'Baywatch' -filmen drukner under vægt på sine modstridende ideer

Kelly Rohrbach som CJ Parker, Alexandra Daddario som Summer, Ilfenesh Hadera som Stephanie Holden, Dwayne Johnson som Mitch Buchannon, Zac Efron som Matt Brody og Jon Bass som Ronnie i filmen, Baywa ...Kelly Rohrbach som CJ Parker, Alexandra Daddario som Summer, Ilfenesh Hadera som Stephanie Holden, Dwayne Johnson som Mitch Buchannon, Zac Efron som Matt Brody og Jon Bass som Ronnie i filmen, Baywatch. Paramount billeder

Der er værre ting, du kan gøre i denne weekend, end at bruge dine hårdt tjente penge på Baywatch.

Barber en killing. Deltag i en alt-højre hadgruppe. Overbevis en forældreløs, du kommer til at adoptere hende kun for at grine, mens du bakker ud i sidste øjeblik.

Det er stort set alt, jeg kan tænke på.Baywatch er godvillig, almindelig og enkel. Og jeg siger det som fan af den ikoniske tv -serie fra 1990'erne, fan af Dwayne Johnson og en ildsjæl fan af Zac Efron. Men Baywatch -filmen får Baywatch til tv -showet til at ligne The Wire. De fjollede, paranormale Baywatch Nights ser endda godt ud til sammenligning.

Den legendariske livredder Mitch Buchannon (Johnson) er kongen af ​​stranden i Emerald Bay, som som følge af produktionsskatteincitamenter så åbenbart ikke er i Californien, det er pinligt.

Mitch driver Baywatch som en boresergent, og han har ikke tålmodighed med Matt Brody (Efron), den skændte olympiske svømmer, der bliver tvunget ind på sit hold. Det er fordi Mitch har for travlt med at undersøge stigningen af ​​stoffet flakka på hans strand og dens mulige bånd til den velhavende klubindejer Victoria Leeds (Priyanka Chopra).

Efterhånden som mysterier går, stiger denne ikke til niveauet for dem på Scooby-Doo. Det ville ikke engang holde Shaggy beskæftiget.

Sig hvad du vil om tv -serien, men det vidste i det mindste, hvad det var: fjollet, jiggling eskapisme.

harry connick jr nettoværdi 2016

Baywatch -filmen aner imidlertid ikke, hvad den vil være.

Er det en actionfilm, der hylder Mitchs heltemod?

Er det en forløsningshistorie for Brody, der dybest set er en yngre, dummere Ryan Lochte?

Er det en underdog-fortælling, der fokuserer på slap nørd Ronnie (Jon Bass) og hans besættelse af den smukke, men alligevel jordnære C.J. Parker (Kelly Rohrbach)?

Er det en grov komedie tilsyneladende skrevet af sjetteklasser, der lige har lært at forbande?

Denne Baywatch hælder bestemt til sidstnævnte.

Jump Street-filmene ville have været et godt action-komedie-mål. Instruktør Seth Gordon (Horrible Bosses) kan dog ikke finde ud af, hvad man skal gøre af manuskriptet af duoen Damian Shannon og Mark Swift, hvis eneste tidligere skriftlige kreditter er Freddy vs Jason og 2009’s fredag ​​den 13.. Deres baggrund er mere passende end det ser ud til, fordi Baywatch er et gyserprogram.

Johnson er den største filmstjerne på planeten, men Baywatch er hans største fejltagelse, siden han tog på en tutu til The Tooth Fairy i 2010. Den såkaldte komedie kan ikke engang vride et grin ud af sin blooperrulle.

Baywatch, der er trukket ned af vægten af ​​sine mange modstridende ideer, flyver rundt som et druknende offer, der ikke er i stand til at redde, og i sidste ende efterlader et oppustet lig af en film skyllet i land ved multiplexen.