Barry White Netværdi

Hvor meget er Barry White værd?

Barry White nettoværdi: $ 20 millioner

Barry White nettoværdi : Barry White var en amerikansk singer-songwriter, der havde en anslået nettoværdi på 20 millioner dollars. Han var sandsynligvis bedst kendt for sin karakteristiske basstemme og romantiske image og udgav hitsange som 'Can't Get Enough of Your Love, Babe' og 'You're the First, the Last, My Everything.'

Tidligt liv: Født i Galveston, Texas, den 12. september 1944, voksede Barry White, hvis fødselsnavn var Barry Eugene Carter, op i et meget hårdt kvarter i det sydlige Central Los Angeles. Den ældste af to børn, hans far var Melvin A. White og hans mor var Sadie Marie Carter. White har i interviews mindet om, at hans stemme pludselig blev dybere drastisk i en alder af 14. White's bror Darryl blev tragisk myrdet i et sammenstød med en rivaliserende bande i 1983. I hans teenageår vendte White sig til bandelivet og blev til sidst fængslet for tyveri i fire måneder. Mens han var i fængsel, mindede White sig om at have lyttet til Elvis Presleys sang 'It's Now or Never' i radioen, en oplevelse han senere krediterede med at ændre sit liv.

Musikkarriere: Efter at have forladt fængslet vendte han sit liv om, forlod bandelivet og skiftede sit fokus til musik. Han begyndte at optræde med en gruppe kaldet The Upfronts i 60'erne, mens han også skrev sange til andre kunstnere. Han udgav først sangen 'Too Far to Turn Around' i 1960. Han indspillede også adskillige singler under sit eget navn omkring denne tid, bakket op af vokalgrupperne Atlantics og Majestics. I 1965 producerede White 'Feel Aw Right' af Bel Cantos og indspillede sin debut-single, 'Man Ain't Nothing', udgivet under navnet Lee Barry i 1966. I 1967 var han med til at skrive 'Together Forever' med Pat Powdrill & Power Drills.

I løbet af 70'erne skrev og producerede han flere hits for Bobby Fuller, The Banana Splits og hans mest succesrige gruppe, Love Unlimited. Producering for Love Unlimited, en pigegruppe i Motown-stil, resulterede i Barrys store pause. Deres album 'From A Girl's Point of View We Give to You… Love Unlimited' fra 1972 blev den første af Whites række af titler med albums og singler. Han skrev, producerede og arrangerede deres klassiske soulballade 'Walkin' in the Rain with the One I Love ', der klatrede op til nr. 14 på Billboard Hot 100 Pop Chart og nr. 6 på Billboard R & B-diagrammet. Sangen blev Whites første million solgte single som forfatter og producent.

White skabte The Love Unlimited Orchestra i 1973, en orkestergruppe med 40 stykker, der blev brugt som baggrundsgruppe for gruppen. I 1973 udgav han en single med 'Love's Theme', skrevet af ham og orkestret. Sporet nåede nr. 1 på Billboard Pop-hitlisterne. I 1974 lavede White sit første album med orkesteret 'Rhapsody in White'. Han fortsatte med at lave albums med orkestret i 70'erne med relativ succes og ophørte derefter med at lave albums med dem i 1983.

Hans karriere med solooptræden begyndte noget utilsigtet og startede, da han selv indspillede et par sange, så en anden kunstner kunne overveje at bruge dem på et kommende album. Han blev efter meget krangel overtalte til at frigive sit eget album, og en succesrig solokarriere begyndte. Hans første soloalbum var 1973's 'I'm Got So Much to Give.' Det steg til nr. 1 på Billboard R&B hitlisterne og nr. 3 på Billboard Pop hitlisterne og opholdt sig i top 40 i flere uger. Han fortsatte med at indspille 20 studiealbum, hvoraf 9 opnåede guldstatus, to opnåede sølvstatus og tre opnåede Platinum- eller Multi-Platinum-status. Han vandt også to Grammy Awards og blev nomineret til 11 og indspillede syv # 1 hits. Mens en nostalgi-bølge fra halvfjerdserne forstærkede Whites popularitet en smule i 90'erne, blev Whites succes på pop-hitlisten for det meste bremset, da discotiden sluttede. Whites sidste album var 1999s 'Staying Power', hvilket resulterede i hans sidste hitsang med samme titel. Hans selvbiografi, 'Love Unlimited', blev skrevet med Mark Eliot og udgivet samme år af Broadway Books.

Fungerende karriere: Uden for sin musikkarriere udførte White også voice-over-arbejde for tv og film. Han gav udtryk for karakteren Brother Bear i filmen 'Coonskin' i 1975 og optrådte som sig selv i mange episoder af 'The Simpsons.' Han optrådte også i reklamer og lavede stemmearbejde for bilreklamer som Oldsmobile og Jeep. White leverede en voiceover til Arbys restaurantreklamer, og hans stemme kan høres i Apples første iBook-reklame. White lavede også tre gæstesyn på TV-serien 'Ally McBeal', da hans musik ofte blev vist på showet i drømmesekvenser.

Personlige liv: White giftede sig med sin barndomsskat Mary, da han var 19 år. De skiltes i 1969 og skiltes senere. Han giftede sig med sangeren Glodean James i 1974. Det blev rapporteret, at de blev skilt i 1988, men det blev afsløret, at de stadig var lovligt gift indtil Whites død i 2003, selvom de havde levet adskilt liv.

White havde mindst ni børn, to af dem blev far med sin første kone Mary, da han var 16. De fortsatte med at få to børn til, og han havde fire børn med Glodean James.

Sundhedsproblemer: White led af helbredsproblemer i hele sit liv i forbindelse med overvægt. I 1995 blev han indlagt på hospitalet med højt blodtryk, og han blev tvunget til at annullere en måneds turdatoer på grund af både højt blodtryk og udmattelse. Han blev indlagt på hospitalet i 2002 med nyresvigt tilskrevet diabetes. I maj 2003 fik White et alvorligt slagtilfælde, mens han gennemgik dialyse og afventede en nyretransplantation. Han døde den 4. juli 2003 på Cedars-Sinai Medical Center i Los Angeles i en alder af 58.

Barry White Netværdi

Barry White

Nettoværdi: $ 20 millioner
Fødselsdato: 12. september 1944 - 4. juli 2003 (58 år)
Køn: Han
Højde: 1.924 m (6 ft 3 in)
Erhverv: Pladeproducent, Songwriter, Singer, Singer-songwriter, Music Arranger, Composer, Musician
Nationalitet: Amerikas Forenede Stater
Sidst opdateret: 2020
Alle nettoværdier beregnes ved hjælp af data fra offentlige kilder. Når de leveres, inkorporerer vi også private tip og feedback modtaget fra berømtheder eller deres repræsentanter. Mens vi arbejder flittigt for at sikre, at vores tal er så nøjagtige som muligt, medmindre andet er angivet, er de kun estimater. Vi glæder os over alle rettelser og feedback ved hjælp af knappen nedenfor. Lavede vi en fejl? Indsend et korrektionsforslag og hjælp os med at ordne det! Indsend en korrektion Diskussion