Andy Griffith Netværdi

Hvor meget er Andy Griffith værd?

Andy Griffith Netværdi: $ 60 millioner

Andy Griffith nettoværdi: Andy Griffith var en amerikansk skuespiller og sanger, der havde en nettoværdi på $ 60 millioner på tidspunktet for hans død. Griffith er måske bedst kendt for to ikoniske tv-roller i shows, han medvirkede i: 'The Andy Griffith Show' og 'Matlock.'

Tidligt liv: Andy Samuel Griffith blev født den 1. juni 1926 i Mount Airy, North Carolina. Hans forældre var Carl Lee Griffith og Geneva Griffith. Som barn blev Griffith optaget af sine slægtninge indtil det tidspunkt, hvor hans forældre havde midlerne til at købe et hus. Griffith kom fra en familie med betydeligt færre midler end mange på det tidspunkt, og han sov ofte i kommoder. På trods af sin ydmyge begyndelse voksede Griffith op med en dyb forståelse for musik, der ville fortsætte i hele hans liv og kulminere i en frugtbar karriere inden for musik såvel som film og tv.

Griffith deltog i Mount Airy High School, hvor han tidligt dyrkede interessen for den dramatiske kunst - han deltog i skolens dramaprogram. Tidligt i sin skuespilindsats fik Griffith en rolle i 'The Lost Colony' af Paul Green, som var et stykke om Roanoke Island, der stadig er populært og endda opført i dag. Griffith spillede en række karakterer, indtil han landede en benchmark-rolle som Sir Walter Raleigh - den mand, som North Carolina hovedstad blev opkaldt efter.

Griffith fandt sin plads i sit samfund som studerende ved guddommelighed ved University of North Carolina i Chapel Hill (1944). Mens han gik på college, involverede Griffith sig både i drama og musikteater, hvor han dimitterede i 1949. Hans grad var i musik. Efter dette fortsatte Griffith med at undervise i gymnasiemusik i tre år, før han tog beslutningen om at forfølge en karriere inden for underholdning.

Film- og tv-karriere: Efter at have gjort sig bemærket for optagelsen medvirkede Griffith i Ira Levins en-times telespil 'No Time for Sergeants', en rolle, der blev udvidet i Ira Levins teaterversion i fuld længde på Broadway. Denne særlige rolle fik Griffith en nominering af Tony Award i 1956 for 'Distinguished Supporting or Featured Dramatic Actor' - som han endte med at tabe til Ed Begley.

Griffith ville senere gengive en gammel rolle for filmversionen af ​​'No Time for Sergeants' (1958), en film, der også medvirkede i Don Knotts, som ville være starten på et livslangt samarbejde.

Som skuespiller ville Griffith få yderligere anerkendelse for sin rolle i 1957-kritikerroste 'A Face in the Crowd' og senere hans arbejde med situationskomedien 'The Andy Griffith Show', hvor han stjernede som Sheriff Andy Taylor. sammen med en ung Ron Howard. For en stor andel af 70'erne blev Griffith kastet i roller til tv-film, der omfattede 'Go Ask Alice', 'The Strangers in 7A', 'Winter Kill', og hvad ville være hans allerførste rolle som skurk i 'Bed for vildkatte'.

Griffith ville berømt forlade 'The Andy Griffith Show' i 1968, mens selve showet stadig var vildt populært. På dette tidspunkt startede Griffith sit eget produktionsfirma, som han kaldte Andy Griffith Enterprises, i 1972. Imidlertid var Griffiths første alternative tv-tilbud betydeligt mindre vellykkede shows som 'Headmaster', 'The New Andy Griffith Show' og 'The Yeagers 'blandt andre.

Griffith ville også fortsætte med at co-star med berømte navne som Jeff Bridges i den spillefilmkomedie 'Hearts of the West' og optrådte også sammen med Tom Berenger i 'Western comedy spoof Rustlers' Rhapsody '.

Efter en uventet tilstand, der resulterede i midlertidig lammelse af benene, ville Griffith vende tilbage til den lille skærm i 'Matlock' som titelfiguren Ben Matlock. Matlock løb med succes fra 1986 til 1995 - på både NBC og ABC. I Matlock spillede Griffith en landsadvokat, der arbejdede i Atlanta, Georgia, en karakter, der blev populær for hans sydlige træk og hans fejlfri sagsrekord. Ved slutningen af ​​sin indledende sæson var Matlock allerede et hit, der blev sendt på tirsdag aften timeslot. Griffith vandt en People's Choice Award i 1987 for sit vedvarende arbejde og fungerende koteletter på Matlock.

Senere ville Griffith optræde i spillefilmen 'Waitress' sammen med Keri Russell. Hans sidste optræden i en hovedrolle ville være i den romantiske komedie 'Spil spillet'.

Politisk liv: Griffith havde en mulighed for at løbe mod Jesse Helms for det amerikanske senat i North Carolina, men han afviste tilbuddet. I oktober 2008 sluttede Griffith sammen med Ron Howard i en godkendelse for Barack Obamas præsidentkampagne for Funny Or Die.

Griffith var kendt for at favorisere demokratiske kandidater og ville bruge sine talenter i tv-reklamer, der støttede North Carolina guvernører som Mike Easley og Bev Perdue. Griffith talte ved indvielsesceremonierne for begge enkeltpersoner.

Griffith lånte også sin stjernekraft til at hjælpe med reklamer om Medicare i 2010.

Personlige liv: Griffith giftede sig med Barbara Bray Edwards den 22. august 1949. De ville fortsætte med at adoptere to børn: en søn ved navn Andy Samuel Griffith Jr. og en datter ved navn Dixie Nann Griffith. De to ville skille sig i 1972. Griffiths anden kone var Solica Cassuto, som var en græsk skuespillerinde, og de ville forblive gift fra 1973 til 1981. Griffith giftede sig tredje gang med Cindi Knight den 12. april 1983 - de to mødtes og faldt i kærlighed, da Griffith filmede 'Murder in Coweta County'.

Griffith døde den 3. juli 2012 efter et hjerteanfald. Han var 86 år gammel. Griffith ville forblive i Manteo, Roanoke Island, North Carolina indtil hans sidste dage. Griffith blev begravet på sin familiekirkegård på øen Roanoke.

Andy Griffith Netværdi

Andy Griffith

Nettoværdi: $ 60 millioner
Fødselsdato: 1. juni 1926 - 3. juli 2012 (86 år)
Køn: Han
Højde: 1,83 m (6 fod)
Erhverv: Skuespiller, manuskriptforfatter, sanger, tv-producent, komiker, stemmeskuespiller, forfatter
Nationalitet: Amerikas Forenede Stater
Sidst opdateret: 2021
Alle nettoværdier beregnes ved hjælp af data fra offentlige kilder. Når det leveres, inkorporerer vi også private tip og feedback modtaget fra berømtheder eller deres repræsentanter. Mens vi arbejder flittigt for at sikre, at vores tal er så nøjagtige som muligt, medmindre andet er angivet, er de kun estimater. Vi glæder os over alle rettelser og feedback ved hjælp af knappen nedenfor. Lavede vi en fejl? Indsend et korrektionsforslag og hjælp os med at rette det! Indsend en korrektion Diskussion