Overraskende Lior Suchard en mentalist, man ikke må gå glip af på Palms

5607944-0-45607944-0-4

Vær kræsen med at vælge en mentalist. Du vil aldrig glemme din første gang.

Nogle mennesker sætter en ære i at tjekke hver Cirque du Soleil på the Strip. For andre skaber den første store Broadway -musical en livslang lyst til at se mere.

Lior Suchard er en fin, sjov mentalist, der arbejder Palms til en god pris i seks uger mere; ung og charmerende nok til, at damerne sikkert kunne vælge ham som deres første fyr. Men han fik mig til at indse, at genren ikke slides godt med gentagelse, og han værdsætter bedst, hvis du aldrig har set andre gøre den samme type handling.o.j. simpsons nettoformue 2017

Nogle af hans stunts havde jeg aldrig set nogen andre gøre, og det er naturligvis dem, der dækkede mig.

Resten af ​​publikum i de matchede omgivelser i den groovy little Palms Lounge fik ikke betalt for at se hvert show i byen. De syntes at være på kryds og tværs betaget af næsten alt, hvad den energiske israeler pakkede ind i en rask time.

Men det faktum, at andre mennesker gør dette, minder dig om, at undskyld børn, det er tricks, han laver, og han kan virkelig ikke læse dine tanker.

hvad døde Bobby Hatfield af

På et tidspunkt udfylder Suchard firkanter med 16 numre, og når han tilsyneladende ikke har gættet den originale, publikummedlemmet fandt på - 72 - fortsætter han med at vise, hvordan disse rækker med fire tal tilføjer op til 72 på en hvilken som helst måde du ticker -tac-toe dem.

Ved ikke, hvordan han gjorde det, hvis fyren ikke var en plante, da publikumsmedlemmet ikke opgiver sit nummer, før staffelipuden er udfyldt. Men den irske tryllekunstner Keith Barry gjorde det også i 2008.

Et par kommer på scenen, og når den ene har bind for øjnene og den anden kildrer, føler den med bind for øjnene det. Da Alain Nu gjorde det i 2002, skrev jeg, at det var et stunt, jeg aldrig havde set. Da Barry også gjorde det, lavede det to gange.

Og Suchards finale er en variation af det, de kalder 'forudsigelsestavlen', udført over hele byen i årevis. Tilfældige publikummere bidrager med informationer-skuespilleren Bradley Cooper, en Mustang for ham at køre-før Suchard producerer et brev, der indeholder alle fakta fra en velfæstet, tidligere utilgængelig konvolut.

Hemmelighederne ved scenementalisme er ikke blevet lagt lige så blotte som konventionel Vegas -magi. Selv uden at se maskerede tryllekunstnere på tv, fortæller sund fornuft dig, at folk på en eller anden måde passer ind i de ulige kasser.

Men nogle af Suchards stunts forbløffer. Hvordan fremstillede han papiret med mit navn og det tocifrede nummer, jeg valgte på få sekunder? Hvordan var han i stand til at nedskrive navnet (Margie) på publikumsmedlemmet Courtneys første kærlighed?

Hmm. Hvis Courtney betalte på forhånd med et kreditkort, og hvis han taler om Margie på Facebook. … Hvis ikke? Så er dette en god smule.

Så også er et stunt, hvor først en, derefter to, derefter fem personer får en chance for at beholde $ 200, hvis de kan holde Suchard fra at gætte, hvilken knyttede knytnæve skjuler kontanterne. Den første fyr, han indrømmer, tilbyder et gæt på 50-50.

Ved elimineringen af ​​10 næver må Suchard imidlertid være en ivrig iagttager af 'fortæller' mere egnet til pokerspillere end scene-illusionister. ('Det handler kun om øjnene,' informerer han os.)

hvor meget var Robert Kardashian værd, før han døde

Kast nogle ske-bøjning, og solbriller hopper fra hænderne på det ene publikumsmedlem til det andet. På en hvilken som helst måde du tilføjer det til 72, gør Suchard et godt valg om at være din første - og sidste - mentalist.

Anmeldelse
Lior Suchard overnaturlig underholdning
19.00 i dag og torsdag (fortsat torsdage-fredage til og med 17. juni)
Palmerne, 4321 W. Flamingo Road
$ 19 (944-3200)
Karakter: B+