Anise Tapas & Grill tilbyder et israelsk twist på tapas

Matzo kuglesuppe på Anise Tapas & Grill søndag den 1. januar 2017 i Las Vegas. (Rachel Aston/Las VegasJournal) @rookie__raeMatzo kuglesuppe på Anise Tapas & Grill søndag den 1. januar 2017 i Las Vegas. (Rachel Aston/Las VegasJournal) @rookie__rae En servitrice bærer falafelkugler og cigarmarroqui på Anise Tapas & Grill søndag den 1. januar 2017 i Las Vegas. (Rachel Aston/Las VegasJournal) @rookie__rae Spisestuen til Anise Tapas & Grill søndag den 1. januar 2017 i Las Vegas. (Rachel Aston/Las VegasJournal) @rookie__rae Spisestuen og baren på Anise Tapas & Grill søndag den 1. januar 2017 i Las Vegas. (Rachel Aston/Las VegasJournal) @rookie__rae Spisestuen til Anise Tapas & Grill søndag den 1. januar 2017 i Las Vegas. (Rachel Aston/Las VegasJournal) @rookie__rae Spisestuen til Anise Tapas & Grill søndag den 1. januar 2017 i Las Vegas. (Rachel Aston/Las VegasJournal) @rookie__rae Spisestuen til Anise Tapas & Grill søndag den 1. januar 2017 i Las Vegas. (Rachel Aston/Las VegasJournal) @rookie__rae En servitrice bærer israelsk salat og schnitzel på Anise Tapas & Grill søndag den 1. januar 2017 i Las Vegas. (Rachel Aston/Las VegasJournal) @rookie__rae Barområdet på Anise Tapas & Grill søndag den 1. januar 2017 i Las Vegas. (Rachel Aston/Las VegasJournal) @rookie__rae

Matzo bold tapas? Det måtte ske.

De små retter i Spanien blev født for et par hundrede år siden, først til praktiske formål. Skiver brød eller kød, der blev brugt til at dække glas sherry for at holde fluerne ude af form til signaturretter, der annoncerede hver taverna. Da de først blev populære i USA, var tapas hovedsageligt begrænset til klassikere som serrano og manchego, tortilla espanola eller croquetas. Men yderligere morphing var i gang, med moderne tapas -steder, der bare ville bøje grænser og trække fra en række forskellige køkkener.

hvad er taraji p hensons nettoværdi

Hvilket fører til Anise Tapas & Grill, en glatt kosher restaurant. Som navnet antyder, tilbyder restauranten også hovedretter og burgere, men du finder ikke tapas som disse andre steder i dalen.Matzo-kugletapas, som Anise kalder Great Ball of Fire ($ 7), er en matzo-bold i baseball-størrelse, overtrukket med panko og stegt. Selve matzokuglen var usandsynligt let og luftig, hvilket gjorde panko -belægningen til en dejlig sprød kontrast. Der var strimlet kål på tallerkenen til crunch og støvregn af sriracha mayo, der førte til navnet. Det viste sig at være ganske mildt, en behagelig kombination af kontraster med mayoen lige det rigtige kontrapunkt til den neutrale matzo.

De gemte krydderiet til Shakshuka Poco ($ 10). Shakshuka er en trendy ret, elsket i Israel og nogle andre dele af Mellemøsten, men stadig sjælden i disse dele. Af natur er det æg pocheret i tomatsovs, der ofte serveres til morgenmad. I dette tilfælde var det en brændende blanding af tomater, peberfrugter, løg og hvad der uden tvivl er den mest krydret paprika på planeten, flammerne tæmmet af det enkelt pocherede æg og dets løbende æggeblomme.

Du kan få hummus toppet med mange ting i disse dage, men Hummus con Carne ($ 14) på ​​Anise var nok den bedste, vi har haft, en stor tallerken dækket med et tykt lag af den velkendte garbanzo-bønnemos, der er smagt til med masser af spidskommen og toppet med en bunke shawarma-agtige kylling- og lammestumper, der var positivt vanedannende. Den blev serveret med hævet grovhvedepita, der havde mere karakter end den sædvanlige hvide sort og var den perfekte folie til vægten af ​​denne ret.

Crimini Relleno ($ 9), beskrevet som cremede fyldte svampe, indeholdt en fyldning, der faktisk var cremet, men den eneste smag kom fra selve svampene, ikke at det nødvendigvis er en dårlig ting.

Lidt mere karakter var blevet infunderet i indretningen, der indeholdt læder og træ, store vinduer og overdimensioneret, farverig kunst, der på en eller anden måde gik helt fint med Sinatra -soundtracket.

Tjenesten var til tider pludselig, men når vores server fandt ud af, at vi var villige til at gå med strømmen, syntes han at slappe af. Og for at være retfærdig løb han og de andre rundt og serverede nogle ret store borde.

Som en kosher restaurant er Anise ikke åben om fredagen, men det er værd at søge efter nogle virkelig opfindsomme retter, der er unikke i dalen.

hvor meget er louis ck værd