Bill Maher nettoværdi

Hvor meget er Bill Maher værd?

Bill Maher nettoværdi: $ 140 millioner

Bill Maher's løn

$ 10 millioner

Bill Maher nettoværdi og løn: Bill Maher er en amerikansk komiker, skuespiller og tv-vært, der har en nettoværdi på 140 millioner dollars. En god del af hans nettoværdi i dag kan faktisk tilskrives en klog investering i New York Mets, der blev foretaget tilbage i 2012. Mere info om denne investering senere i artiklen. Bills årsløn er $ 10 millioner. Han er bedst kendt for sin politiske satire, komedie og sociopolitiske kommentar, hvor mange af hans synspunkter udtrykkes via hans HBO-talkshow 'Real Time with Bill Maher.'

Begyndelser fra det tidlige liv og karriere: William Maher blev født i New York City den 20. januar 1956. Hans far, William, var netværksredaktør og radioomtaler, og hans mor, Julie, var sygeplejerske. Han og hans søster blev opvokset i River Vale, New Jersey, og han dimitterede fra Pascack Hills High School i 1974. Han fortsatte sin uddannelse ved Cornell University med dobbelt hovedfag i engelsk og historie.

Efter eksamen fra college i 1978 begyndte Maher sin karriere som komiker og skuespiller. I 1979 var han vært for Catch a Rising Star comedy club i New York City. Et par år senere i 1982 begyndte han at blive vist på shows som 'The Tonight Show with Johnny Carson' og David Lettermans 'Late Show.'

Karriere: Mahers spillefilmdebut var i 1983 i filmen 'D.C. Førerhus. ' Begyndende i midten af ​​1980'erne begyndte han også at optræde i forskellige tv-shows i begrænsede roller, herunder sitcom 'Sara' (1985), 'Max Headroom' (1987), 'Murder, She Wrote' (1989, 1990) og ' Charlie Hoover '(1991). Andre film, han optrådte i i denne periode, er 'Ratboy' (1986), 'House II: The Second Story' (1987), 'Cannibal Women in the Avocado Jungle of Death' (1988), 'Newhart' (1988) og 'Pizza Man' (1991). Han var også vært for talkshowet 'Midnight Hour' på CBS i 1990.

Den rolle, der virkelig satte Maher på kortet, var hans position som vært for det sene aften politiske talkshow 'Politically Incorrect with Bill Maher', der kørte på Comedy Central fra 1993 til 1997 og på ABC fra 1997 til 2002. Den typiske showets format åbnet med en aktuel monolog af Maher efterfulgt af introduktionen af ​​gæster. Gæsterne repræsenterede normalt en række forskellige baggrunde med mennesker fra områder som showbusiness, populærkultur, politiske eksperter, politiske konsulenter, forfattere og lejlighedsvis nyhedsfigur. Gæsterne (og lejlighedsvis Maher selv) deltog derefter i aktuelle diskussioner. 'Politisk forkert' var meget populær og vandt flere priser under løbet. Disse inkluderer en Emmy-pris for fremragende teknisk retning, to CableACE-priser for bedste talkshow-serie og en Genesis-pris for bedste tv-talkshow. Desuden blev Maher selv nomineret til flere priser for sin vært, skrivning og produktion af arbejde på showet, herunder 10 Emmy-nomineringer, to TV-guide-nomineringer og to Writers Guild-nomineringer. Efter nogle kontroversielle kommentarer, som Maher fremsatte seks dage efter angrebene den 11. september, mistede 'Politically Correct' betydelige indtægter, da virksomheder som FedEx og Sears Roebuck trak deres annoncer. Som et resultat besluttede ABC ikke at forny sin kontrakt til showet. Til sidst blev showet annulleret den 16. juni 2002.

I 2003 blev Maher vært, co-producent og medforfatter af det nye HBO-show 'Real Time with Bill Maher'. Showets 18. sæson havde premiere den 19. januar 2020. Det følger et lignende format som 'Politisk forkert', men indeholder færre berømtheder og flere eksperter inden for aktuelle emner, såsom journalister, professorer og politikere. 'Real Time' har også haft stor succes, hvilket afspejles i dets levetid. Det er også blevet nomineret til mere end 10 Primetime Emmy Awards og seks Writers Guild Awards.

Gennem hele sin karriere er Maher nomineret til en Emmy Award 22 gange, men har endnu ikke vundet en. Som sådan har han rekorden for de fleste Emmy-nomineringer uden sejr. Han blev rangeret som nr. 38 på Comedy Centers liste over 100 største stand-up komikere nogensinde i 2005 og modtog en stjerne på Hollywood Walk of Fame i september 2010.

Michael Kovac / Getty Images

Andre projekter og ventures: Uden for sine egne shows har Maher også ofte været med på forskellige kabelnyhedsnetværk som en politisk kommentator. Især er han regelmæssig gæst på 'The Situation Room with Wolf Blitzer' på CNN og 'Hardball med Chris Matthews' og 'The Rachel Maddow Show' på MSNBC. Han har også arbejdet som udøvende producent for HBO-serien 'Vice' og samarbejdet med instruktøren Larry Charles for at lave dokumentarfilmen 'Religulous' (2008). Derudover har han udgivet ni komediespecialer med HBO, hvoraf to blev nomineret til Emmy Awards, og han har også turneret rundt i USA og udført standup.

NY Mets investering : I 2012 købte Maher en minoritetsandel i New York Mets. Hans indsats kunne være så høj som 4%, hvilket ville have kostet 20 millioner dollars tilbage i 2012. I dag er Mets værd omkring 2 milliarder dollars, hvilket betyder, at en fuld 4% -andel ville være værd $ 80 millioner.

Personlige liv: Maher har aldrig giftet sig. I 2003 begyndte han et forhold med den tidligere Playboy Cyber ​​Girl Coco Johnsen, der varede i 17 måneder. Efter forholdet sluttede sagsøgte Johnsen Maher for $ 9 millioner med henvisning til 'smerte og lidelse' og hævdede, at han havde lovet at gifte sig med hende. Retssagen blev afskediget i maj 2005. Andre kvinder, som han har været romantisk knyttet til, inkluderer bestselgende forfatter og tidligere model Karrine Steffans, videnskabspædagog og journalist Cara Santa Maria og sanger Anjulie Persaud.

Han sidder i rådgivningsrådet for mange forskellige organisationer, herunder Project Reason, der fremmer videnskab og verdslige værdier, og NORML (The National Organization for the Reform of Marijuana Laws). Han har også været bestyrelsesmedlem i PETA siden 1997.

Ejendom : I januar 2020 betalte Bill $ 1 million for en lejlighed på Catalina Island ud for Los Angeles kyst. Tilbage på fastlandet ejer han en ejendom på 3,2 hektar i bjergene over Beverly Hills, som han købte fra Ben Affleck i 2003. Denne ejendom er sandsynligvis værd nord for 20 millioner dollars.

Bill Maher nettoværdi

Bill Maher

Nettoværdi: $ 140 millioner
Løn: $ 10 millioner
Fødselsdato: 20. jan 1956 (65 år)
Køn: Han
Højde: 1,73 m (5 fod 8 tommer)
Erhverv: Komiker, skuespiller, filmproducent, manuskriptforfatter, forfatter, kommentator, tv-producent, præsentator
Nationalitet: Amerikas Forenede Stater
Sidst opdateret: 2021
Alle nettoværdier beregnes ved hjælp af data fra offentlige kilder. Når de leveres, inkorporerer vi også private tip og feedback modtaget fra berømtheder eller deres repræsentanter. Mens vi arbejder flittigt for at sikre, at vores tal er så nøjagtige som muligt, medmindre andet er angivet, er de kun estimater. Vi glæder os over alle rettelser og feedback ved hjælp af knappen nedenfor. Lavede vi en fejl? Indsend et korrektionsforslag og hjælp os med at ordne det! Indsend en korrektion Diskussion