Billie Eilish giver energi til iHeartRadio -festivalen i Las Vegas

Billie Eilish optræder på downtown scenen i løbet af den første dag af Life is Beautiful fest ...Billie Eilish optræder på downtown -scenen under den første dag af Life is Beautiful -festivalen i downtown Las Vegas fredag ​​den 20. september 2019. (Chase Stevens/Las VegasJournal) @csstevensphoto Billie Eilish optræder på iHeartRadio Music Festivals Daytime Scene på Las Vegas Festival Grounds lørdag den 21. september 2019. (John Katsilometes/Las VegasJournal) Maren Morris optræder på iHeartRadio Music Festivals Daytime Stage på Las Vegas Festival Grounds lørdag den 21. september 2019. (John Katsilometes/Las VegasJournal) Zara Larsson poserer på iHeartRadio røde løber i T-Mobile Arena i Las Vegas, lørdag den 21. september 2019. (Erik Verduzco / Las VegasJournal) @Erik_Verduzco

Billie Eilish kaldte det fra en scene, der var ved at varme op.

Jeg vil have, at alle hopper! råbte den stigende popstjerne lørdag eftermiddag på Las Vegas Strip. Hvis jeg kan gøre det, kan du gøre det!

Publikum på Las Vegas Festival Grounds til iHeartRadio Music Festivals Day Stage hoppede pligtskyldigt sammen med den 17-årige sanger/sangskriver, der lavede sin anden Vegas-festivaloptræden inden for 24 timer. Eilish optrådte han også på Life is Beautiful lørdag aften.Stadig ikke over dette. Lyt til dem, der synger! @billieeilish #iHeartDayStage pic.twitter.com/wrkpvcsmRi

- iHeartRadio (@iHeartRadio) 22. september 2019

Eilishs præstation var et højdepunkt i iHeartRadio Music Festival udendørs show, gemt mellem de to natproduktioner på T-Mobile Arena. Opstillingen blev yderligere krydret af Maren Morris, Juice Wrld, Old Dominion, H.E.R, Zara Larsson, CNCO, Brett Young, Fletcher, Monsta X, Bryce Vine, Lauv og Høj luksus.

'For den gæld, jeg skylder, må jeg sælge min sjæl, fordi jeg ikke kan sige nej, nej, jeg kan ikke sige nej' - @billieeilish #BillieEilish #iHeartDayStage https://t.co/ioGI331ciG pic.twitter.com/NopRC9sfgj

- iHeartRadio (@iHeartRadio) 21. september 2019

Tilsammen hjalp denne gruppe med at genskabe festivalstemningen på Festival Grounds, eller LVFG for kort - du kan nu se det logo på merchandise på stedet. Stemmeprocenten var stærk, 22.000, lidt under prævestivalprognoser, men mere end det dobbelte sidste års begivenhed samme weekend med en tilsvarende stjerneopstilling.

hvor meget er chancen rapperen værd

@billieeilish at iscenesætte, Billie til #iHeartDayStage pic.twitter.com/IuHIqrf9aw

- Z100 New York (@Z100NewYork) 21. september 2019

Forvent, at LVFG bliver en endnu mere fremtrædende spiller på den nationale festivalscene, da Las Vegas Village, stedet for Daytime Stage før skyderierne den 1. oktober, bliver til et fællesskab og atletisk center og parkeringsplads.

I dag er pakkeejeren MGM Resorts Internationals udendørs festivalfokus helt og holdent på LVFG -stedet. Den næste store, multidagsfestival, Day N Vegas, kører 1.-1. november med J. Cole, Travis Scott og Kendrick Lamar overskrift.

Vi kigger på 60.000 om dagen for Dag N Vegas , og vi vil være knædybe i den hændelse, sagde Daren Libonati , MGM Resorts ’vicepræsident for festivaler og underholdning, under arrangementet lørdag. Vi tror, ​​at det vil være premiere -stedet i Las Vegas på grund af dets placering, størrelse og let at flytte rundt på stedet.

Libonati sagde, at der stadig er interesse fra hans virksomhed for muligvis at iscenesætte en forpost i Las Vegas for den årlige Kaaboo mixperience -festival, der trækker op mod 125.000 fans og har været afholdt på Del Mar Fairgrounds i Californien siden 2015. Bare i denne uge, Virgin Fest, festivalen arm af Richard Bransons mærke Virgin, købte festival . (Bransons firma er naturligvis i partnerskab med JC Hospitality på Hard Rock Hotel, der vil blive omdøbt til Virgin Hotels Las Vegas i november 2020.)

Den vigtigste Kaboo-festival flytter til Petco Park, hjemsted for San Diego Padres, begyndende i 2020, men en Kaboo-mærket begivenhed kan blive afholdt i Las Vegas. MGM Resorts har allerede været en gæstfrihedspartner ved Kaboo -festivalen i Del Mar med installationer, der fremmer sådanne faciliteter som Aces of Comedy -serien på natklubben Mirage og Jewel i Aria.

Kaaboo har været en vidunderlig partner i lang tid forud for Route 91 -festivalen, og vi fortsætter med at tale og kommunikere, sagde Libonati. Det kommer virkelig ned på, hvem der vil spille risikoen og lægge pengene op. Vi leder efter partnere, der ønsker at være partnere. Vi er bare ikke nået dertil endnu.

@billieeilish at iscenesætte, Billie til #iHeartDayStage pic.twitter.com/IuHIqrf9aw

- Z100 New York (@Z100NewYork) 21. september 2019

Libonati sagde, at det ville være 2021 eller 2022, før en Kaaboo Vegas -begivenhed ville åbne på The Strip. Kaaboo -festivalen sælger konsekvent ud på Del Mar Fairgrounds, men har oplevet blandede resultater med to begivenheder, der debuterede i år.

En tre-dages begivenhed på AT&T Stadium i Arlington, Texas i maj var et billetkontor-flop, og der er ingen bebudede planer om at vende tilbage. Et to-dages show i marts på Caymanøerne er udsolgt, men et andet Cayman-show blev aflyst uden forklaring.

Få det @MarenMorris #MarenMorris #iHeartDayStage https://t.co/ioGI331ciG pic.twitter.com/okQYFGinrH

- iHeartRadio (@iHeartRadio) 21. september 2019

Om den festival kommer til Las Vegas eller ej, skal stadig sorteres. Den næste planlagte begivenhed af enhver art er USA Today Wine & Food Experience den 26. oktober.

Dette sted kan være, hvad vi vil have det til, sagde Libonati. Det er det skønne ved det.

Ny scene på Park MGM

En scene for åben, gratis, levende underholdning flytter ind i Park MGM den 26. oktober foran den nye Mama Rabbit -bar. Musikken skal dække kasinoet og fungere som et soundtrack for folk, der venter på at komme ind på Park Theatre.

De grønne faktorer

Green Day som bosat band i Las Vegas giver kunstnerisk mening mening, men økonomisk er en anden sag. Bandet kommer til at lave, hvad koncertbookere omtaler som syge arenapenge på sin kommende Hella Mega Tour, med Weezer og Fall Out Boy. Når bands tjener syge arenapenge, kan det tage et år eller mere at vende dem tilbage til virkeligheden i teaterboliger.

Store øjeblikke i sociale medier

Chers Twitter -feed er konsekvent underholdende, uhæmmet og drysset med emojis.

jamie lee curtis nettoværdi 2015

Torsdag lagde Park Theatre-overskriften ud, Nogle kryb var/sælger BOGUS MEET & GREETS ON THE ROAD ... JEG MØDER Sjældent og HILSER PÅ VEJEN ... Hun understregede, at pengene blev tjent på hendes møde-og-hilse VIP-billetter i Las Vegas går til MGM Resorts, og tilføjede derefter, HVIS DU VIL KENDE SANDHEDEN ... Tænker jeg, at de SKAL GIVE dem væk. MGM BEHANDLER UDVIKLIGT KONTANTEN.

Nogle kryb var/sælges
BOGUS MEET & GREETS 🤬.
JEG MØDER OG HELSER sjældent på vejen ....
ANDNEVERFOR‼ ️
MGM FÅR FRA M&G
I VEGAS… .. HVIS DU VIL KENDE SANDHEDEN ... Tænker jeg, at de SKAL GIVE dem væk. MGM har åbenbart ikke brug for kontanter

- At lede efter) 19. september 2019

Hun dryssede beskeden med noget spøgelse, pengepose og emojis med øjenrulle. Jeg tror, ​​at MGM ville tage modstanden om dette emne ...