Benicio Del Toro enorm i war-on-drugs drama 'Sicario'

S_D037_09788.NEFS_D037_09788.NEF Fra venstre spiller Benecio Del Toro, Josh Brolin og Emily Blunt i 'Sicario', der åbner fredag. LIONSGATE S_D18_05049.NEF

Vil du vinde krigen mod stoffer? Find en måde at få hver kartelchef alene i et værelse, og lad Benicio Del Toro stirre på ham. Det vil ikke vare længe, ​​før verdens forsyning af ulovlige stoffer aftager til det ukrudt, Seth Rogen tilfældigvis holder.

Del Toro er enorm i Sicario, direktør Denis Villeneuves (fanger) grusomme, grumsede blik på mexicanske karteller og korruptionen på begge sider af grænsen. Da den tidligere Juarez-anklager blev den colombianske operatør kendt som Alejandro, er Del Toro lige så fascinerende, som han har været siden 2012's grænsespringende Savages, hvor han skildrede en sadistisk mexicansk kartelhåndhæver. Og den rolle var lige så god, som han havde været, siden han vandt en Oscar for Traffic i 2000, da en mexicansk betjent fangede den amerikanske narkotikahandel.

Del Toro skrives ikke ud. Forestillingerne er meget forskellige, ligesom de mexicanske stoffilm. Men selv hvis han var, med resultater som dette, ville det være det værd.Sicario er i sidste ende historien om Arizona FBI-agent Kate Macer (Emily Blunt), der efter at have snublet over et kartels hus med rædsler i forstaden Phoenix bliver fejet op i en black-ops taskforce, der involverer FBI, CIA, DEA, hærens Delta Force, snesevis af stærkt bevæbnede føderaler, endda et par sprøde gamle Texas Rangers.

De er alle under kommando af Matt Graver (Josh Brolin), der hævder at repræsentere forsvarsministeriet, men er lige så lyssky som Alejandro. Når Kate spørger om taskforces formål, fortæller han hende, at det skal dramatisk overreagere.

Grundlæggende indebærer dette invasion af Mexico, kidnapning af bror til en kartelleder ud af et Nogales-fængsel, overlevelse af en lukkemekanisme, der strammer i gridlock på broen i Amerika, derefter læne sig tilbage og se sporfyren og eksplosioner.

Sittende på udgivelsesdatoen er Sicario, en mexicansk betegnelse for en hit, en film for voksne mennesker. Nemme svar er lige så svære at finde som helte. Lemlæstede lig hænger fra en Nogales -overgang, og Kates dødshusopdagelse er grusom nok til at efterlade rutinerede FBI -agenter ustyrligt. Alligevel er det en relativ lørdag eftermiddag i parken sammenlignet med Villeneuves Fangeres ubarmhjertige rædsler.

Og takket være den anerkendte fotografidirektør Roger Deakins, en 11-gangers Oscar-nomineret, ser Sicario fantastisk ud, fra sine vidunderlige udsigter til dens blanding af optagelser fra droner, nattesynsbriller og termiske billedkameraer.

På trods af al sin tid, der blev revet fra overskrifterne, er Sicario dog en skuespillerfilm.

Blunt, der trækker på den helt af actionhelten, hun udviklede på Edge of Tomorrow, holder sig fast mod tidevandsbølgerne af testosteron, der aldrig lader dig glemme, hvor sårbar hun virkelig er.

Brolin vakler i mellemtiden mellem en handlekraftig mand og en karikatur af flip-flops og sløvhed. (Spurgt af en Ranger, om han er ædru på vej ind i Mexico, tilbyder han en sardonisk, vil være, når vi kommer derhen.)

Så er der Del Toros tur som Alejandro. Samtidig tragisk og frygtindgydende er det typen af ​​subtilt truende stjerneturnering, der skulle holde ham optaget i hele præmiesæsonen.

guy fieri køkken og bar las vegas

Glem konstruktionen til milliarder af dollars. De sande omkostninger ved præsident Trumps Mexicos mur ville være afslutningen på forestillinger som denne.