Ben Shapiro Netværdi

Hvor meget er Ben Shapiro værd?

Ben Shapiro Netto værdi: $ 20 millioner

Ben Shapiro nettoværdi: Ben Shapiro er en amerikansk konservativ politisk kommentator, forfatter, spaltist, advokat og radiovært, der har en nettoværdi på 20 millioner dollars. Ben fik sin berømmelse og formue som grundlægger af The Daily Wire. Han har et massivt publikum på sociale medier på tværs af flere platforme.

Ben Shapiro blev født i Los Angeles, Californien i januar 1984. Han forfatter bogen Brainwashed: How Universities Indoctrinate America's Youth, der blev udgivet i 2004. Shapiro begyndte at skrive bogen, da han var bare 17, og i den alder blev han landets yngste. nationalt syndikeret spaltist.

Ben Shapiro er grundlægger og chefredaktør hos The Daily Wire. Han skriver også en kolonne for Creators Syndicate. Shapiro var medstifter og fungerede tidligere som chefredaktør i vagthundgruppen TruthRevolt. Han dimitterede fra University of California, Los Angeles og fik sin JD fra Harvard University. Shapiro har skrevet bøgerne Porn Generation: How Social Liberation Is Corrupting Our Future, Project President: Bad Hair and Botox on the Road to the White House, Primetime Propaganda: The True Hollywood Story of How the Venstre overtog dit tv, Bullies: How Venstres kultur af frygt og intimidering tavser Amerika og folket mod Barack Obama: straffesagen mod Obama-administrationen.

I november 2018 omfattede Bens sociale rækkevidde 1,7 millioner Twitter-tilhængere og 4,5 millioner Facebook-fans. I november 2019 omfattede hans sociale rækkevidde 2,4 millioner Twitter-tilhængere, 5,4 millioner Facebook-fans og 1,6 millioner Instagram-tilhængere. I skrivende stund har han 3,3 millioner Twitter-tilhængere, 2,2 millioner YouTube-abonnenter, 6 millioner Facebook-tilhængere og 2,2 millioner Instagram-følgere. Hans Facebook-indlæg er konsekvent nogle af de mest delte på den sociale medieplatform i en given måned. Ifølge en rapport fra de sociale medier, der blev sammensat af NewsWhip i oktober 2019, var Ben Shapiros The Daily Wire et af de mest populære medier på Facebook i september 2019. Det trak snævert efter New York Times og Washington Post med hensyn til engagement. Baseret på offentligt tilgængelige trafikstatistikker ville det være rimeligt at estimere, at Shapiros netværk af websteder og sociale konti genererer nord for $ 500.000 pr. Måned i omsætning.

Privatliv og fast ejendom : Ben har været gift med Dr. Mor Shapiro siden 2008. De har et barn sammen.

I 2015 betalte Ben og Mor $ 1,7 millioner for et hjem på 6.500 kvadratmeter i Valley Village, Californien. I slutningen af ​​2020 meddelte Ben, at han forlod Californien til Tennessee. I oktober 2020 opførte Mor og Ben deres hjem til salg for lige under $ 2,9 millioner.

Ben Shapiro Netværdi

Ben Shapiro

Nettoværdi: $ 20 millioner
Sidst opdateret: 2020
Alle nettoværdier beregnes ved hjælp af data fra offentlige kilder. Når det leveres, inkorporerer vi også private tip og feedback modtaget fra berømtheder eller deres repræsentanter. Mens vi arbejder flittigt for at sikre, at vores tal er så nøjagtige som muligt, medmindre andet er angivet, er de kun estimater. Vi glæder os over alle rettelser og feedback ved hjælp af knappen nedenfor. Lavede vi en fejl? Indsend et korrektionsforslag og hjælp os med at rette det! Indsend en korrektion Diskussion