Gør bedre plads til morgenmad på Squeeze In

Værtinden Chelsea Pond, venstre og general manager Allie Duby arbejder på at få madordre til kunder på Squeeze In på 5165 Fort Apache Road i Las Vegas lørdag den 22. oktober 2016. Bill Hughes/Las Vega ...Værtinden Chelsea Pond, venstre og general manager Allie Duby arbejder på at få madordre til kunder på Squeeze In på 5165 Fort Apache Road i Las Vegas lørdag den 22. oktober 2016. Bill Hughes/Las VegasJournal Assisterende manager Andrew Turner, center, betjener Eric Thayer, venstre og Dani Rabin på Squeeze In på 5165 Fort Apache Road i Las Vegas lørdag den 22. oktober 2016. Bill Hughes/Las VegasJournal En del af indretningen vises på Squeeze In på 5165 Fort Apache Road i Las Vegas lørdag den 22. oktober 2016. Bill Hughes/Las VegasJournal Wesley Allens Beefy Blue Omelette vises på Squeeze In på 5165 Fort Apache Road i Las Vegas lørdag den 22. oktober 2016. Bill Hughes/Las VegasJournal Interiøret i Squeeze In vises på 5165 Fort Apache Road i Las Vegas lørdag den 22. oktober 2016. Bill Hughes/Las VegasJournal Amy J tilføjer noget pulveriseret sukker til en ordre om at gå på Squeeze In på 5165 Fort Apache Road i Las Vegas lørdag den 22. oktober 2016. Bill Hughes/Las VegasJournal Theodore Jimenez, til venstre, og Rogelio Serrano lagde sidste hånd på et fad i køkkenet på Squeeze In på 5165 Fort Apache Road i Las Vegas lørdag den 22. oktober 2016. Bill Hughes/Las VegasJournal

Det er ikke nødvendigt at presse ind på Las Vegas -placeringen af ​​Squeeze In, men den freewheeling -etos i originalen, der åbnede i Truckee, Californien, i 1974 er meget bevis her.

Som det har været tilfældet med en lang række hippier, herunder Jerry Rubin og den nyligt afdøde Tom Hayden, er Squeeze In gået i mainstream. Salget i 2003 blev efterfulgt af tre steder i Reno -området, et i Redwood City, Californien, og det ene på Fort Apache Road, som får næste måned en anden på 8876 S. Eastern Ave.

Jeg har ikke været i Squeeze In ground zero - ikke mindst fordi den kun er 10 fod, 3 tommer bred og klemmer 46 mennesker ind - men dens hippiestemning er legendarisk omkring Lake Tahoe. I Las Vegas -lokationen viser det sig i uoverensstemmende vinduesgardiner, borde og stole; lilla kanalarbejde og lysegule vægge, der gradvist dækkes med graffiti (hvis du glemmer at medbringe din egen markør, har de dem); og dekorative accenter, der inkluderer en cykel, der er ophængt fra loftet, og en samling pladealbum, der er slået fast til en væg. Der er også den grønne fremmede maskot (kan et andet sted i Rachel være langt væk?), Som udsprang af restaurantens krav til de bedste æggekage på planeten.Og mens de kedelige morgenmadssager er der for fantasiløs, er hovedparten af ​​menuen lige så frisindet som indretningen. For eksempel kombinerer Zweifel på en eller anden måde en omelet med jordnøddesmør, bananer, æbler, smør og honning. For os ville det dog være tæmmeren The Sarge ($ 13,79). Dette var en stor dreng, fire æg pisket i en luftig konvolut omkring tynde strimler af mørt pastrami, creme fraiche, salsa og skiver avocado til en tiltalende flok teksturer.

Men Squeeze In handler ikke kun om æggekage, som Bombshelter Bacon Benny ($ 13,29) viste. Der er ingen anelse om navnets oprindelse, men det ville faktisk være stort nok til at fodre indbyggerne i et bomberom (som også ville gælde for omeletter), med tre pocherede æg oven på engelske muffinshalvdele nappet med en meget respektabel hollandaise . Baconstrimler gav en røgfyldt, sprød ændring fra den sædvanlige canadiske bacon med vinpocheret svampe og skiver avocado til sultne teksturelle kontraster.

Service i hele var fint, serverne genopfylder ofte kaffe og vand, dog ikke iste.

Der er også en menu med blodige marys, mimosaer og lignende, dog ikke for os, fordi vi havde arbejde at lave og lover at holde.

Jeg er dog stadig fascineret af Zweifel, og det er et løfte - til mig selv - jeg vil ikke overse.