Billy Gibbons, Snoop Dogg og Morris Day i legendarisk collab

Billy Gibbons og Morris Day vises i en butik i Los Angeles under en pause i optagelsen af ​​...Billy Gibbons og Morris Day vises i en butik i Los Angeles under en pause i indspilningssessioner til den nye sang, 'She Was Too Much Girl For Me, et samarbejde med Snoop Dogg. (@TheMorrisDay Instagram) Billy Gibbons, Snoop Dogg og Morris Day vises i et reklameklip til den nye sang 'She Was Too Much Girl For Me'. (@TheMorrisDay Instagram)

Billy F. Gibbons af ZZ Top har frontet den samme klippetreenighed i 50 år. Måske er det tid til at jonglere med vagtlisten, selv for en sang.

Gibbons er med Morris Day (berømt som frontmanden for Det Tid ) og stjernerapper Snoop Dogg på en ny sang, She Was Too Much Girl For Me.

Den nye melodi fra denne tres hombres lineup er i øjeblikket i et holdemønster, indtil de kan vende tilbage til studiet.hvor meget er dionne warwick værd

At være bekendt og kæmpe fan af både Morris Day og Snoop Dogg, der er meget at lide, når de to samarbejder, siger Gibbons. Næsten alt, hvad de gør, har en livlig energi, der inviterer den besøgende til at gøre sig klar til en auditiv og visuel godbid. Og hvis du kan lide at få en fodtappning og tekster rapper, er dette duoen, der ikke kan overgås.

Altid.

Baghistorien: Snoop og Day havde planlagt en ny sang sidste efterår. På det tidspunkt løb Gibbons tilfældigt ind Vil Luke og Courtney Benson af Morris Day Management i januar under Grammy Awards-showet efterfest i Polo Lounge på Beverly Hills Hotel.

Se dette indlæg på Instagram

#Repost @themorrisday med @get_repost ・ ・ ・ Caption This: #legendary #billygibbons #zztop #morrisday

Et opslag delt af John Katsilometes (@johnnykats1) den 18. juli 2020 kl. 13:04 PDT

Gibbons, bosiddende i Las Vegas, har kendt begge direktører i årevis. Han spurgte, hvordan det gik med Day, og Benson fortalte ham, at Snoop lige havde sagt ja til at rappe Day's nye sang. Men den sang var ikke bestemt.

Benson spurgte derefter Gibbons: Har du en sang? Gibbons svarede: Jeg har altid en sang.

nettoværdien af ​​bill & hillary clinton

Gibbons huskede derefter noget, en bekendt havde sagt tidligere på dagen, da han blev spurgt om sin kæreste. Herren sagde, at de var gået fra hinanden og forklarede: Hun var for meget pige til mig.

En klokke gik, sagde Gibbons.

Den linje ville blive sangens refræn. Gibbons kontaktede sin hyppige skrivepartner, Tom Vickers , berømt for sit arbejde med Rock & Roll Hall of Famers Parlamentet-Funkadelic, og sangen var i gang.

Gibbons mødte snart Day og Snoop i Snoops indspilningsstudie nær Los Angeles International Airport. Det første afsnit af sangen blev afsluttet 4-6. Februar, som Gibbons siger i tre meget strømlinede, korte eftermiddagssamlinger.

hvilke pools er åbne i las vegas

Altid i tre.

Yderligere arbejde er indstillet, indtil trioen kan genforenes. Men efter at have hørt hvad der er gjort, bevæger denne sang sig. Det er stemningen i Time's Jungle Love blandet med She's Got Legs og et strejf af Snoop's Head Doctor.

Hele samarbejdet blev drillet på sociale medier, da Day i denne måned lagde et foto af ham selv og Gibbons op i en butik nær Los Angeles Airport Marriott. Billedet er fra de februar -sessioner. Gibbons afleverer kassereren sit kreditkort og husker, at han hentede en pakke øl og dagcigarer.

Fredag ​​lagde Day en video op af ham, Gibbons og Snoop, der poserede til et reklameklip. Day siger: Vi kalder det overhånden rigtigt. De ser ikke denne komme.

Gibbons så videoen for første gang mandag. Han smilede over Days besked og sagde: Det er omtrent rigtigt.

En Bronx sygdom

Bronx Wanderers familie rock ’n’ roll-akt blev ramt af en kollektiv sag om COVID-19 i denne måned. De berørte var far og forsanger Vinny Adinolfi ; hans kone, Carol ; er, Vinny Vin A. Adinolfi ; og hans kæreste, Lizzy Hunt .

Vinny og Carol var mere alvorligt syge end Vin A. og Hunt. Men den yngre Adinolfi siger, at alle har det godt nu.

Det ser sikkert sådan ud-Adinolfis var vært for en Facebook Live-forestilling mandag.

BW tilbyder også tilpassede livestream -forestillinger, der kan bestilles fra en menu thebronxwanderers.com . Gebyret starter ved $ 50. Du kan bestille hele bandet, eller bare The Vins, og vælge op til fem sange fra en udvidet fortegnelse. Modern Love af David Bowie, en Monkees -medley og Frank Sinatras My Way er på listen. Men ingen Dizzy Missy Lizzy, som er en anmodning uden for menuen fra Kats! Bureau.

Hilsen den… Retfærdige

rodney dangerfield nettoformue ved døden

For et stykke tid siden tweetede jeg, at Washington Redskins skulle vælge Retfærdig som deres kaldenavn. The Washington Rright. Det er alsidigt, det passer til kadence og ... det er retfærdigt. Det er også mit yndlingsord, og ikke kun fordi det minder mig om Regning Medley .

Clint Holmes fanget det indlæg. Han er en stor Retfærdig fan. Siden har han omskrevet teksten til holdets gamle temasang, Hail to the Redskins as Hail to the Rright.

En prøve:

Hilsen de Retfærdige!

Brødre, er vi!

Vi er virkelig retfærdige!

Som alle i D.C.!

Det synger for mig. Washington fodboldhold bør overveje.

johns utrolige pizza las vegas kuponer