Bernie Madoff Netværdi

Hvor meget er Bernie Madoff værd?

Bernie Madoff Netværdi: - 17 milliarder dollars

Bernie Madoff Netværdi: Bernie Madoff er en amerikansk tidligere forretningsmand og tidligere børsmægler, investeringsrådgiver og finansmand, der har en nettoværdi på - 17 milliarder dollars. Han er den tidligere ikke-udøvende formand for NASDAQ-aktiemarkedet og den godkendte operatør af en Ponzi-ordning, der betragtes som den største økonomiske svig i USAs historie. Fra september 2020 afsoner han en 150-årig fængselsstraf i føderalt fængsel for sine lovovertrædelser relateret til hans Ponzi-ordning.

Tidligt liv: Bernard Lawrence Madoff blev født i Queens, New York City, den 29. april 1938. Hans far, Ralph Madoff, arbejdede som blikkenslager og børsmægler, og hans mor, Sylvia Muntner, var husmor. Hans familie er jødisk, og hans bedsteforældre var immigreret til USA fra Polen, Rumænien og Østrig. Han har to søskende, Sondra Weiner og Peter Madoff. Han dimitterede fra Far Rockaway High School i 1956 og gik derefter videre til University of Alabama. I Alabama sluttede han sig til Tau-kapitlet i Sigma Alpha Mu-broderskabet, men han blev kun der i et år, før han flyttede til Hofstra University i Hempstead, New York. Han dimitterede fra Hofstra University med en Bachelor of Arts i statskundskab i 1960. Han var kort en jurastuderende ved Brooklyn Law School, men forlod for at grundlægge sit eget firma Bernard L. Madoff Investment Securities LLC på Wall Street.

Tidlig karriere: Madoff startede sit eget handelsfirma, Bernard L. Madoff Investment Securities LLC, i 1960. Han begyndte som en ørehandler ved at bruge $ 5.000 (svarende til ca. $ 43.000 i dag) af sine egne penge, som han havde sparet ved at arbejde ulige job— han havde arbejdet som både livredder og sprinklerinstallatør. Han voksede forretningen med hjælp fra sin svigerfar, Saul Alpern, en revisor. Alpern hjalp ikke kun med at henvise klienter til Madoff, men gav ham også et lån på $ 50.000.

Investeringsskandale: Den 10. december 2008 fortalte Madoffs sønner myndighederne, at deres far havde tilstået over for dem, at aktivforvaltningsenheden i hans firma var en massiv Ponzi-ordning, og de fortsatte med at citere Madoff for at beskrive det som 'en stor løgn'. Den følgende dag arresterede FBI-agenter Madoff og anklagede ham for værdipapirbedrageri. US Securities and Exchange Commission (SEC) havde tidligere foretaget undersøgelser af Madoffs forretningspraksis, men havde ikke afdækket denne massive svindel på det tidspunkt. Faktisk havde Harry Markopolos, en finansanalytiker, forsøgt at informere SEC om mulig bedragerisk aktivitet, der foregik hos Madoffs firma. Han havde beregnet, at Madoffs tal ikke tilføjede ordentligt og mistænkte, at de høje gevinster, han hævdede at kunne levere, faktisk var falske. Han dokumenterer i sin bog fra 2010 'Ingen ville lytte' (medforfatter sammen med Gaytri Kachroo) sin ti år lange indsats for at få regeringen, finanssektoren og pressen til at forstå det bedrageri, Madoff udførte. Også trætte af Madoff var mange andre, der arbejdede i handelsbranchen på Wall Street. Ingen af ​​de store firmaer investerede hos Madoff.

Madoffs ordning begyndte først at løbe ud i den første uge i december 2008, da han havde brug for at komme med $ 7 milliarder dollars for at foretage indfrielsesbetalinger til sine investorer. Hans sædvanlige funktionsmåde var at deponere penge fra investorer på hans forretningskonto og trække penge fra den samme konto, da de anmodede om indfrielse. Hans problem var, at han kun havde 234 millioner dollars på sin konto i slutningen af ​​november, hvilket langtfra ikke var nok til at betale alle de udestående indfrielser, han skyldte folk. Ifølge en FBI-rapport, når Madoff indså, at han ikke ville være i stand til at betale alt, betroede han sig i december 2008 til sine sønner og bror om Ponzi-ordningen.

Den 12. marts 2009 erkendte Madoff sig skyldig i 11 føderale forbrydelser og indrømmede at have forvandlet sin formueforvaltningsvirksomhed til en massiv Ponzi-ordning, der i sidste ende svindlede tusinder af investorer ud af milliarder dollars. Madoff sagde, at han begyndte Ponzi-ordningen i begyndelsen af ​​1990'erne, men føderale efterforskere mener, at bedrageriet begyndte så tidligt som i midten af ​​1980'erne og måske endda er begyndt så langt tilbage som i 1970'erne. Det manglende beløb fra kundekonti, inklusive fabrikerede gevinster, blev anslået til ca. $ 65 mia. Den 29. juni 2009 blev Madoff dømt til 150 års fængsel, den maksimale tilladte straf. Hans planlagte udgivelsesdato er den 14. november 2139.

Personlige liv: Madoff blev gift med Ruth Alpern, hans klassekammerat fra Far Rockaway High School, den 28. november 1959. Før han startede Madoff Charitable Foundation, arbejdede Alpern hos Madoffs firma på Wall Street. De havde to sønner sammen, Mark og Andrew. Desværre er begge deres sønner døde Mark begik selvmord i 2010, og Andrew døde i 2014 på grund af kræft. Begge sønner havde arbejdet i handelssektionen i Madoffs firma. Andre familiemedlemmer, der arbejdede på firmaet, inkluderer Madoffs yngre bror Peter og niece Shana Madoff. Ifølge Ruth havde hun og Madoff forsøgt at begå selvmord sammen juleaften 2008. I en forlig med anklagere efter hendes mands anholdelse afstod Ruth sit krav på 85 millioner dollars i aktiver og fik lov til at holde 2,5 millioner dollars kontant.

Madoff ejede tidligere mange ejendomme rundt om i verden. Disse inkluderer hans primære bopæl på Manhattan på Upper East Side, et hjem i Montauk, New York og et palæ i Palm Beach, Florida. Disse, sammen med mange af hans andre aktiver, blev auktioneret ud af United States Marshals Service i september 2009.

Bernie Madoff Netværdi

Bernard Madoff

Nettoværdi: - 17 milliarder dollars
Fødselsdato: 29. april 1938 (82 år)
Køn: Han
Erhverv: Bankmand, tillidskunstner, investeringsmægler, finansiel rådgiver, forretningsmand, børsmægler, finansmand, investor
Nationalitet: Amerikas Forenede Stater
Sidst opdateret: 2020
Alle nettoværdier beregnes ved hjælp af data fra offentlige kilder. Når de leveres, inkorporerer vi også private tip og feedback modtaget fra berømtheder eller deres repræsentanter. Mens vi arbejder flittigt for at sikre, at vores tal er så nøjagtige som muligt, medmindre andet er angivet, er de kun estimater. Vi glæder os over alle rettelser og feedback ved hjælp af knappen nedenfor. Lavede vi en fejl? Indsend et korrektionsforslag og hjælp os med at ordne det! Indsend en korrektion Diskussion