Blink-182 aflyser weekendprogrammer på Palms i Las Vegas

Travis Barker fra Blink-182 optræder som en del af bandetTravis Barker fra Blink-182 optræder som en del af bandets ophold på Pearl at the Palms i Las Vegas fredag ​​den 8. juni 2018. Chase Stevens Las VegasJournal @csstevensphoto Blink-182 medlemmer, fra venstre, Travis Barker, Mark Hoppus og Matt Skiba optræder som en del af bandets ophold på Pearl at the Palms i Las Vegas fredag ​​den 8. juni 2018. Chase Stevens Las VegasJournal @csstevensphoto

Hitsene bliver bare ved med at komme.

Blink 182 , det første punkband, der optrådte som residens i Las Vegas, har aflyst weekendens shows på The Pearl at the Palms.

Travis Barker, bandets ekstraordinære trommeslager, lider angiveligt af blodpropper i begge arme og er blevet rådet af læger til at holde sig fra scenen.Barkers helbred overvåges, og der er ikke noget formelt ord om, hvornår han kommer tilbage i aktion. Bandet er planlagt til at vende tilbage 23.-24. Juni.

pic.twitter.com/MZoi0mLlI2

- blink-182 (@ blink182) 15. juni 2018

Mary j blige nettoværdi 2010

Trommer er mit liv, og det dræber mig, at jeg ikke kan optræde for jer i denne weekend, sagde Barker i en erklæring. Jeg håber at være tilbage, så snart jeg kan.

Nye optrædelsesdatoer skal offentliggøres på bandets hjemmeside.

Billetter kan byttes til fremtidige Kings of the Weekend -forestillinger. Refusion tilbydes på købsstedet.

Tidligere torsdag, pop superstjerne Barry Manilow annonceret han ville ikke lave sin planlagte åbningsweekendWestgate Las Vegas torsdag aften, fredag ​​og lørdag, da han er indlagt på hospitalet med bronkitis. Clint Holmes og Earl Turner fylder sine datoer på International Theatre.