Stor Chief nettoværdi

Hvor meget er Big Chief værd?

Stor Chief nettoværdi: $ 2 millioner

Big Chief nettoværdi: Big Chief er en amerikansk streetracer og reality-tv-personlighed, der har en nettoværdi på $ 2 millioner. Big Chief har været en del af OKC-racerscenen siden han kun var ni år gammel. Som barn kørte han på cyklen for at se løbene, og nu kører han dem. Big Chief er bedst kendt for at være med i Discovery reality tv-serien Street Outlaws, som begyndte at blive sendt i juni 2013. Der har været 9 sæsoner af Street Outlaws fra juli 2017. Fra denne skrivning har der været 88 episoder. Showet er produceret af Pilgrim Studios, som er det samme studie bag programmer som American Chopper, Fast N 'Loud, Dirty Jobs, Ghost Hunters og mere.

Big Chief byggede et tophemmeligt projekt, som han til sidst kaldte 'The Crow'. Crow er en Pontiac LeMans fra 1971 med 88mm Precision Twin Turbos. Hver turbolader kan understøtte næsten 1500 hestekræfter. Bilen har også en maskinebalanceret Pontiac big block-motor, 10,5 ″ dæk og avancerede racepak-ledninger. Big Chiefs rigtige navn er Justin Shearer. Big Chief har to sønner og sagde, at hans stolteste øjeblik var, da de blev født. Big Chief er gift og mødte sin kone Alicia, da han var 18 år gammel og arbejdede på en tankstation. Han arbejder ud af Midwest Street Cars Automotive-kontoret, der sælger memorabilia i Oklahoma City. Han fører tilsyn med en kørende top 10-liste over de bedste streetracere, som mange mennesker ville dø for at lave. Bliv ved med at se Big Chief på Discovery Channel!

Stor Chief nettoværdi
Nettoværdi: $ 2 millioner
Alle nettoværdier beregnes ved hjælp af data fra offentlige kilder. Når det leveres, inkorporerer vi også private tip og feedback modtaget fra berømtheder eller deres repræsentanter. Mens vi arbejder flittigt for at sikre, at vores tal er så nøjagtige som muligt, medmindre andet er angivet, er de kun estimater. Vi glæder os over alle rettelser og feedback ved hjælp af knappen nedenfor. Lavede vi en fejl? Indsend et korrektionsforslag og hjælp os med at rette det! Indsend en korrektion Diskussion