'Bid'

29125122912512

Der er kedeligt dårligt og der er strålende dårligt. Selv når du taler topløse vampyrer, som i Bite, kunne de ikke ryste deres rovtænder alle fire år uden en gnist af skævt geni.

Her er en måde at forklare det på. Nogle andre topløse vampyrshows kan beslutte at inkludere Nessun Dorma. Men har nogen nogensinde haft Puccinis berømte arie ført lige ind i Stairway to Heaven?

Ikke engang Michael Bolton tænkte på den.Det er det, der adskiller Bite, og dets skaber/producent Tim Molyneux, fra dine girl-shows i standardudgaver. Siden Bite debuterede den 13. august 2004, er The Strip blevet stadig mere hifalutin, der skubber snavs over hoot fests som Splash. Selv rivaliserende topløse revyer, såsom Fantasy og Crazy Horse Paris, stræber nu efter at være kunstneriske og ambitiøse.

Valgmulighederne er slanke for dem, der stadig søger i striben efter noget lejr og over toppen, selvom Donny & Marie bringer håb lige over horisonten. Der er Jubilee, men det holdt længe nok til at vende hjørnet fra dateret til retro. Der er Cher eller en aften på La Cage, men de er med på vittigheden.

Skønheden ved Bite er, at du ikke er sikker på, om de er det eller ej. Revyen favner sin uhyrlige præmis uden en flok selvbevidste vittigheder. Danserne bærer faktisk hugtænder, og de beholder dem hele tiden - måske som en praktisk betragtning - og forbliver grundlæggende i karakter som Lord Vampires coven af ​​erotiske rockengle.

Og den herre vampyr, som spillet af Antonio Restivo? Fyren er helt vild med det. Bortset fra showets første par måneder, da showet åbnede med en fyr, der mere lignede tryllekunstneren Siegfried, har Restivo ejet denne del.

Fra det første øjeblik, hvor han bryder ud af en kiste, der svinger fra et eller andet vredt apparat-der transformerer sig fra et skelet lige ud af huset på Haunted Hill-Restivo er heavy-metal Ronnie James Dio, alle bulede biceps og flammende kontaktlinser, der stiger på den tredje dag for at smække The Lost Boys ud af deres Billy Idol -fiksering. (Jeg fik at vide, et par uger efter at have fanget showet, at Restivo var i pause under nogle kontraktforhandlinger. Betal manden. Han er det værd.)

Showets fatale svaghed - eller nøglen til dens vidunderlige ondskab, hvis du foretrækker det - er det ubarmhjertige soundtrack af rock oldies. Det er en ting at få vampyrinderne til at lave deres grindhouse-soloer til Foreigners Hot Blooded eller ZZ Top's Tush, selvom de arbejder i et hjemsøgte slotsæt. (Jeg tænker, at slottet på klare nætter skal kunne hente den klassiske rockstation fra Budapest.)

Det er en helt anden ikke at skifte til orkester- eller filmmusik, selv under de nominelle forsøg på at sælge vampyr -tingen. En koreograferet kampscene er iscenesat til Beastie Boys ’Fight For Your Right. Du tror, ​​at nogen i besætningen må have skiftet musikken til at punk 'em. Og så indser du, åh ja! Det er ordet 'kamp'.

Et andet lyrisk øjeblik viser showets triumferende scene. Et mandligt offer (Mark Giovi) er omgivet af vampyr hotties, der tager ham til jorden og har deres tandede måde med ham. Mens han stadig ligger på maven, løfter han hovedet og rejser sig langsomt for at synge de første noter: Jeg sejler væk ...

hvor meget tjener al sharpton om året

Og når Styx -klassikeren Come Sail Away kommer til den centrale linje om En samling engle? Jep. Vampene spirer vinger.

Giovi er i øvrigt en fin sanger (og tidligere medlem af Las Vegas Tenors). Den overordnede præstationskvalitet er en del af det, der gør showet sjovt-dårligt, hvilket betyder skrøbeligt i konceptet, men ikke uduelig i udførelsen (undtagen måske de magiske tricks).

Molyneux gjorde også en bemærkelsesværdig indsats for at bevæge sig væk fra den sædvanlige rene pause mellem dansenumre og variationer ved at indarbejde aerialisterne Cees & Cathy i vampyrplottet.

Når jeg ser vampyrbabyer klatre ud af låget på et flygel, husker jeg et gammelt argument, som jeg tror, ​​blev forsvaret af den skæve fattige filmskaber Ed Wood: Den eneste dårlige film er kedelig.

Og af Bite er det sikkert at sige, at mange shows på The Strip er kedelige til sammenligning.

ANMELDELSE
hvad: Bid
hvornår: 22:30 Fredage til onsdage
hvor: Stratosphere, 2000 Las Vegas Blvd. Syd
billetter: $ 45,95 (380-7711)
bedømmelse: C