Angies Soul Cafe

4255640-2-44255640-2-4 4255643-1-4 4255636-0-4

Jeg elsker at støde på en fortjent mor-og-pop, der er under radaren og fortælle verden (ja, i hvert fald mine læsere) om det.

Men det kan være svært at finde dem, dels fordi de har en tendens til ikke at annoncere sig selv. Jeg forsøger at få øje på dem, når jeg kan, men uden at krydse hver gade i byen kan jeg ikke fange dem alle. Så jeg elsker det, når venner og læsere giver mig besked om noget, der ikke må gå glip af.

Det var tilfældet for et stykke tid siden, da en betroet kilde efterlod mig en besked, der prægede dyderne ved M&M Chicken and Waffles på Martin Luther King Boulevard, en udløber af M&M Soul Food på West Charleston Boulevard. Hans begejstring overbeviste mig, men da vi planlægger på forhånd, ville det tage et stykke tid, før jeg kunne komme ind.Dagen kom, og jeg kørte over med en kollega. Vi fandt adressen i et stribecenter, så et skilt, hvor der stod 'M&M Chicken and Waffles' og en, der stod 'Angie's Soul Cafe' og kom ind under det relevante skilt - for at opdage, at begge døre førte til det samme rum.

Forvirringen satte ind, men kvinden bag disken vinkede os og bød os varmt velkommen. Angies, sagde hun, havde købt den M&M lokation, men hun forsikrede os om, at kokken lavede vafler på samme måde som de tidligere ejere, og at Angies havde lange rødder i Cleveland. Det solgte mig. Jeg voksede op på nationens bedste sted, og jeg vidste, at alle, der havde haft to mangeårige soulfood-restauranter der, sandsynligvis vidste, hvad de lavede. Hun viste os til et bord, og vi slog os ned.

dyreste restaurant i Greenville, sc

Og gik straks på en kyllingebinge. Køkkenet er rimeligt åbent, og vi kunne lugte kyllingestegning. Og mens menuen indeholder svinekoteletter og korte ribben og oksehaler og havkat og mere, så det ikke ud til andet end kylling ville gøre.

For mig ville det være kylling og vafler, da det havde været den oprindelige mission. Min ven sagde, at hvis det havde været tirsdag, ville hun sandsynligvis have gået til lever-og-løg dagligt og måske okra, og hvis det havde været onsdag måske kødbrødet, men det var torsdag, da specialet var - vent på det - kylling. Ikke underligt, at aromaen gennemsyrede stedet.

Der var stadig beslutninger, der skulle træffes, da der er seks kylling-og-vaffelkombinationer (inklusive boghvede) og syv stegt kyllingindstillinger på menuen. Jeg ville have et kyllingebryst, men da det fulgte med to vafler ($ 7), ville jeg tage hendes forslag og tage en til at gå.

Og lad os først komme til vaflen. Jeg har hørt, at der er national Eggo -mangel, og ærligt talt forstår jeg det ikke, for en ordentlig vaffel er langt mere nuanceret end de sørgelige soggies - og dette var en ordentlig vaffel. En tyk belgisk stil, den var delikat sprød på ydersiden, cremet/luftig indeni og prydet med kanelsmag.

Kyllingens smag matchede den himmelske aroma. Igen stødte vi på den slående kontrast mellem interiør og ydre, denne gang med en gylden, knusende sprød skorpe og fugtigt, smagfuldt kød - to ting, der ikke altid kendetegner hvidt kød.

Den todelte hvide ($ 8) involverer et bryst og en vinge, igen dygtigt forberedt. Men denne kom med et valg af to sider, og den bagte makaroni og ost var næsten vaniljesmagende i sin rigdom med lagdelte smag og en gylden krone, mens collardgrøntene var lige bløde, med deres karakteristiske skarpe smag. Den virkelige overraskelse med denne var den medfølgende majsmuffin, som faktisk viste sig at være mere en majskage eller majsform, en forberedelse i pandekage-stil, der var endnu mere tiltalende, fordi det øgede overfladeareal gav en ekstra grad af sprødhed.

Vi har muligvis været det forkerte sted, men det var bestemt ikke det forkerte tidspunkt, for en ting var klar: En fejl, vores serendipitøse frokost var det ikke.

Las VegasJournal -anmeldelser foretages anonymt for Journal -regning. Kontakt Heidi Knapp Rinella på 383-0474 eller e-mail hende på hrinella@ reviewjournal.com.

Anmeldelse

Angie's Soul Cafe,

1100 Martin Luther King Blvd .; 671-7315

Samlet B+

Mad A-

Atmosfære B-

Service A

Plusser: God mad, god service.

Minusser: Der er ikke meget i vejen for atmosfæren.