'Ant-Man and the Wasp' forsøger at gå stort, men kommer til kort

The Wasp/Hope van Dyne (Evangeline Lilly) og Ant-Man/Scott Lang (Paul Rudd) ..Foto: Ben Rothstein .. © Marvel Studios 2018The Wasp/Hope van Dyne (Evangeline Lilly) og Ant-Man/Scott Lang (Paul Rudd) ..Foto: Ben Rothstein .. © Marvel Studios 2018

En lille Ant-Man rækker langt.

Efter en slank lancering i Ant-Man i 2015 var den tidligere indbrudstyv Scott Langs (Paul Rudd) forlængede cameo et af højdepunkterne i det følgende års Captain America: Civil War.

Ligesom hans mentor, Hank Pym (Michael Douglas), ser borgerkrigsfilmskaberne et potentiale i Scott, som andre ikke helt kan fatte. Dette gælder især Rudd og hans fire - fire! -krediteret medforfattere om Ant-Man and the Wasp, fordi udbetalingen endnu en gang er ret lille.hvor meget er michelle obama værd

To år efter at have overtrådt Sokovia -aftalerne og hjulpet med at ødelægge en stor del af en lufthavn i borgerkrigen, er Scott ved at færdiggøre sin husarrest. Han har brugt den tid på at prøve alt for at underholde sin unge datter, Cassie (Abby Ryder Fortson), herunder læring - gisp! -close-up magi.

Hank og hans datter, Hope Van Dyne (Evangeline Lilly), er i mellemtiden på lammet, fordi det var deres Ant-Man-dragt, Scott plejede at krympe og derefter vokse til gigantiske proportioner, mens han begik sine forbrydelser. Som en del af sin sætning kan Scott ikke omgås nogen af ​​dem - ikke at de ville, i betragtning af at han er årsagen til deres knibe.

De giver dog efter, da Scott ringer for at sige, at han havde en vision om Hopes mor, Janet (Michelle Pfeiffer). Fordi dette skete, mens Hank og Hope pjattede med deres kvantetunnel-et banebrydende middel til at få adgang til Quantum Realm, hvor Janet har været fanget i 30 år-de er overbeviste om, at dette betyder, at hun lever og kan reddes. Efterhånden som indsatsen går, er det stort set alt, hvad Ant-Man and the Wasp har at byde på-håbet om at redde en karakter publikum ser kun kortvarigt i et åbnings flashback.

george r.r. martin nettoformue

Tilbagevendende instruktør Peyton Reed sammen med manuskriptforfattere Rudd, duoen af ​​Chris McKenna og Erik Sommers (Spider-Man: Homecoming) og tilflyttere Andrew Barrer og Gabriel Ferrari har leveret en så lille film, at du bliver svært ved at huske noget af det når du kommer hjem.

Fem forfattere og ikke en af ​​dem tog sig tid til at skabe en skurk. Ava (Hannah John-Kamen), den unge kvinde kendt som Ghost, lider af noget, der kaldes molekylær uligevægt og forsøger simpelthen at holde sig i live. Den sorte markedstekniske forhandler Sonny Burch (Walton Goggins i en sjælden fejl) har al tyngdekraften i en Scooby-Doo-skurk. Hver af dem krydser bare knap tærsklen til antagonist.

Luis (Michael Pena), Scotts tidligere partner i kriminalitet, tjener et par solide grin af alt for mange forsøg, men jo mindre sagt om deres kohorter Dave (Tip T.I. Harris) og Kurt (David Dastmalchian) jo bedre.

I sin mors lille fodspor som hvepsen er Hope en velkommen tilføjelse til Marvels stadigt voksende rækker af kvindelige helte-selvom hun for det meste gør de samme ting som Scott, kun bedre og med vinger.

Det, der gør Ant Man og hvepsen så frustrerende, er de forpassede muligheder.

Dyrebart lidt af manuskriptet virker gennemtænkt. Mennesker, biler og almindelige husholdningsartikler bliver små, store eller begge dele i træk uden en bedre grund end fordi de kan.

hvor meget er dakota fanning værd

Hvorfor ville du tilfældigt krympe din bil til størrelsen på et Matchbox -legetøj, når du prøvede at undslippe faren? Og hvad er det, der forhindrer bilens passager, der ikke er iført en særlig dragt som Ant-Man eller hvepsen, i at blive revet fra hinanden på molekylært niveau, når det sker? Og hvad så? Det gør filmskaberne bestemt ikke.

Rudd er en sympatisk, begavet komisk skuespiller, og Ant-Man er skræddersyet til sine styrker. Han er det perfekte anker for de eneste direkte komedier i Marvel Cinematic Universe. På en eller anden måde fremstår Ant-Man i sine enkeltstående film som en afslappet, familievenlig Deadpool.

De fleste familier ønsker ikke engang en familievenlig Deadpool.

Thor: Ragnarok, med hovedrollen i de to berygtede sammenbrud Chris Hemsworth og Mark Ruffalo, var sjove. Ant-Man beder dig praktisk talt om at guffaw, men kommer ikke til kort. Jeg kan huske, at jeg grinede mere under Avengers: Infinity War.

Ant-Man and the Wasp har nogle hyggelige små øjeblikke.

Men ligesom Ant-Man, der bliver dum, når han strækker sig for højt, kommer filmen i problemer, når den forsøger at blive stor.

rutsjebaner i las vegas nevada