Backwoods -thrilleren 'Homefront' lider distraherende støbning

'Homefront' spiller Jason Statham som Phil Broker, James Franco som Gator og Winona Ryder som Sheryl Mott. Den åbner i biograferne 27. november (Justin Lubin/Open Road Films)

James Franco er både det bedste og det værste ved Homefront, den nye thriller i backwoods, hvor Jason Statham forvandler rednecks til brudte nakke.

Mit navn er Gator Bodine, Franco trækker og rammer den lange jeg kan godt lide NASCAR's Geoff frem for The Beverly Hillbillies 'Jethro.

Derefter fortsætter han med at slå en ung tweaker med et øksehåndtag og truer med at hælde benzin ned i halsen på de samlede småkøkkener, der repræsenterer hans konkurrence, før han kører dem ud af byen.Gator er den slags rolle, der kunne have været spillet af bogstaveligt talt alle med et Y -kromosom. Du forventer bare ikke meget af sådan en skurk i skurren, så at se Franco bringe ham til live er et rigtigt tud.

Problemet er, at det føles som performancekunst. Hver gang du får glimtet i hans søvnige øjne, er det som om du bliver sluppet ind på vittigheden. Se på mig, den blinkende skævhed ser ud til at skrige. Jeg er en Oscar-nomineret, moderne renæssances mand, der spiller en fyr ved navn Gator Bodine!

bill og hillary clinton nettoformue

Kast Kate Bosworth som Gators junkiesøster og Winona Ryder som hans brugte, øl-slyngende, biker-chick-kæreste og Homefront bliver offer for den mest distraherende casting siden parade af præsidenter i Lee Daniels 'The Butler.

hvor meget er sam bradford værd

To år efter at have nedbrudt en løbende bikerbande, er den nylig enke DEA-agent Phil Broker (Statham) gået på pension i søvnige Rayville, La., Så hans 10-årige datter, Maddy (Izabella Vidovic), kan vokse op i nærheden af ​​hvor hendes mor gjorde. Han renoverer et engang smukt gammelt hjem med adgang til floden og hestestier. Hvad mere kan en ung pige ønske sig? Wi-Fi, sukker hun.

Når Maddy står op for sig selv og slår skolens mobber (Austin Craig), blæser hans mor (Bosworth) ind på scenen som en hvid-skrald-orkan. For det første kræver hun retfærdighed for sin forurettede søn fra skolen, lensmanden eller begge dele. Da hun ikke fik noget, skammer hun sin mand (Marcus Hester) til at konfrontere Broker, der sender ham til at smutte til snavs. Endelig, da hun tror på, at hele hendes slægt er blevet respekteret, får hun Gator til at slippe sit patenterede mærke med at rode med mennesker.

Selvom Gator insisterer på, at hun overreagerer-det er aldrig et godt tegn, når en støvsugerpose til madlavning er en families fornuftsstemme-sender han hurtigt bøller til besvær med Broker ved en benzinpumpe. Mægleren adskiller dem endnu hurtigere fra deres værdighed. Så Gator trækker de store kanoner ud: Han hugger et af mæglers dæk, inden han stjæler Maddys fyldte kanin og hendes kæledyrs killing.

Ja virkelig.

Homefronts store dårlige er en purloiner af killinger.

Desværre for Broker snubler Gator også over sin sande identitet gemt i nogle af hans gamle DEA -filer. Gator forsøger at videregive disse oplysninger til den fængslede leder af bikerbanden, der desperat ønsker, at Broker er død, i bytte for meth -distribution i hele landet.

dr dre ekskone michelle nettoværdi

By-the-numbers kaos opstår.

Instrueret af Gary Fleder (Runaway Jury) og baseret på romanen af ​​Chuck Logan, blev Homefront skrevet af Sylvester Stallone for mange år siden, beregnet til at være den sidste del af hans Rambo -saga. Det føles som om det har siddet meget, meget længere.

Mægler er en simpel fyr, ikke længere en lovmand, der bare vil blive ladt alene. Du har set det hundrede gange. Tag meth og overfaldsgeværene væk, og det kunne have været en vestlig.

Eller behold dem, og det kunne have været den bedste film, Steven Seagal aldrig har lavet.

Statham får aldrig rigtigt vist sin innovative hånd-til-hånd-og fod-til-ansigt-bedlam. Han sidder fast ved at spille den stoiske fremmede, og hans spirende forhold til skolepsykologen (Rachelle Lefevre) går aldrig nogen steder. Selvom der henvises til den tabte plotline, skinner naturligvis et lys over den tvivlsomme idé om, at en lille skole i en bayou bagvand endda ville have sin egen psykolog.

Og på trods af et tidligt løfte, er Franco aldrig i stand til at gøre Gator til noget, der nærmer sig en anden Alien, hans vildt sygelige, narkotikahandlende rapper fra March's Spring Breakers. Selv bukker han under for Homefronts B-filmfælder.

henry fonda nettoformue på dødstidspunktet

Og han matcher bestemt ikke Statham.

Så igen er scriptet heller ikke.

Anmeldelse

hvad er James Harden nettoværdi

Hjemmefront

100 minutter

R; stærk vold, gennemgående sprog, stofindhold og kort seksualitet

Karakter: D+

Flere steder