Andy Cohen, Anderson Cooper for at dele historier, hemmeligheder i Las Vegas

Andy Cohen, venstre og Anderson Cooper på scenen (Credit Glenn Kulbako)Andy Cohen, venstre og Anderson Cooper på scenen (Credit Glenn Kulbako) ANDY COHEN'S SÅ & NU - Sæson: 1 - På billedet: Andy Cohen - (Foto af: F. Scott Schafer/Bravo) SE HVAD SOM SKER MED ANDY COHEN - FYC -begivenhed - På billedet: Andy Cohen - (Foto af: Jesse Grant/Bravo) SE HVAD SOM SKER MED ANDY COHEN - FYC -begivenhed - På billedet: Andy Cohen - (Foto af: Jesse Grant/Bravo) Andy Cohen, venstre og Anderson Cooper på scenen (Credit Glenn Kulbako) Andy Cohen, venstre og Anderson Cooper på scenen (Credit Glenn Kulbako) Andy Cohen, venstre og Anderson Cooper på scenen (Credit Glenn Kulbako) Andy Cohen, til venstre, og Anderson Cooper på scenen

Vi er så glade for at komme til Vegas, siger Andy Cohen, der sammen med sin mangeårige ven Anderson Cooper vil bringe AC2: Deep Talk og Shallow Tales til Colosseum på Caesars Palace på fredag. Vi kan ikke tro, at vi spiller den etape.

Lige så begejstret som Cohen-tv-vært, mediepersonlighed, bedst sælgende forfatter og hjerner bag Real Housewives-franchisen-er det dog svært at toppe sin første rejse til Las Vegas, da han interviewede Buddy Hackett til CBS News.

hvad er lebron james' nettoværdi

Vi lavede interviewet kl. 5 om morgenen, fordi det var live på østkysten. Han sluttede med at køre mig rundt i sin cabriolet, da solen stod op. … Og jeg husker, at han sagde, at hver gade mindede ham om en anden kvinde, som han havde været sammen med.Det kan også være svært at slå sin anden tur til Las Vegas ud, da Cohen, dengang Bravo -chef, kom for at kontrollere den lokale optagelse af Queer Eye for Straight Guy.

Jeg var der i en uge, og Fab Five på det tidspunkt havde allerede været der et stykke tid. De vidste overalt at gå i byen. Jeg kan huske, at jeg gik til kejserpaladset med Carson Kressley, og de havde de kendisimitatorforhandlere. Det var sjovt. jeg havde sådan god tid med de fyre. Og jeg tror, ​​vi gik til en stripklub. Vi havde det sjovt.

'Vores bedste historier'

Hvis du, som de fleste andre, undrer dig over, hvilket sceneshow med værten i Bravo's Watch What Happens Live og det alsidige CNN-anker muligvis kan indebære, opsummerer de to historier stort set det: erindringer og navnefald og masser af begge.

Ingen forstår, hvad showet er, erkender Cohen. Jeg vil sige, det svarer til at gå på en bar sammen med mig og Anderson. Og vi fortæller lidt om vores bedste historier, som vi aldrig ville fortælle i blandet selskab eller offentligt. Og vi har en slags 'ingen tweeting' -regel eller en aftale, som vi har med vores publikum, hvor vi siger bare,' Lad være med at tweet de mennesker, vi taler om. Lad os bare gøre dette. ’

Aftenen er næsten lige så freewheeling, tilfældig og interaktiv som Cohens natlige talkshow, der blandt sine gæster tæller alle fra Meryl Streep og Oprah Winfrey til Dale Earnhardt Jr. til alle, der nogensinde har vandret i nærheden af ​​en Bravo -serie. Og ligesom Watch What Happens Live afsætter det rejsende show tid til forespørgsler fra publikum.

Der var tidligt et spørgsmål om størrelsen på vores kønsorganer, som jeg bestemt ikke havde forventet, siger Cohen og trækker forhænget lidt tilbage om, hvad deltagerne kan støde på. Det var et kvindeligt publikumsmedlem, og det var for os begge. Jeg tror, ​​at Anderson undlod at stemme, og jeg svarede efter bedste evne.

Usandsynligt venskab

Som det fremgår af denne udveksling, er duoen så uoverensstemmende - Cohen gregarious og sladder; Cooper reserveret og forfinet - det er svært at tro, at nogen nogensinde har prøvet at oprette dem på en date. Eller at da deres første telefonopkald gik så katastrofalt galt - Cohen spurgte om Coopers mor, socialisten Gloria Vanderbilt, inden for få øjeblikke - brugte de nogensinde nok tid sammen til at blive venner.

Vi ville se hinanden rundt, og vi ville sige 'Hej' og sådan noget, siger Cohen om deres interaktioner efter flirt. Men vi sluttede med at holde ferie sammen et par gange, og vi sluttede os virkelig sammen dengang, og vi fandt ud af, at vi var gode til at holde ferie sammen.

Til sidst opdagede de, at de ikke var alt for dårlige sammen i hverdagen. Deres venskab strækker sig et kvart århundrede tilbage.

Vi har lige udviklet et bånd, og jeg elsker altid at få ham til at grine, siger Cohen. Det er en af ​​de ting, der holder os sammen.

Cooper griner bestemt på scenen. Hans fnis er en af ​​de største lyde i universet. Men den største ting, som fans tager væk fra turen, siger Cohen, er, hvor sjov Cooper er. Han er virkelig løs. Denne version af ham på scenen er den bedste version af ham.

Cohen er ikke fremmed for Las Vegas headliners. Mariah Carey, Rod Stewart, Reba McEntire og Cher har gæstet på Watch What Happens Live. Han lagde videoer af sig selv ud hos Jennifer Lopez Planet Hollywood Resortophold. I juli, Britney Spears førte ham rundt på scenen i Radio City Music Hall i snor, mens han bankede ham med en rideafgrøde.

Nu slutter han sig uventet til deres rækker.

En del af grunden til, at dette er så spændende for os, er, at jeg ikke er komiker. Jeg betragter mig ikke som en entertainer, siger Cohen. Så for at gøre dette med en af ​​mine bedste venner på sådan et ikonisk teater, er det faktisk lidt som en livsbegivenhed. Det er meget sejt.

Hvis du går

Hvad : AC2: Deep Talk and Shallow Tales med Andy Cohen og Anderson Cooper

Hvornår : 20.00 Fredag

Hvor : Colosseum kl Kejsere Palace, 3570 Las Vegas Blvd. Syd

Billetter : Fra $ 65 (866-320-9763)