Forsøg på at niveauere 'The Slammer' med en tank standset, men ikke droppet

En tank brugt til Penn Jillette -filmenEn tank, der blev brugt til Penn Jillette -filmen 'The Grounds', gør sin vej ind i 'The Slammer' mandag eftermiddag (Foto af John Katsilometes/ Las VegasJournal) En tank, der blev brugt til Penn Jillette -filmen 'The Grounds', gør sin vej ind i 'The Slammer' mandag eftermiddag (Foto John Katsilometes) En tank, der blev brugt til Penn Jillette -filmen 'The Grounds', gør sin vej ind i 'The Slammer' mandag eftermiddag (Foto John Katsilometes) En tank, der blev brugt til Penn Jillette -filmen 'The Grounds', gør sin vej ind i 'The Slammer' mandag eftermiddag (Foto af John Katsilometes/ Las VegasJournal) Penn Jillette stævner med besætningen på 'The Grounds' på 'The Slammer' mandag eftermiddag. (Foto af John Katsilometes/ Las VegasJournal) En tank, der blev brugt til Penn Jillette -filmen 'The Grounds', gør sin vej ind i 'The Slammer' mandag eftermiddag (Foto af John Katsilometes/ Las VegasJournal) En tank, der blev brugt til Penn Jillette -filmen 'The Grounds', gør sin vej ind i 'The Slammer' mandag eftermiddag (Foto af John Katsilometes/ Las VegasJournal)

Tanken? Det sank.

Den meget ventede rasering af The Slammer, Penn Jillettes mangeårige hjem på West Wigwam Avenue i det sydvestlige Las Vegas, blev standset mandag, da tanken skaffede sig til at udjævne huset, der sad fast i forstuen.

Det pansrede køretøj var en del af en scene til Jillettes uafhængige film The Grounds, der blev filmet på den 10 hektar store pakke, der var Jillette-familiens hjem fra 1994 til sidste år. De to huse på ejendommen bliver revet ned for at give plads til en boligudvikling, og Jillette ville indarbejde den ødelæggelse i sin film.I filmen er The Grounds et sted, hvor evig ungdom og helbredelse opnås. Men en person, der ikke kan lide denne overnaturlige kvalitet, kommanderer den russiske T-90 og kører den gennem hovedhuset.

Penns linje efter at tanken sprængte gennem ejendommen er: Hvorfor kørte du en tank gennem mit hus? Men han fik aldrig sagt det mandag. Tanken, der blev lejet fra den interaktive underholdningsattraktion i militærstil Battlefield Vegas, bundede ud, da den styrtede ned gennem husets hovedindgang.

hun siger, hun taler med engle

Som det viser sig, stødte tanken på et tidligere ukendt område med krybekælder, efter at den sprang gennem hoveddøren. Køretøjet sank simpelthen et par meter blandt røg og faldende glas. Der arbejdes nu på at udtrække tanken og genoptage optagelserne, forhåbentlig inden udgangen af ​​tirsdag.

Jeg ville bare ødelægge et hus, sagde Jillette under optakten til scenen. Vi tænkte: ’Lad os køre en tank igennem det.’ Senere, da dramaet aftog, sagde han: Vi har det godt!

SIDSTE HURRAY FOR JERSEY DRÆGE

Jeff Leibows sjette årlige NF Hope -koncert spillede søndag på Palazzo Theatre, begivenheden markerede første gang, Leibow og to tidligere Jersey Boys spillede kammerater - Travis Cloer og Deven May - optrådte der siden showet flyttede til Paris Las Vegas i marts 2o12. Jersey Boys åbnede på Palazzo i maj 2008. Tilsluttet af Buck Hujabre, der sluttede sig til produktionen, mens showet var i Paris, indkaldte de fire hovedmedlemmer til, hvad der sandsynligvis er sidste gang på The Strip. De fire sang en Four Seasons -medley af Sherry og Oh, What A Night, arrangeret af den tidligere Jersey Boys -musikdirektør Keith Thompson, der optrådte på klaver.

Det var min yndlingsdel af dagen, sagde Leibow. Det var det eneste øjeblik, jeg var i stand til at stoppe med at producere og bare nyde.

Den sidste optælling fra søndagens show, en fordel for Neurofibromatosis Network, bør overstige $ 100.000, en rekord for begivenheden. These Guys Worldwide deltog også, Susan Anton med musikchef Jeff Neiman, Gordie Brown, medvirkende fra Baz - Star Crossed Love, Ben Stone og Jasmine Trias , Niki Scalera og Brent Barrett og Reckless In Vegas.

TENORER AF ROCK!

Vær opmærksom! Billetterne sælges kl. 10 fredag ​​til Tenors of Rock, showet, der erstatter Million Dollar Quartet hos Harrah. MDQ lukker 6. december, 60 år efter den begivenhed, som musicalen er baseret på: mødet mellem Elvis, Jerry Lee Lewis, Johnny Cas h og Carl Perkins. Tenors of Rock er en samling af seks vokalister fra Storbritannien, der rammer byen med et omfattende produceret sceneshow fyldt med moderne musikklassikere og bakket op af et liveband.

Anført af grundlægger og sanger Gareth Richards kørte Tenorerne gennem VegasVille i slutningen af ​​2013 og gjorde et berømt stop ved Lounge at the Palms. Priscilla Presley var i mængden den nat, da hun var en ven og fan af medlemmer af handlingen. Fyrene har siden bygget et show, der passer til The Strip.

PÅ COPA!

Showet med meget sjovt sjove sange i Copa Room på Tuscany Suites er over os. Kenny Davidsens udstillingsvindue med nyhedssange begynder klokken 21.30. Tirsdag. Et væld af professionelle sangere slutter sig til Kenny og bandet for at hjælpe med at rejse penge til American Cancer Society Rigtige mænd bærer pink oplysningskampagne om brystkræft.

hvor meget er carole king værd

Jeg er beæret over at være blevet bedt om at slutte mig til en gruppe af dignitarer i denne indsats gennem oktober måned for brystkræftens bevidsthed. På tirsdag håber vi at hæve et grundlæggende donationstal (formelt annonceret ved showet), og hvis vi gør det, vil jeg synge en sang (også annonceret) for at lukke showet. For at donere skal du søge online efter Real Men Wear Pink Las Vegas. Adgang til sjove sange er gratis. Oplevelsen er som altid uvurderlig.