Aubrey Plaza, Dan Stevens taler 'Legion' på Comic Con dag 1 - VIDEO

Cherish Johnson, til venstre, klædt som Sally fraCherish Johnson, til venstre, klædt som Sally fra 'The Nightmare Before Christmas', og Megan Severns, klædt som Mystique fra 'X-Men'-franchisen, poserer sammen på dag 1 i Comic-Con torsdag i San Diego. (Foto af Chris Pizzello/Invision/AP) Chris Uchiyama, venstre og Tissa Uchiyama venter i kø med deres hund Junior til armbånd på dag ét af Comic-Con International torsdag den 20. juli 2017 i San Diego. (Foto af Chris Pizzello/Invision/AP)

SAN DIEGO-Blandt højdepunkterne i Comic-Con Day 1 var en tv-serie, hvis titel stort set opsummerer alle Comic-Con: Stranger Things.

'Legion'

Noah Hawley har et øjeblik, der ikke er set i fjernsyn, siden Aaron Sorkin samtidig kørte The West Wing and Sports Night.Som skaber af FX’s Fargo og dens Marvel -serie, Legion, er Hawley ansvarlig for to af de mest kloge, visuelt stilfulde serier på tv. Du ved, du kommer hjem, du mangler ord, og du sover meget lidt, fortalte han mig ved et Legion -arrangement. Men det er sjovt. Hvis du har et øjeblik, skal du have nuet.

cracker barrel restaurant las vegas nevada

Aubrey Plaza, der skildrer Lenny i den sindssygt snoede serie, siger, at hun havde lidt en idé om, hvor hendes karakter skulle hen i sæson 1. Jeg kendte brede slag, sagde hun. Jeg vidste lidt, hvor jeg skulle hen, men ikke hvordan jeg skulle nå dertil.

Se, jeg vidste det ikke engang, indskød Dan Stevens (Beauty and the Beast), der spiller som David Haller, der enten er skizofren, en mutant eller begge dele. Jeg vidste ikke engang, at der var streger.

Medstjernen Jean Smart, der har været tv-stjerne siden Designing Women kom i luften i 1986, sagde, at hun aldrig har set noget lignende Legions popularitet. (Begivenheden fandt sted i Hilton Bayfront, hvis ydre på 30-noget-etage var dækket af en plakat til showet.)

Dette er spændende, og folk flipper bare ud over det, sagde Smart om dramaet. Folk kommer hen til mig og siger: 'Du ved, jeg forstår det ikke helt, men jeg kan ikke vente med at se mere.'

Adam West erindring

En af de sidste begivenheder på dag 1 var en erindring om Adam West, der døde den 9. juni.

hvor mange penge har elizabeth warren

Kevin Smith, en Batman -superfan, fortalte om, hvordan han hver dag løb hjem fra skolen for at se tv -serien. Derefter mindede han om et af hans tidlige møder med West, længe efter at Smith var blevet en succesrig instruktør. Jeg sagde: 'Du var den person, der fik mig til at ville være god.' Og han var ligesom: 'Det taler ikke godt om dine forældre.'

En følelsesladet Lee Meriwether, en af ​​Wests tre Catwomen, huskede, at hun første gang mødte skuespilleren. Jeg var lidt forelsket, sagde hun og rødmede. Første gang vi arbejdede sammen, dansede vi sammen, sagde Meriwether senere. Det eneste, jeg kunne tænke på, er: 'Jeg danser med Adam West!'

'Galactica' genforening

Der er få ting mere nyttige end at have et Las VegasJournal -navneskilt foran dig ved et rundbordssamtale. Nå, min mor bor i Vegas, så jeg vil have, at dette er et meget skråt interview, meget gunstigt, sagde producent David Eick under et Battlestar Galactica -gensyn. Eicks mor, Toby Stoffa, har ejet Antikviteter på Kejsere Palace i mere end et kvart århundrede. Gå derind. Hun vil sælge dig noget engros, spøgte Eick. Fortæl hende, at jeg har sendt dig.

Aaron Douglas, der spillede Chief Galen Tyrol i Syfy -serien, satte sig ned og proklamerede: Jeg elsker Las Vegas.

De giver dig mulighed for at være voksen og træffe dine egne valg. Jeg kan godt lide den idé, uddybede han. Hvis jeg vil have en anden drink, kan jeg tage en anden drink. Hvis jeg vil gøre mig røv af mig selv, kan jeg lave et røv af mig selv. Jeg elsker bare at lade mennesker være mennesker, hvad der end måtte ske.

hvor meget er jean claude van damme værd

'Stranger Things'

Du kan bruge en hel Comic-Con og aldrig sætte dine ben i kongrescentret.

Netflix Experience gik ud på at promovere Stranger Things.

Nok var der gratis T-shirts til Marvels kommende Defenders samt kostumer fra serien. Og der var mere swag sammen med rekvisitter fra den kommende Will Smith -film Bright.

Men en kopi af Byers hjem fra Stranger Things havde mure, der ville komme til live, hvis du råbte til den manglende testamente. De julelys, Joyce (Winona Ryder) plejede at kommunikere med ham, var også der. En virtual reality-oplevelse genskabte det øjeblik, hvor monsteret første gang dukkede op i huset i frygtindgydende detaljer. Og inde i en anden installation var et mindesmærke for den fattige, triste Barb.

'FXhibition'

Som en del af FXhibition tilbød kanalen en gammeldags zoetrop på 60 sekunder, der lovede en drille af den nye sæson af American Horror Story. Baseret på det, jeg så, vil den nye sæson læne sig stærkt ind i bikuber og kvinder, der gør ud med hinanden.