Aria -restauranter udvider valgmulighederne

40390424039042 4071028 4030818 4071026 4071013

Der er en slags uudtalt garanti for, at hvert nyt hotel-casino i Las Vegas vil være bedre-eller i det mindste mere vidunderligt, mere spektakulært-end noget, der var gået før det, og det er bestemt tilfældet med restauranterne i CityCenter's Aria.

Overvej for eksempel Bar Masa og Shaboo fra kokken Masayoshi Takayama og deres tårnhøje døre-squat-rektangler, der fremkalder shoji-skærme, der strækker sig næsten til restaurantens loft på 36 fod. 'Ikonisk' er, hvordan de beskrives af Bart Mahoney, vicepræsident for mad og drikke i Aria (som afgår i slutningen af ​​måneden for at blive erstattet af Christina Clifton).

Men de er ikke det eneste ekstreme indretningselement i Bar Masa og Shaboo. Over receptionen begynder en trinvis struktur, der strækker sig over den til at bue over loftet i spisestuen ud over. Pladsen nedenfor er Bar Masa med 150 sæder, den mere afslappede af de to, som serverer en a la carte-menu med opdateret japansk mad.Beyond Bar Masa er den mere elegante Shaboo med plads til kun 54. På Shaboo spiser gæsterne fra en omakase-menu, en slags prix fixe i japansk stil, hvor de mange retter vælges af kokken. Shaboos borde er toppet med induktionsbrændere (med overheadhætter) til madlavning af bordplader.

Dette er de første Las Vegas -restauranter for Takayama, men navnene på andre Aria -kokke vil være velkendte for lokalbefolkningen og regelmæssige besøgende. Der er for eksempel Julian Serrano, hvis eponymiske Aria -restaurant er ganske anderledes end den, han driver på Bellagio. Picassos er blevet erstattet af et levende, moderne design af Spaniens Gente de Valor -gruppe, valgt af Serrano.

'Han tog fuldt ejerskab af projektet for fem år siden,' sagde Mahoney om kokken.

Gulve er farverige mosaik; andre elementer fremkalder træer. Restauranten med 218 siddepladser serverer varme og kolde tapas, paella og skaldyr, herunder en detaljeret skaldyrspræsentation på baren.

Et andet kendt navn er Michael Mina, der åbnede American Fish på Aria. Minas femte lokale restaurant, American Fish har en lodge-y-følelse og en mission, der afspejler sit navn-fremhæver regional amerikansk fisk og skaldyr, herunder fisk pocheret i Stillehavets vand.

Stå tilbage og kig ind ved indgangen til Jean-Georges Steakhouse-fra Jean-Georges Vongerichten, der er velkendt for Las Vegas oksekødselskere for hans prime i Bellagio-og du får øje på et massivt billede af en tyrens næse, som gentages i forskellige størrelser i hele restauranten. Fremhævet af en enorm vinmur nær dens indgang, har steakhouse en højere energifornemmelse end Prime, sagde Mahoney.

Et vægmaleri af en italiensk gadescene og vandvæg af farvede glasblokke markerer indgangen til Sirio Ristorante, fra Le Cirque -mester Sirio Maccioni. Menuen her er overvejende traditionelle italienske retter plus noget italiensk-amerikansk fusion. En antipastobar er langs restaurantens bagvæg.

Sage er den første restaurant i Las Vegas for den prisvindende Chicago-kok Shawn McClain. Med en ny amerikansk menu med middelhavsindflydelse er Sage et overdådigt sted med accenter af messing og blomme.

'Det bliver en meget sexet restaurant,' sagde Mahoney før Arias åbning.

Og dem, der kender Light Group's Fix (i Bellagio), med dets kuperede træloft og Stack (på The Mirage), med dets stablet træ, vil se kontinuitet i de stiliserede trætræer ved Aria's Adam Tihany-designede Union, som også har en roterende spiritus pladespiller bag baren. Menuen fremkalder passende Fix and Stack.

Blomst og citrongræs flankerer VIP -spilleområdet. Førstnævnte er en high-end kinesisk restaurant med en varm, rosenrød fornemmelse og intime private rum, sidstnævnte en thailandsk restaurant-i øjeblikket den eneste i et Strip-resort-komplet med en kulfyrende sataybar og store lodrette designelementer, der fremkalder stilke af citrongræs.

Fans af Jean Philippe Patisserie på Bellagio bliver glade for at vide, at kokken Jean-Philippe Maurys lignende Aria-ejendom har en cafe med 85 pladser.

Selv de normalt fodgængerrestauranter er ekstraordinære som designet på Aria. Buffeten har vinduesvægge med udsigt over poolområdets kurbade og haver, og Cafe Vettro er et stort åbent rum, der vender ud mod en 40 fod høj glasmur på feriestedets nordside, med trappede bagvægge, hver etage beklædt med sten, baggrundsbelyst og indkapslet i glas. Der er belyste glastopier på den ene side, og hvis du kigger godt efter, kan Red Rock ses gennem et vindue. Det er ærefrygt uden chokket.

'Når du er i en eksklusiv restaurant, forventer du det,' sagde Mahoney. 'Når du er på $ 20, og du har lyst til det, er det en stor ting.'

drenge ii mænd i las vegas

Kontakt reporter Heidi Knapp Rinella på hrinella@ reviewjournal.com eller 702-383-0474.