Austin handler om farverig fortid med Gridley Days Celebration

27271692727169

Nevada-byen Austin er vært for spøgelser og andre besøgende som en del af sine særlige sommerbegivenheder under den 24. årlige Gridley Days-fest, 13.-15. Juni. Austin er tidligere minedronning og handler nu med sin farverige fortid og udnytter sine fantastiske bjergomgivelser for at trække besøgende til Central Nevada.

Austins Main Street er en del af US 50, en naturskøn og historisk rute over sølvstaten kendt som den ensomste vej i Amerika på grund af de store afstande, den tilbagelægger, og den lette trafik, den fører. Motorvejen svarer nogenlunde til ruten for Pony Express -rytterne, da de red stafet over 300 miles af Nevada -territoriet, før det blev en stat i 1864.

Ostens placering ligger i et pas i den nordlige ende af det tårnhøje Toiyabe -område, og angiver dets minedrift, et usandsynligt sted for nogen anden slags by. På sin tid tællede Austin 10.000 indbyggere, der var den næststørste by i Nevada. I den højkonjunktur, der er fælles for minebyer, overlever Austin i dag som en skygge af sit tidligere jeg med færre end 350 indbyggere.Austin ligger 526 miles fra Las Vegas, nær det geografiske centrum af staten. En almindelig tilgang bruger US 95 nordvest til Tonopah til U.S. 6, derefter nord på Nevada Highway 376 gennem Smoky Valley for at få adgang til US 50 et par miles øst for Austin. Andre ruter fra Las Vegas går nordpå til Ely for at nå US 50 og kører vestpå til Austin. Nå Ely enten på U.S. 93 eller på den kortere U.S. 93/Highway 318/U.S.A. 6 tilgang. Enhver rute, du vælger at komme til Austin, kommer hjem en anden måde at opleve mere af Nevadas pragtfulde naturskønne interiør.

Legenden siger, at sølvrusen til Reese River -området, som Austin blev grundlagt på, begyndte med en sten, der blev sparket over af en forbipasserende Pony Express -hest i 1862. Den spændende strejke trak tusinder af mennesker i 1863, på trods af den fjerne placering og mangel af adgang. Central i en blomstrende mineregion voksede Austin hurtigt. Snart havde det banker, skæve huse, saloner, butikker, stalde, restauranter, boliger, aviser, hoteller og kirker.

Selvom tid, skiftende formue og katastrofe krævede dele af Austin, er der stadig betydelige rester af dens herlighedsår tilbage. Lander County Courthouse står stadig, selv om det er genanvendt siden 1979, da Battle Mountain erstattede Austin som amtssted. Tre smukke kirker pryder stadig byen. Den dejlige biskoppelige kirke fra 1878 tjener stadig sognebørn, mens metodistkirken fra 1866 nu fungerer som et fællesskabscenter. St. Augustines katolske kirke, bygget i 1866, bliver et kulturelt center for det centrale Nevada. Nu en restaurant, kom det gamle International Hotel i stykker til Austin fra Virginia City.

En af statens mærkeligste bygninger sidder i den vestlige kant af Austin. Stokes Castle, bygget af lokalt stenbrudt granit af minemagnaten Anson Stokes i 1896-97, replikerede et tårn, Stokes havde set i Italien. Den tre-etagers struktur tjente som sommerresidens for familien Stokes i kun en sæson.

Den gamle Gridley Store forankrer stadig byens high end. Ejer R.C. Gridley, da han tabte et valgvæddemål fra 1864, bar en pose 50 kilo mel op gennem byen til melodien af ​​John Browns Body. Mens libations efter racen flød i de lokale hotspots, kom sæk mel med runderne på auktion. Auktioneret mange gange indsamlede det $ 6.000 til Sanitærkommissionen, borgerkrigens forløber for Røde Kors. Andre byer udfordrede Austin og sækken med mel turnerede landet rundt. Dens gentagne auktioner indsamlede $ 275.000 til årsagen til at hjælpe slagmarkens tab.

Austins årlige Gridley Days-festligheder omfatter en genskabelse af løbet med sækken mel, der kører ned ad bakke med en pose på 10 pund. Røde Kors drager nu fordel af auktionsprovenuet. Weekendfejringen omfatter spøgelsesagtige gåture gennem historiske steder, irsk og skotsk folkemusik, fælles morgenmad og grill, en parade, en streetdans om aftenen, spil og turneringer.

Austin tilbyder besøgende natten over tre små moteller, to bittesmå bed and breakfast -kroer og to små autocamperparker. Campister finder flere steder i Toiyabe National Forest. Dem, der planlægger at blive i Gridley Days, har brug for reservationer eller planer om at blive i andre byer i Central Nevada. Kontakt Austin Chamber of Commerce for detaljer på (775) 964-2200, 946-2447 eller www.austinnevada.com.

Margo Bartlett Peseks klumme vises søndage.