Billie Eilish Netværdi

Hvor meget er Billie Eilish værd?

Billie Eilish nettoværdi: $ 25 millioner

Billie Eilish nettoværdi : Billie Eilish er en amerikansk sanger og sangskriver, der har en nettoværdi på 25 millioner dollars. Hun begyndte at få en efterfølger i 2016 på SoundCloud og til sidst sang en kontrakt med Interscope Records. Hun vandt mainstream-berømmelse efter succesen med sin single 'Bad Guy' fra 2019, som toppede Billboard Hot 100-diagrammet.

Den 26. januar 2020 fejede Billie alle fire hovedkategorier af Grammy Awards for bedste album, bedste plade, bedste sang og bedste nye kunstner. Hun er den første person i næsten 40 år, der har opnået den bedrift. Den forrige person, Christopher Cross, gjorde det tilbage i 1981. Hun er den første kvinde til at udføre den bedrift.

Billie er en af ​​de mest betalte musikere i verden. Mellem juni 2019 og juni 2020 tjente hun 50 millioner dollars. Cirka 25 millioner dollars af hendes indtjening kom fra Apple, som betalte Billie for en dokumentar om hendes liv. Hun ville have tjent endnu flere penge i 2020, hvis hendes arenaturné ikke blev annulleret af Coronavirus.

Tidligt liv : Billie Eilish blev født Billie Eilish Pirate Baird O'Connell i Los Angeles, Californien den 18. december 2001. Hendes forældre Maggie og Patrick er begge i underholdningsindustrien. Eilish, der for det meste var hjemmeskolet, begyndte at synge i en meget ung alder. Hun sluttede sig til LA Children's Choir klokken 8. Hun skrev sin første sang klokken 11. Hendes ældre bror Finneas er også sanger / sangskriver / skuespiller og producent.

Succes : I oktober 2015, da hun var 13 år (to måneder genert af hendes 14-års fødselsdag), indspillede Billie sangen 'Ocean Eyes', som faktisk blev skrevet af Finneas til hans eget band. Billie sendte en optagelse til sin danselærer, der hjalp med at koreografere en dans, som til sidst blev indarbejdet i musikvideoen. Billie uploadede sangen til SoundCloud og Spotify. Musikvideoen blev uploadet til YouTube i marts 2016. Ocean Eyes blev hurtigt viral og modtog mere end 170 millioner streams på Spotify. Det blev til sidst certificeret Platinum af RIAA og nåede # 84 på Billboard Hot 100-kortet. Senere samme år udgav hun en anden single med titlen 'Six Feet Under'.

Billie Eilish udgav sit debutudvidede stykke 'Don't Smile at Me', i 2017. EP nåede nr. 3 på det amerikanske alternative diagram samt nr. 7 i Norge, nr. 8 i Sverige og nr. 24 på Billboard 200. Hun udgav sin EP 'Up Next Session: Billie Eilish' samme år. Hendes single 'Bellyache' blev certificeret guld. Hendes single 'Lovely' (med Khalid) nåede nr. 4 i New Zealand og # 5 i Australien, og hendes single 'When the Party's Over' nåede nr. 3 i New Zealand og # 10 i Australien. Eilish har bekræftet, at hun har Tourettes syndrom.

Billies debutstudioalbum 'Når vi alle sover, hvor skal vi hen?' blev udgivet i marts 2019. Albummet ramte nummer 1 i flere lande, herunder Australien, Canada, Storbritannien og USA. Hun er den første kunstner, der er født i det 21. århundrede, der har en nummer 1-sang på Billboards Hot 100-liste. Albummet brød også rekorden for de fleste sange samtidigt på Billboard Hot 100 for en kvindelig kunstner. Albummet blev certificeret 2X platin i USA og var platin i et dusin andre lande.

Andre ventures : I april 2019 lancerede Billie en tøjlinje i samarbejde med den japanske kunstner Takashi Murakami (som instruerede nogle af Billies videoer). Omkring samme tid optrådte Billie i en række reklamer for Adobe Creative Cloud.

I maj 2019 optrådte hun i en række annoncer for Calvin Klein.

I juli 2019 samarbejdede hun med tøjmærket Freak City om en ny tøjlinje.

I august 2019 samarbejdede Billie med Apple i en kampagne til fremme af Music Lab-appen. Omkring samme tid betalte Apple 25 millioner dollars til Billie for eksklusive rettigheder til en dokumentar om sit liv.

Personlige liv : Billie har været vokal om sine oplevelser med depression. Hun lider også af både Tourettes syndrom og synæstesi. Hun er en forkæmper for vegetarisme og veganisme.

Sociale medier : I skrivende stund har Billie mere end 65 millioner tilhængere på Instagram, 5 millioner tilhængere på Twitter, 30 millioner tilhængere på YouTube og 1 million tilhængere på SoundCloud.

Billie Eilish Netværdi
Nettoværdi: $ 25 millioner
Sidst opdateret: 2020
Alle nettoværdier beregnes ved hjælp af data fra offentlige kilder. Når de leveres, inkorporerer vi også private tip og feedback modtaget fra berømtheder eller deres repræsentanter. Mens vi arbejder flittigt for at sikre, at vores tal er så nøjagtige som muligt, medmindre andet er angivet, er de kun estimater. Vi glæder os over alle rettelser og feedback ved hjælp af knappen nedenfor. Lavede vi en fejl? Indsend et korrektionsforslag og hjælp os med at ordne det! Indsend en korrektion Diskussion