B&M Baged Beans vender op over dalen

Bagte bønner er en af ​​de regionale fødevarer, som substitutioner generelt ikke er acceptable - og sommetider strækker sig til emballagen. Van og Karen Bohrer leder efter B&M bagte bønner i dåser på 16 ounce, helst i nordvest, og deres andre Taste of the Town-læsere fandt dem overalt i dalen.

Nancy Fiorello opdagede dem på Wal-Mart Neighborhood Market på 10440 W. Cheyenne Ave., nær 215 Beltway. Patti Bourgeois, Cheryl Berggren, Annie Bartholomew, Alan Van Ees og Ann Winchell fandt dem i andre Wal-Mart-butikker. Judi Granick, Bob Dunn og Ann Brown fandt dem på Glazier's Food Marketplace på 8525 W. Warm Springs Road, og Berggren tilføjede, at de er tilgængelige på Nellis Air Force Base, for dem med kommissærprivilegier. Van Ees tilføjede: Sjovt, de fleste synes at have disse i glasbeholderemballagen, ikke dåserne. For hver Jack er der en Jill.

Mere om tante Hatties kanel-rosinbrød: Jerry og Barbara Brooks finder det på Albertsons på 8350 W. Cheyenne Ave., og Jean Zinteck finder det i Wal-Mart Supercenter på 2310 E. Serene Ave.hvor mange penge har alicia keys

FLERE LÆSERANMODNINGER

Minnie Mistretta leder efter fedtfattige hvedekiks, hun plejede at købe hos Vons.

Virginia Rego leder efter kyllingetortellini, gerne på køl og gerne af Buitoni.

Chris Radcliff leder efter en lokal kilde til sort bologna.

er biggie smalls mor stadig i live

Og Frances Harrington leder efter Perdue tynde kyllingebryst-og tilføjer, at virksomhedens websted siger, at de er tilgængelige på Wal-Mart, men hun har ikke fundet dem i de butikker, hun har tjekket.

Læsere?