Bill Engvall

40515304051530

Bill Engvall har brugt 11 decembers i Las Vegas til National Finals Rodeo. For ham opsummerer et billede den mærkelige sammenløb af cowboys og kasinoer.

Da han arbejdede med det svundne Stardust, 'Under rodeoen bestilte de et cross-dressing-stævne, hvilket for mig var utroligt strålende.

'Det var så mærkeligt at sidde der ved et blackjackbord, og på den ene side fik du denne store cowboy, og på den anden side fik du denne fyr i en kjole. Og de griner bare og skærer det op «.På en eller anden måde virker det hele. Rodeo week on the Strip tilbyder nu en velkendt blanding af countrysangere og flerårige komikere som Ron White (i dag, lørdag og 11.-12. December, The Mirage), Rodney Carrington (i dag-12. december, MGM Grand) og Larry the Cable Guy (12. december, Mandalay Bay).

De fleste af komikerne venter ikke længere et år på returreservationer. 'Jeg vil aldrig have, at mit show skal dyves i:' Åh, han kan kun arbejde, når det er cowboys i byen. 'Så begrænser du virkelig dig selv,' siger Engvall, der er på 'Mystere' -scenen på Treasure Island i dag, torsdag og 11. december.

hvor meget er rothschilds værd

'Selvom jeg har mange country -rødder og stadig elsker musikken, nyder jeg at gå på en bluesbar. Jeg vil aldrig begrænse mig til støvle-og-spænde-mængden. '

Engvalls seneste stand-up special, 'Aged and Confused', debuterede for nylig på Comedy Central. Den 52-årige lader sit materiale ældes i realtid, så han taler sent om at være en tom nester. De nye vittigheder er mere 'den måde, jeg plejede at skrive, før jeg fik børn; ikke kun om familie og børn. '

'Jeg er ved at blive den grumme gamle,' Kom ud af min gård' -fyr. '

Ingen holdninger tolereres i rodeougen. Natlig NFR -konkurrence er en stram billet i Thomas & Mack Center, men de store musikmuligheder fremhæves nedenfor (se Showguide -oversigterne for tider og priser). 'Det er som at tage til Indianapolis for 500. Du skal ikke rigtig til løbet, du skal der for alle fester. Det er en destination i december, 'siger Engvall.

døde mænd fortæller ingen historier onkel jack

'Du har dine hårde rodeo-fans, der kommer til at gå hver nat. Og så har du dit flertal af mennesker, der, tror jeg, for første gang i deres liv har på Wranglers og støvler. Det er deres chance for at skære løs og have det sjovt, og derfor er vi der. '

• Trace Adkins: Fyren er så populær, at han har to hits på country -hitlisterne og sin egen tegneserie, 'Luke McBain.' Adkins sidestiller sin nationale turné med Martina McBride for en aften alene. (Onsdag, Palms)

• Dierks Bentley: Det har været et 'To That Fire' -år for en country-hunk, der ikke bærer hat og kører motorcykel oftere end en hest. (Torsdag og 11. december, House of Blues i Mandalay Bay)

• Garth Brooks: Ja, han er tilbage. Men hvis du ikke allerede har en billet, kan du sandsynligvis ikke gå. (11.-13. December, Wynn Las Vegas)

hvad døde andy williams af

• Brooks & Dunn: Boot-scootin’-duoen truer med at afslutte det efter 20 år, men weekendens datoer bliver sandsynligvis ikke deres sidste i Las Vegas. Med en afskedstur bestilt langt ud på sommeren føler vi en ørneagtig tøven med at sige farvel. (I dag-søndag, Las Vegas Hilton)

• Willie Nelson, Asleep at the Wheel: Golfkammeraterne i Texas slår sig sammen, som de gjorde tidligere på året på albummet 'Willie and the Wheel'. (Lørdag, Planet Hollywood)

• Ray Price: Den 83-årige pioner inden for den 'countrypolitiske' lyd er den første til at indrømme, 'jeg passer ikke ind i det moderne land, men jeg har nok fans, som jeg ikke behøver,' siger han. 'Mine fans er ældre mennesker. De nyder de gode sange og det hele. De er ikke til den vilde klippe og hopper 'råber' ting. ' (I dag, Boulder Station)

• Randy Travis: Sidste års album 'Around the Bend' markerede 25 års sammenhæng for den 'nye land' -pioner. (Søndag, Monte Carlo)

• Tanya Tucker: Den 51-årige Vegas-veteran tackler countryklassikere på sit nye album 'My Turn'. (I dag og lørdag, Silverton)

• Clay Walker: NFR regelmæssigt kører tilbage til byen i hælene på 'She Won't Be Lonely Long', hans første single i to år. (I dag og lørdag, Golden Nugget)

Kontakt reporter Mike Weatherford på mweatherford@ reviewjournal.com eller 702-383-0288.

Forhåndsvisning

Bill Engvall

21.00 i dag, torsdag og 11. december

Treasure Island Theatre, 3300 Las Vegas Blvd. Syd

hvor meget er paul pelosi værd

$ 58,90- $ 76,50 (894-7722)