Aziz Ansari Netværdi

Hvor meget er Aziz Ansari værd?

Aziz Ansari Netværdi: $ 20 millioner

Aziz Ansaris løn

$ 9 millioner om året

Aziz Ansari Netværdi: Aziz Ansari er en amerikansk skuespiller, forfatter og stand-up komiker, der har en nettoværdi på $ 20 millioner. Ansari er bedst kendt for sin rolle som Tom Haverford i NBC-serien 'Parks and Recreation', og han spiller i Netflix's 'Master of None', som han også skabte. Aziz har vundet adskillige priser for 'Master of None', hvilket gør ham til den første asiatisk-amerikanske, der vinder en Golden Globe for tv-skuespil. Ansari er også forfatter, og hans bog 'Modern Romance: An Investigation' fra 2015 nåede nr. 1 på 'New York Times' bestsellersliste.

Tidligt liv: Aziz Ansari blev født Aziz Ismail Ansari den 23. februar 1983 i Columbia, South Carolina. Hans forældre er tamilske muslimer fra Indien og arbejder begge inden for det medicinske område - mor Fatima inden for gynækologi og obstetrik og far Shoukath inden for gastroenterologi. Fatima og Shoukath har også begge været med på 'Master of None', og den yngre bror Aniz er forfatter til showet. Selvom Aziz er fra en muslimsk familie, betragter han sig ikke som religiøs. Han voksede op i den landlige by Bennettsville, SC, og deltog i Marlboro Academy og South Carolina Governor's School for Science and Mathematics. Ansari deltog derefter i New York University Stern School of Business og begyndte at udføre stand-up komedie på Upright Citizens Brigade Theatre og andre steder omkring NYC, han dimitterede i 2004 med en Bachelor of Business grad i marketing.

Fungerende karriere: I 2005 begyndte Ansari at lave kortfilm med instruktøren Jason Woliner og komikerne Paul Scheer og Rob Huebel, hvilket førte til skitserien 'Human Giant', der blev sendt 20 episoder på MTV fra 2007 til 2008. Aziz fik sin debut på storskærmen i 2006 ' School for Scoundrels 'og fortsatte med at vises i flere film, herunder' Funny People '(2009),' Get Him to the Greek '(2010), '30 Minutes or Less' (2011) og 'This Is the Slut '(2013).

Ansari var den første skuespiller på 'Parks and Recreation' (2009-2015) og han spillede Tom Haverford, en sarkastisk medarbejder i Parks Department med drømme om at blive en iværksætter. Hans præstation fik ham nomineringer fra American Comedy Awards (2014) og Image Awards (2013), og Haverford blev rangeret som nr. 10 på 'Paste' magasinets 20 bedste figurer fra 2011-listen. Aziz optrådte på 123 episoder under showets 7-sæson løb og blev genforenet med rollebesætningen i 2020's 'A Parks and Recreation Special', der blev sendt under Coronavirus-pandemien.

Ansari oprettede, co-skrev og stjernede på Netflix 'Master of None', som begyndte at streame i november 2015, og han har instrueret 6 episoder af serien. Hans optræden som skuespiller Dev Shah har givet ham kritisk anerkendelse såvel som flere priser, og showet er blevet hædret med en 2015 Peabody Award og 2 American Film Institute Awards for Årets Top 10 TV-programmer (2015 og 2017). Aziz har optrådt i mere end 20 tv-shows, herunder 'Reno 911!', 'Scrubs', 'Bob's Burgers' og 'The League', og han var vært for 'Saturday Night Live' i 2017. Ansari var også vært for 'MTV Movie Awards 'i 2010 og optrådte på' The Comedy Central Roast of James Franco 'i 2013.

Stand-up komediekarriere: 'Rolling Stone' magasin inkluderede Aziz på deres 'Hot List' fra 2005, der kaldte ham 'Hot Standup', og året efter modtog han juryprisen for bedste standup på US Comedy Arts Festival. Han turnerede med Flight of the Conchords og optrådte i en episode af deres HBO-serie i 2007, og i januar 2010 blev hans komediespeciale 'Intime øjeblikke til en sensuel aften' sendt på Comedy Central og blev udgivet på CD og DVD. Ansari udgav sin opfølgning 'Dangerously Delicious' på sin hjemmeside i marts 2012, og Comedy Central Records udgav den som et digitalt album i maj. Hans tredje special, 'Buried Alive', havde premiere på Netflix i november 2013, og i 2015 udgav Comedy Central Records den digitalt og på vinyl. Netflix havde også premiere på 'Live at Madison Square Garden' i marts 2015 og 'Right Now' i juli 2019.

(Foto af Christopher Polk / Getty Images til Critics 'Choice Awards)

Personlige liv: Ansari daterede med konditor Courtney McBroom fra august 2013 til januar 2016, og han begyndte et forhold til Serena Skov Campbell, en dansk fysiker, i 2018. Aziz er meget lidenskabelig med mad og startede 'The Food Club' med sine venner Jason Woliner og Eric Wareheim-mændene spiser sammen på restauranter, og hvis de nyder deres måltider, tildeler de en plak til virksomheden.

I en Babe.net-artikel fra januar 2018 beskyldte en kvinde, der kaldte sig selv 'Grace' Aziz for seksuel forseelse, og beskrev en dato med Ansari i grafisk detaljer i 2017. Aziz reagerede på beskyldningerne og sagde, at mødet var konsensus, og selvom han modtog kritik, fordi han ikke offentligt undskyldte hændelsen, erklærede han i sin Netflix-special i 2019, at han følte sig frygtelig over situationen og håbede, at det ville føre til folk bliver mere tankevækkende.

Pris og hædersbevisninger: I 2016 hædrede 'Smithsonian Magazine' Ansari med en American Ingenuity Award for Performing Arts, og han vandt en 'Variety' Power of Comedy Award i 2014. Aziz blev rangeret som nr. 49 på 'Rolling Stone' magasinets 2017-liste over de 50 bedste stander -Up Comics of All Time. 'Master of None' vandt ham en Golden Globe for bedste præstation af en skuespiller i en tv-serie - Musical eller Comedy (2018), en Gold Derby Award for Comedy Episode of the Year (2017), en IGN Award for Bedste Comedic TV Performance (2017) og Emmys for Outstanding Writing for a Comedy Series i 2016 og 2017. Ansari modtog også Charlie Chaplin Britannia Award for Excellence in Comedy i 2017.

Ejendom: I 2013 betalte Aziz 2,68 millioner dollars for et 3.016 kvadratmeter hjem i Los Feliz-området i Los Angeles, og i 2018 købte han et 2.452 kvadratmeter Tribeca loft fra New York Rangers kaptajn Ryan McDonagh. Ansari betalte $ 5,7 millioner for NYC-hjemmet, og Taylor Swift er hans nabo ovenpå.

Aziz Ansari Netværdi

Aziz Ansari

Nettoværdi: $ 20 millioner
Løn: $ 9 millioner om året
Fødselsdato: 23. februar 1983 (38 år)
Køn: Han
Højde: 1,68 m (5 fod 6 tommer)
Erhverv: Komiker, tv-producent, skuespiller, manuskriptforfatter, stemmeskuespiller, stand-up komiker
Nationalitet: Amerikas Forenede Stater
Sidst opdateret: 2020
Alle nettoværdier beregnes ved hjælp af data fra offentlige kilder. Når det leveres, inkorporerer vi også private tip og feedback modtaget fra berømtheder eller deres repræsentanter. Mens vi arbejder flittigt for at sikre, at vores tal er så nøjagtige som muligt, medmindre andet er angivet, er de kun estimater. Vi glæder os over alle rettelser og feedback ved hjælp af knappen nedenfor. Lavede vi en fejl? Indsend et korrektionsforslag og hjælp os med at rette det! Indsend en korrektion Diskussion