent center og mere smag, end vi normalt finder i en filet. Det var imidlertid her, en af ​​servicefejlene kom ind. Menuen tilbyder en smag af en af ​​tre saucer (eller alle tre mod betaling), og vi troede, at Andiamo Signature Zip Sauce ville være vejen frem. Problemet var, at vores tjener glemte det og ikke syntes at spørge os om tingene, før vi var godt i gang med bøffen. Påmindede han om undskyldning og bragte saucen, som var overraskende unzippy, bare smørret og salt. Jeg håber, at de andre er markant bedre.

Cremet spinat ($ 8) var meget flot, frisk smag, passende cremet, subtilt krydret.

Og fra den italienske side valgte vi Pappardelle med Kalvekød Ragu ($ 28), de brede, fløjlsagtige bånd af pasta, der var klædt på med en dejlig tyk sauce i Bolognese-stil med masser af dybde, masser af kontraster og lag og alt det gode. Tomatbaserede saucer har en tendens til at være alt for salte, men det var ikke tilfældet her.

Men der var en anden servicefejl: Ære den gamle Vegas-tradition, vi var startet med cocktails, og da vores tjener spurgte, bestilte vi et glas vin. Han bragte de små minicafeer meget hurtigt efter vores cocktails, før vores forretter var ankommet. Han syntes at fange det selv og mumlede noget om at lade vinen ånde, men dette var klart en fejl i timingen. Andre end de to fejl var servicen dog glat.

Som var vores erfaring generelt. Jeg var blevet lidt overrasket, for noget tid siden, da jeg stødte på Andiamos menupriser, men i virkeligheden virkede de ikke ude af trit. D hjælper med at bringe ånden i det gamle Vegas tilbage, og dens primære restaurant viser det.

Anmeldelse Andiamo Steakhouse, The D Las Vegas, 301 Fremont St .; 702-388-2220 Samlet A- Mad A- Atmosfære A Service B+ Fordele: God mad og service i en førsteklasses atmosfære. Minusser: Toilettets skilte er mere fremtrædende end for restauranten.