Billie Eilish, Cheap Trick - og Area15 - annonceret i iHeartRadio -show

Billie Eilish optræder på iHeartRadio Music FestivalBillie Eilish optræder på iHeartRadio Music Festivals Daytime Scene på Las Vegas Festival Grounds lørdag den 21. september 2019. (John Katsilometes/Las VegasJournal) Maren Morris optræder på iHeartRadio Music Festivals Daytime Stage på Las Vegas Festival Grounds lørdag den 21. september 2019. (John Katsilometes/Las VegasJournal)

Area15 var i de tidlige stadier af konstruktionen sidste gang iHeartRadio Music Festival spillede Vegas.

I september er underholdningsdistriktet vært for arrangementets dagshow.

The Grounds at Area15 er stedet for iHeartRadio Daytime Stage, der er sat til 18. september. De primære forestillinger er 17.-18. september på T-Mobile Arena. Billetterne sælges fredag ​​11.00 på AXS.com. CW-netværket sender hele specialet fuldt ud den 2-3. Oktober og livestreamer også showet i CW-appen og på CWTV.com.

I år er det første gang, at Daytime-scenen er blevet holdt uden for the Strip, med Festival Grounds og nu nedlagte Las Vegas Village som tidligere steder.

Arrangementets opstilling blev også annonceret onsdag. Som altid er den fyldt med stjerner fra alle musikgenrer. Overskriften inkluderer Billie Eilish, Cheap Trick, Coldplay, Dua Lipa, Florida Georgia Line, Journey, Khalid, Lil Baby, Maroon 5, Nelly, Sam Hunt og Weezer . Ryan Seacrest er tilbage som vært.

Denne fase i dagtimerne er let den største og vigtigste live-musikbegivenhed, der endnu har været afholdt The Grounds at Area15, som har en kapacitet på 15.000. Billetholdere kan naturligvis gøre en dag og nat ved at feje ind for et besøg i OmegaMart, Wink World, Museum Fiasco, Five Iron Golf, The Portal eller nogen af ​​Area15-faciliteterne.

las vegas hash house en go go

Vi har en log med faciliteter, der er perfekte til en færdigpakket festival, en masse fede ting, der vil forbedre en allerede fantastisk underholdningsoplevelse, sagde Area15-administrerende direktør Winston Fisher onsdag eftermiddag. Vi har lige tilføjet endnu et lag af kølighed.

Michael Beneville af Beneville Studios, der designede Area15, har også rådført sig med iHeartMedia -projekter. Det eksisterende forhold var vejen til Daytime Stage, der flyttede til distriktet lige vest for I-15 på 3215 S. Rancho Drive.

Vi kan også forvente flere live-musikbegivenheder på The Grounds.

Det er det, The Grounds er til, siger Fisher. Vi handler alle om musik og kostumefester.

toya gift med medicin nettoformue

Sidste gang iHeartRadio blev afholdt i Vegas var september 2019, med Las Vegas Festival Grounds på hjørnet af Sahara Avenue og the Strip vært for Daytime Stage. Eilish, Maren Morris, Juice Wrld, Old Dominion, H.E.R, Zara Larsson, CNCO, Brett Young, Fletcher, Monsta X, Bryce Vine, Lauv og Loud Luxury var blandt kunstnerne den dag. Omkring 22.000 fans viste sig.

Vi er beærede over at være involveret i iHeartRadio, siger Fisher. Vi synes, at vi kommer godt ud af pandemien, og det bliver fantastisk.