Beyonce og Jay-Z Netværdi

Hvor meget er Beyonce og Jay-Z værd?

Beyonce og Jay-Z Netværdi: 1,8 milliarder dollars

Jay-Z og Beyonce nettoværdi og karriereindtjening : Jay Z og Beyonce Knowles er et amerikansk musik- og forretningskraftpar, der har en samlet nettoværdi på 1,8 mia. $. De knækkede først det samlede milliard dollar-mærke i juli 2014.

Jay-Z's andel af deres nettoværdi er $ 1 mia., Og Beyonces er $ 500 mio. Det er let nok til at gøre dem til en af ​​top 10 rigeste berømthedspar i verden. Når man fjerner berømte kvinder, der tilfældigvis går ud med ikke-så-berømte milliardærer som Salma Hayek og Francois-Henri Penault, er faktisk Jay-Z og Beyonce måske det rigeste berømthedspar i verden. De ligger langt foran par som Tom Brady / Gisele Bundchen og David / Victoria Beckham. Beyonce har en vielsesring på 5 millioner dollars af Lorraine Schwartz. Jay-Z har solgt mere end 100 millioner plader, mens hans kone Beyonce har solgt omtrent det samme uden at tælle de 60 millioner, hun solgte som en del af Destiny's Child. Beyonce og Jay Z blev opført som det mest magtfulde par for TIME Magazines 100 mest indflydelsesrige mennesker i 2006.

Dating og ægteskab: Det berømte par er notorisk tæt på deres romantik. Tidslinjen er uklar for offentligheden, men Beyonce og Jay-Z mødtes engang omkring år 2000. I 2002 samarbejdede de om et nummer, '03 Bonnie & Clyde 'til Jay-Zs syvende album The Blueprint 2: The Gift & The Curse Beyond. Beyonce optrådte som sin kæreste i musikvideoen, som bekræftede den offentlige spekulation om, at de var sammen. Jay Z og Beyonce samarbejdede også om Beyonces hit-singler Crazy in Love og sådan kan du lide det. De blev gift stille og roligt den 4. april 2008. Der var ingen presse, og brylluppet var meget lavmælt. Beyonce debuterede sin Lorraine-Schwartz vielsesring på 5 millioner dollars til offentligheden i september 2008 og bekræftede officielt deres gift. På trods af at de for det meste holdt deres forhold under hul, har de anerkendt vanskeligheder i deres ægteskab på grund af en affære, som Jay Z offentligt indrømmede i 2016 efter frigivelsen af ​​Beyonces 'Lemonade.

Familie: Beyonce har diskuteret at lide et abort i 2010 og har beskrevet det som den 'tristeste ting' hun nogensinde har gennemgået. I april 2011 rejste Beyonce og Jay-Z til Paris, hvor hun blev uventet gravid. Hun afslørede sin graviditet ved VMA-priserne i august under en forestilling. Denne præstation gjorde VMA til den mest sete udsendelse i MTV-historien med 12,4 millioner seere. Beyonce fødte deres datter Blue Ivy Carter i New York City den 7. januar 2012. Jay-Z indspillede og udgav en sang, Glory, dedikeret til deres barn. I februar 2012 meddelte Beyonce på Instagram, at hun forventede tvillinger. Hendes meddelelse 'brød internettet' og fik 6,3 millioner likes på otte timer. Deres tvillinger, Rumi og Sir Carter, blev født den 13. juni 2017 på UCLA Medical Center i Californien.

Kombineret indtjening : Jay og Bey er let et af de mest indtjenende par i verden hvert år. I et gennemsnitligt år tjener de tilsammen $ 100 millioner fra pladesalg, turnéer, merchandise, påtegninger, forretningsforetagender og mere. Når Jay optræder, skønner hans koncerter anslået 1,5 millioner dollars pr. Nat. Når Beyonce turnerer, tjener hendes koncerter over 2 millioner dollars. Vi har sporet deres årlige samlede indtjening siden 2007.

Beyonce og Jay-Z kombineret karriereindtjening efter år:

2007 - 84 millioner dollars
2008 - 160 millioner dollars
2009 - 70 millioner dollars
2010 - $ 133 millioner
2011 - 107 millioner dollars
2012 - 83 millioner dollars
2013 - 93 millioner dollars
2014 - 175 millioner dollars
2015 - 111 millioner dollars
2016 - 116 millioner dollars
2017 - 147 millioner dollars
2018 - $ 137 millioner

I alt = $ 1,416 mia

Husk, at antallet kun er deres faktiske indtjening før skat. Dette antal inkluderer ikke papirværdien af ​​investeringer i virksomheder og fast ejendom (eller gæld knyttet til disse ejendomsaktiver). Jay's andel i Tidal kunne være værd hundreder af millioner af dollars på papir til den rigtige køber. Beyonces tøjlinje kunne også være hundreder af millioner værd.

Beyonce og Jay-Z

Beyonce og Jay-Z Netværdi via Getty Images

Beyonce og Jay-Z Netværdi fra fast ejendom : Beyonce og Jay-Z ejer en ekstremt værdifuld portefølje af fast ejendom overalt i verden. Når de er i USA, kan The Carters findes i en luksuslejlighed i New York City, et palæ i Westchester County, New York eller en villa ved havnefronten i Miami. Her er en højdepunktrulle af de hjem, vi Kender til:

  • I 2008 købte de et palæ med 7 soveværelser på den ultra-eksklusive Indian Creek Island i Miami for $ 8 millioner. De solgte dette hjem i 2010 for $ 9,3 millioner.
  • Beyonce ejer et hjem på 2,6 millioner dollars i New Orleans.
  • Jay-Z ejer en lejlighed på 10 millioner dollars i NYC, som han købte solo i 2004 for 6,85 millioner dollars.
  • I 2017 solgte Beyonce sin mangeårige NYC-lejlighed for $ 9,95 millioner. Hun købte lejligheden i 2005 for $ 5 millioner.
  • I 2017 betalte Beyonce og Jay-Z sammen $ 26 millioner for et palæ i Hamptons, der hedder Pond House.
  • I 2017 betalte Beyonce og Jay-Z sammen $ 88 millioner for et vanvittigt palæ på 30.000 kvadratmeter i Bel Air, Californien. Offentlige optegnelser viser, at de tog et pant på 52 millioner dollars da de købte huset. Ved hjælp af de realkreditrenter, der var tilgængelige på det tidspunkt, betaler B + J sandsynligvis nord for $ 250.000 pr. Måned på deres pant til det hjem, der har en fuld basketballbane, 2 hektar jord, en 15-bil garage, medieværelse, flere bassiner og skudsikre vinduer.
  • Sammen ejer de en privat ø på Bahamas med 4 millioner dollars.

Når du summerer det hele, ejer Beyonce og Jay-Z mindst 150 millioner dollars i fast ejendom i USA, som vi kan finde via offentlige rekordsøgninger. Det er muligt, at de ejer mere fast ejendom i udlandet eller andre ejendomme skjult bag LLCs.

Kombineret indtjening : Jay og Bey er let et af de mest indtjenende par i verden hvert år. I et gennemsnitligt år tjener de tilsammen $ 100 millioner fra pladesalg, turnéer, merchandise, påtegninger, forretningsforetagender og mere. Når Jay optræder, skønner hans koncerter anslået 1,5 millioner dollars pr. Nat. Når Beyonce turnerer, tjener hendes koncerter over 2 millioner dollars. Vi har sporet deres årlige samlede indtjening siden 2007.

Velgørenhed: Beyonce og Jay-Z har været aktivt filantropiske gennem deres karriere både individuelt og som et par. I 2003 grundlagde Jay-Z Shawn Carter Foundation, som hjælper studerende gennem college, der står over for socioøkonomiske vanskeligheder. Jay-Z har brugt sin platform til at øge bevidstheden om den globale vandmangel. MTV og FN producerede en dokumentar, Diary of Jay-Z, Water For Life i november 2006. Jay-Z og Beyonce lovede $ 1 million dollars til det amerikanske Røde Kors i kølvandet på orkanen Katrina. Også efter orkanen Katrina, Beyonce og Kelly Rowland grundlagde Survivor Foundation for at tilbyde overgangsboliger til ofre i Houston-området. Fonden er udvidet til at arbejde med andre velgørenhedsorganisationer rundt om i byen, og det leverede også lettelse fra orkanen Ike et par år senere. Jay-Z oprettede anonymt en trustfond til at skyde offeret Sean Bells børn i 2006. I april 2011 gik Beyonce sammen med First Lady Michelle Obama for at hjælpe med at styrke kampagnen mod børnefedme. Beyonce udgav et cover af God Bless the USA som velgørenheds single til at skaffe midler til New York Police and Fire Widows 'and Children's Benefit Fund. I december 2012, efter skyderiet på Sandy Hook Elementary School, producerede Jay Z, Beyonce og flere andre berømtheder en bipartisan videokampagne, Demand a Plan, for at opfordre regeringen til at indføre strengere våbenlove. Beyonce blev kåret til Årets mest velgørende berømthed i december 2016.

Beyonce og Jay-Z Netværdi

Beyoncé & Jay-Z

Nettoværdi: 1,8 milliarder dollars
Sidst opdateret: 2021
Alle nettoværdier beregnes ved hjælp af data fra offentlige kilder. Når det leveres, inkorporerer vi også private tip og feedback modtaget fra berømtheder eller deres repræsentanter. Mens vi arbejder flittigt for at sikre, at vores tal er så nøjagtige som muligt, medmindre andet er angivet, er de kun estimater. Vi glæder os over alle rettelser og feedback ved hjælp af knappen nedenfor. Lavede vi en fejl? Indsend et korrektionsforslag og hjælp os med at rette det! Indsend en korrektion Diskussion